توهم نیست

لیلا فیروزی

کاربر ویژه
سلام استاد. استادی چیزی و که میخوام بگم عین واقعیته.. من توی خونه نشسته بودم و داشتم یادم نیست چه کاری انجام میدادم یکدفعه میبینم یه پسر 12 ساله هستم و دستم دوتا مشنبا هست توی یکیش سیب زمینی و یکیش پیاز.. مادرمو میبینم که جلوی در وایستاده و منتظر منه. یکدفعه مشنبا سیب زمینی پاره میشه و منم مشغول جمع کردن سیب زمینی... بعد یکدفعه تو خونه که داشتم کار انجام میدادم میگم عه من که داشتم الان سیب زمینی از زمین جمع میکردم. بعد یادم میافته که من الان توی یه کوچه بودم و دستم مشنبا سیب زمینی پیاز بود و یه خانم مسن که مادرم میشد منتظرم بود.. دقیقا این حالت 3 یا 4 بار برام اتفاق افتاده. که در عین واحد توی یه جسم دیگه که همون پسر 12 ساله هست و دارم کاری و انجام میدم هستم.. و نمیدونم دلیل این اتفاقات چیه

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد. استادی چیزی و که میخوام بگم عین واقعیته.. من توی خونه نشسته بودم و داشتم یادم نیست چه کاری انجام میدادم یکدفعه میبینم یه پسر 12 ساله هستم و دستم دوتا مشنبا هست توی یکیش سیب زمینی و یکیش پیاز.. مادرمو میبینم که جلوی در وایستاده و منتظر منه. یکدفعه مشنبا سیب زمینی پاره میشه و منم مشغول جمع کردن سیب زمینی... بعد یکدفعه تو خونه که داشتم کار انجام میدادم میگم عه من که داشتم الان سیب زمینی از زمین جمع میکردم. بعد یادم میافته که من الان توی یه کوچه بودم و دستم مشنبا سیب زمینی پیاز بود و یه خانم مسن که مادرم میشد منتظرم بود.. دقیقا این حالت 3 یا 4 بار برام اتفاق افتاده. که در عین واحد توی یه جسم دیگه که همون پسر 12 ساله هست و دارم کاری و انجام میدم هستم.. و نمیدونم دلیل این اتفاقات چیه
بعضی از افراد این را مربوط به زندگی‌های گذشته و دنیاهای موازی می‌بینند که شما یک زندگی دیگر را در حال تجربه کردن هستید
و به صورت فلش بک لحظاتی به جای دیگر وصل می‌شوید و یک بخشی از اون زندگی را که قبلاً تجربه کرده‌اید را به خاطر می‌آورید

لیلا فیروزی

کاربر ویژه
سلام استاد. حس میکنم همون دنیای موازی باشه.. چون من همون پسر بچه رو تو خوابم میبینم.. اکثرا تو خوابهامم هست.. بعضی مواقع هم تو بیداری برای چند دقیقه اون پسر بچه هستم..استاد سوالم اینه که زندگی الانم و اون پسربچه میتونیم روهم تاثیر بذاریم؟ چون اون پسر از یه خانواده فقیره و تو سن کم نان اور خانوادست..

Dr.Aram

تیم مدیریت
چه واقعی باشد و چه واقعی نباشد دیدن اون پسر بچه با اون وضعیت مطمئناً با ذهنیت شما و با وضعیت شما می‌تواند ارتباط داشته باشد.
به نظر من بهترین کاری که می‌توانید برای آن پسر بچه انجام بدهید تکنیک دعا کردن هست که یکی از تکنیک‌های بسیار پرقدرت است و می‌تواند انرژی‌هایی که لازم هست را به اون پسر بچه بدهید
تا اگر او نیاز به رشد و تعالی و انرژی دارد دریافت و رشد و تعالی کند

لیلا فیروزی

کاربر ویژه
چه واقعی باشد و چه واقعی نباشد دیدن اون پسر بچه با اون وضعیت مطمئناً با ذهنیت شما و با وضعیت شما می‌تواند ارتباط داشته باشد.
به نظر من بهترین کاری که می‌توانید برای آن پسر بچه انجام بدهید تکنیک دعا کردن هست که یکی از تکنیک‌های بسیار پرقدرت است و می‌تواند انرژی‌هایی که لازم هست را به اون پسر بچه بدهید
تا اگر او نیاز به رشد و تعالی و انرژی دارد دریافت و رشد و تعالی کند
به روی چشم.. حتما براش دعا میکنم... استاد ممنون از راهنماییتون و اینکه با حوصله جواب سوالهامونو میدید🙏🏻🌺🌺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا