تنگی نفس

حمید حمزه زاده

کاربر ویژه
استاد عدد گازهای خونی من متعادل نیست ۱سال تحت نظر متخصص بودم جواب نگرفتم.استان مرکزی زندگی میکنم. استان گیلان هم هستم. شمال تنفس نرمال هست خمین که میام شرایط خوب نیست. پروتکل آسم رو دارم انجام میدم کمی تنفس بهتر شده. چی راهنمایی میکنید استاد؟

حمید حمزه زاده

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی. پروتکل اسم رو حدود ۱۰ روز بطور روزانه برای خودم انجام میدم. از روز دوم به بعد تنفس خوب و عالی بود و اینکه خس خس سینه برطرف شده بود. فقط یکی دو روزی هست کمی نفسم تنگ شده و خس خس داره سینه ام. لطف کنید راهنمایی کنید ممنون از لطف شما.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان باید حدود یک تا دو ماه روی فرد انجام گیرد.
ممکن هست در طی دوره روزهایی وضعیت فرد ناپایدار شود ولی در کل نتیجه درمان بعد از حدود یک تا دو ماه ثابت می شود و پایدار می گردد

حمید حمزه زاده

کاربر ویژه
درود استاد عزیز خدا قوت. طبق دستور شما پروتکل اسم رو برای خودم انجام دادم دیگه مثل قبل زود به زود نفسم تنگ نمی شه. درمان رو کماکان انجام میدم. فیلم های کلاس رو مرتب مرور میکنم و نکات طلایی زیادی دوباره بدست میارم .استاد متوجه شدم هر چه بیشتر مراقب (شبکه خورشیدی) باشم و احساسی نشم شرایط بهتره. فوق تخصص ریه بهم گفته بود دارو جواب نمیده برای درمانت. هر بار باید از خمین میومدم تهران درمان و دارو و هزینه های زیاد...
مدیون زحمات شما هستم. ❤❤❤🙏🙏🙏

hashemi

ناظم انجمن
درود استاد عزیز خدا قوت. طبق دستور شما پروتکل اسم رو برای خودم انجام دادم دیگه مثل قبل زود به زود نفسم تنگ نمی شه. درمان رو کماکان انجام میدم. فیلم های کلاس رو مرتب مرور میکنم و نکات طلایی زیادی دوباره بدست میارم .استاد متوجه شدم هر چه بیشتر مراقب (شبکه خورشیدی) باشم و احساسی نشم شرایط بهتره. فوق تخصص ریه بهم گفته بود دارو جواب نمیده برای درمانت. هر بار باید از خمین میومدم تهران درمان و دارو و هزینه های زیاد...
حمید عزیز
تبریک میگم برای نتایج درخشان درمان.🥰😍
خدا را هزاران سپاس
و پیشنهاد می‌کنم دوره خلق آینده هم شرکت کنید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
عالی هست
تبریک می گویم

حمید حمزه زاده

کاربر ویژه
درود فراوان خدمت استاد عزیزم. طبق فرمایش شما مداوا رو برای خودم انجام دادم که بیش از سه ماه هم شد.شرایط بهتر شد ولی با قطع درمان حدود یکماه دوباره برگشتم سر جای اول. نفسم تنگ میشه و فعالیت روزانه برام سخت میشه. وقتی میام شمال شرایط تنفس کمی بهتر میشه. لطفا راهنمایی میفرمایید. سپاسگزارم

شهین محمدی

کاربر ویژه
سلام خداروشکر دوست گلم برای نتایج عالی تون.همیشه سلامت باشید،

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود فراوان خدمت استاد عزیزم. طبق فرمایش شما مداوا رو برای خودم انجام دادم که بیش از سه ماه هم شد.شرایط بهتر شد ولی با قطع درمان حدود یکماه دوباره برگشتم سر جای اول. نفسم تنگ میشه و فعالیت روزانه برام سخت میشه. وقتی میام شمال شرایط تنفس کمی بهتر میشه. لطفا راهنمایی میفرمایید. سپاسگزارم
درمان را باید ادامه دهید.
احتمالا مدت زمان طولانی مشکل را دارید و یا آسیبی که به ریه ها وارد شده است خیلی زیاد است.
چون گر محیط شما بهتر می شوید احتمالاً رطوبت محیط برای شما کم هست و بهتر از دل از دستگاه های رطوبت ساز برای رساندن رطوبت به ریه هایتان استفاده کنید.
برخی دستگاه های کوچک هستند که رطوبت سرد میدهند از آنها استفاده کنید.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا