تمرین روح برتر

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
سلام استاد من قبلا که آهنگ زندگی رو انجام می‌دادم یک بار به چشم دیدم که همه چیز یه چیزه و همون نوریه که من الان داخلش هستم و برای رسیدن به این حس باید میرفتم بالا، تو آسمون، بالاتر تا ارتعاش بیشتر بشه برای اولین بار که این تمرین جدید که دادید رو انجام دادم دوباره رفتم همون جا با این تفاوت که اون نور، نور خودم بود
حس کردم اصلا لازم نیست که برم بالا منبع اصلی همین جاست
البته یکبار انجام دادم و الان فرق خاصی با روز قبلم ندارم ولی میدونم درک کردن این موضوع به مرور تاثیرش رو میذاره قطعا
خواستم بگم واقعا سپاسگزارم که همچین تمرینات فوق العاده ای رو در اختیار ما قرار دادین 🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
تمرین را انجام می‌دهید فکر نکنید که قبلاً آن را انجام داده‌اید سعی کنید همیشه با این دیدگاه بروید و آن را انجام دهید که اولین بار است و از بعد آن اطلاعی ندارید
باعث می‌شود که هر بار تجربه خوبی داشته باشید

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام استاد من قبلا که آهنگ زندگی رو انجام می‌دادم یک بار به چشم دیدم که همه چیز یه چیزه و همون نوریه که من الان داخلش هستم و برای رسیدن به این حس باید میرفتم بالا، تو آسمون، بالاتر تا ارتعاش بیشتر بشه برای اولین بار که این تمرین جدید که دادید رو انجام دادم دوباره رفتم همون جا با این تفاوت که اون نور، نور خودم بود
حس کردم اصلا لازم نیست که برم بالا منبع اصلی همین جاست
البته یکبار انجام دادم و الان فرق خاصی با روز قبلم ندارم ولی میدونم درک کردن این موضوع به مرور تاثیرش رو میذاره قطعا
خواستم بگم واقعا سپاسگزارم که همچین تمرینات فوق العاده ای رو در اختیار ما قرار دادین 🙏
ای جان فدای خالقم بشم که نور خودشو درماانسانها نهادینه کرده خیلی لذت بردم ازتجربه شما .باتجربه شما یاداشعارمولانامیفتم .درود وصدبدرود 🙏🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا