تومور مغزی

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام استاد
پدرم چند ساله یه ضایعه تو مغزشه که داروی دپاکین مصرف میکنن.و هر وقت فراموش میکرد مصرف کنه منجر به تشنج شدید میشد.
تقریبا دو هفته پیش تشنج کردن و من وقتی در حال تشنج بود جاروی عمومی رو انجام دادم.و کمی سرشونو پاکسازی کردم.حدود نیم ساعت تشنج طول کشید.و من وقتی بالای سرو پاکسازی میکردم یه چیز تیز به دستم میخورد و حالمو بد کرده بود.چند روز گذشت دیدیم پدرم از سمت راست موقع راه رفتن کج میشه.تقریبا ۶ روز پیش بردیم بیمارستان و گفتن که همراه با تشنج سکته هم کرده بوده.و اون توموری که تو مغزشه به شدت در حال رشده.و چون ۷۹ سالشه اصلا نمیشه مغزشو جراحی کرد.و همین مشکل مغز باعث شد تو این چند روز فشارش رو ۱۸ و ۱۹ بره.و الان با قرص فشارش کنترل میشه.دیروز دکترا جواب کردن گفتن ببرین خونه.الان کنترل ادرارو از دست داده نمیتونه دیگه راه بره.تو ۵ روز این اتفاقا افتاد‌.استاد راهکاری هست که پدرم سلامتیشو به دست بیاره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما
خیلی متاسفم از اینکه این بیماری برای پدرتان ایجاد شده است و مشکل سرطان سخت و پیچیده هست و باید کاری که از دستمان بر می آید برای او انجام دهیم.
درمانی عمومی تومور را برای او هر روز انجام دهید و ناحیه سر را مجزا از درمان تومور مغزی استفاده کنید.
خیلی انرژی ندهید
و به خودتان و بیمار فشار نیاورید .
ناحیه سر باید کاملا پاکسازی شود و انرژی که در بخش تومر مغز گفته می شود داده شود تا فشاری که بر روی مغز هست بر داشته شود.
موفق باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا