توری نارنجی

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود براستاد عزیز و بزرگوارم

یک تجربه میخوام به اشتراک بگذارم که حتمن بقیه دوستان ازان استفاده میکنند و تجربه جدیدی نیست ولی اینجا ثبت میکنم تا اثرات انرژی که برای راحتی آرامشمون در زندگی روزمره امون استفاده میکنیم رو اطلاع بدهم
من خونمون نزدیک دریاچه هست اتاق من پنجره اش سمت دریاچه هست شهرما نیاز به کولر نداره پس پنجره باز میکنم تا خنکی هوای دریاچه به اتاقم بیاد مجبورم پنجره باز باشه پشه بند به پنجره نزدم چون لبه پنجره برای پرندها دانه میریزم بخاطر ورود پشه و زنبور و مگس و حشرات دیگه یک توری نارنجی میبندم و بهش زمان میدم و دستور میدم چندبار این انرژی دهی رو تکرار کردم انگار نارنجی به ان ناحیه اشنا شده بدون انرژی فرستادم فقط میگم نارنجی پنجره رو بپوشون یا کرکره نارنجی رو بکش رو پنجره
من چندماه این رو استفاده میکنم امتحان کردم انرژی بدون تمدید و یا دستور دوروز دوام میاره بعد باید بهش یاداوری کنم سد نارنجی بکشه، رنگ نارنجی آگاه شده باید چکار کنه دیگه باهاش حرف میزنم چکار کنه این تنها برای نارنجی نیست همه رنگهارو میشه باهاشون بازی کرد و یکجورای دستاموز کرد ذهنی ، دستوری و هرجور که ازش بخواهیم کارمورد نظرمون انجام بده، هربارکشف و تجربه برای خودم بجز گفتهای دیگران خیلی لذت بخشه،بقولی شنیدن کی بود مانند دیدن تا خودت بهش نرسی ارزش اگاهی انرژی که چکارها میشه کرد و یا چطور باهوشه و مورد تحسینه.

برادرزادم اتاقم دراز کشیده بود من نزدیک پنجره بودم و میدونست من پنجره رو سد زدم یک زنبور عسل اومدو داخل کادر پنجره شد و چیزی مانع شد و زود دور شد برادر زادم گفت عمه دیدی زنبورعسل چطور شد نتونست بیاد داخل کلی ذوق زده بود

مهین جواهری

کاربر ویژه
اگر جای هستید بیرون و یاخانه،طبیعت از گزند حشرات درامان باشید دور جای که میخواهید بخوابید نارنجی بکشید به اندازه جای خوابتون دورتون نارنجی فرضی، خطی یا انرژی بفرستید و یا ذهنی انجام بدهید اگر میخواهید بخوابید اول یک رنگ ابی بکشید مثلا به حالت مستطیل که داخل ان خوابیده اید ابی بکشید بعد روی ان نارنجی بدهید بعد دستور بدهید بعد تثبیت کنید اگر فقط نارنجی بدهید چون سمت سرتان هم کشیده میشود به جای اینکه خوابتون بیاد کاملا شارژی میشد و خواب از سرتون میپره و همه چاکراهارو فعال میکنه میتونید به حالت گنبدی هم انرژی رو بکشید ابی و بعد نارنجی تا راحتر بتونید بخوابید و گزند حشرات در امان باشید

این ابی و نارنجی رو میتونید به خودتون موقعی که بیرون میرید هم در مسیر، توی تاکسی مترو خیابان ، بازار بکشید تا افراد مزاحم انرژیهای منفی دفع کنید بهش زمان دستور بدهید

مهین جواهری

کاربر ویژه
دقیقا کارشون مثل سپر هست ولی اینجا میتونیم حالت اوژانسی بجای انرژی فرستادن درجا یه خط بنفش دور ان شخص بکشید تا ارام بشود من مثل خودم خواب الود بودم دیدم مادرم کابوس میبنه درجا خط بنفش دورش کشیدم ارام شد

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود بر خانم جواهری عزیز...🙏 چقدر زیبا همه چیز رو توضیح دادید...🥰 من از این تکنیک هیچ اطلاعی نداشتم و چقدر بهش نیاز داشتم... چون این فصل سال زنبورهای زیادی وارد منزل ما میشن... حتما امتحانش میکنم و نتیجه رو با شما اشتراک میگذارم... از اینکه این تکنیک پر کاربرد رو به اشتراک گذاشتید بینهایت سپاسگذارم...🙏🙏🙏🌸

سلام و درود بر خانم جواهری عزیز...🙏 چقدر زیبا همه چیز رو توضیح دادید...🥰 من از این تکنیک هیچ اطلاعی نداشتم و چقدر بهش نیاز داشتم... چون این فصل سال زنبورهای زیادی وارد منزل ما میشن... حتما امتحانش میکنم و نتیجه رو با شما اشتراک میگذارم... از اینکه این تکنیک پر کاربرد رو به اشتراک گذاشتید بینهایت سپاسگذارم...🙏🙏🙏🌸
سمیه جان خوبی عزیزم دوست فعال و پر انرژی من موفق باشی و بدرخشی 🥰🥰🥰🌹🌹🌹

حتی بفنش رو اطراف توله سگی که از مادرش جداشده و درخواب ناله میکرد و میلرزید بنفش

حتی بفنش رو اطراف توله سگی که از مادرش جداشده و درخواب ناله میکرد و میلرزید بنفش کشیدم
سلام خانم جواهری عزیز سپاس از لطفتون برای تجربیات و اطلاعات مفید و کاربردی که اشتراک میزارید ❤️❤️. منم اوایل تابستون برای پشه های ریز قسمتی از منزل روزانه گوی نارنجی درست میکردم و به اون زمان و دستور میدادم برای پشه ها و خدا رو شکر نتیجه بخش بود.

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سمیه جان خوبی عزیزم دوست فعال و پر انرژی من موفق باشی و بدرخشی 🥰🥰🥰🌹🌹🌹
درود دوست مهربون و خوش قلب من...🙏 من خوب نیستم عزیزدلم!!! چون سمیه همیشه حال دلش و‌جسم و روحش عااالی!!!😂 ممنونم نفسم...🙏 الهی که برکت و نور و عشق مهمان دل زیبات و زندگیت باشه عزیزدلم...🤲🥰🥰🥰🌹🌹🌹

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری با پراناهای رنگی همه کاری میشه انجام داد هر کدوم کارآیی خودشو داره فقط باید انجام داد تا معجزشو ببینی
بله عزیزم بخاطر همین میگم خوب میشه هرکی تجربش رو به اشتراک بزاره تا دیگران هم استفاده کنند

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری عزیز سپاس از لطفتون برای تجربیات و اطلاعات مفید و کاربردی که اشتراک میزارید ❤️❤️. منم اوایل تابستون برای پشه های ریز قسمتی از منزل روزانه گوی نارنجی درست میکردم و به اون زمان و دستور میدادم برای پشه ها و خدا رو شکر نتیجه بخش بود.
دورود عزیزم میتونیم به مسیر مورچها انرژی نارنحی بدیم تا دیگه ازاون مسیر نیان از نارنجی برای دفع خوبه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا