تمرین سلامتی

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام استادمن بابت درد ران که مدت یکماهی هست درگیرشم دیشب این تمرین رو انجام دادم اول ی کپسول مگنیفورت خوردم تصور کردم این کپسول تو معدم باز شد و سربازاشو فرستاد ناحیه ران اونجا خیلی کثیف و بهم ریخته بود اول اونجا رو مرتب کردن شیلنگ خون رو باز کردن ، ریشته های عصبی رو دیدم که به هم گره خورده بودن تک تک این گره ها رو باز کردن من از این سرباز ها میخاستم اونا انجام میدادن ، بعد چراغ سبز روشن کردم و به این ناحیه تابوندم و باهاش صحبت کردم و قربون صدقش رفتم ضمنا ازش معذرت خواهی هم کردم و گفتم ببخشید مراقبت نبودم . حس خوبی دارم حالا میخام هر روز تکرارش کنم مرسی استاد 🙏 بی نظیرید 👏👏

سامره حیدری

کاربر ویژه
ضمنا از این سربازهای کوچک توبدنم خواستم که مرتبا به کارشون مشغول باشن من هر چند وقت میام بهشون سر میزنم و مدیریت می کنم 😉😁😁

Dr.Aram

تیم مدیریت
ضمنا از این سربازهای کوچک توبدنم خواستم که مرتبا به کارشون مشغول باشن من هر چند وقت میام بهشون سر میزنم و مدیریت می کنم 😉😁😁
تنبلی نکنید و مرتباً این کار را انجام بدهید
خودتون با تجسمی که کار می‌کنید انجام بدهید خیلی به سربازها اعتماد نکنید که آنها کار کنند اید بالای سر اون‌ها باشید

سامره حیدری

کاربر ویژه
اینقد این کار لذتبخشه که الان دارم خودم اینکارا رو می کنم دایما میرم داخل بدنم خودم خون رسانی و آبرسانی می کنم ، اکسیژن میرسونم ، حتی آبمیوه و ویتامین میدم به تک تک سلول ها

Dr.Aram

تیم مدیریت
خیلی خوب است می‌تونید برای موردهای دیگه هم استفاده کنید
هر چقدر تمرینات اولیه را بیشتر انجام داده باشید تسلطتان بر روی این تکنیک بیشتر خواهد بود

Dr.Aram

تیم مدیریت
این یک تکنیک است که ما کاربرد سلامتی‌اش را به شما داریم می‌گوییم شما خودتان ممکن هست که در طول زندگی کاربردهای دیگری نیز از آن پیدا کنید

سامره حیدری

کاربر ویژه
این یک تکنیک است که ما کاربرد سلامتی‌اش را به شما داریم می‌گوییم شما خودتان ممکن هست که در طول زندگی کاربردهای دیگری نیز از آن پیدا کنی
استاد میشه مثال بزنید ، نکنه مثلا ذهنی میتونم با مدیرم صحبت کنم و ازش بخوام حقوقمو ببره بالا و اونم قبول می کنه ؟؟ منظورتون اینه ؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا