تکنیکها

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
با درود بر جناب آقا ی دکتر آرام ببخشید شاید سوالم تکراری باشه اما برای نجاتم و بیشتر نگرانی اینکه در دام افسردگی نیوفتم این سوال رو میپرسم من تکنیک خلوتگاه درون و پشت کوه انداختن خاطرات مزاحم رو فقط انجام میدم البته بیشتر خلوتگاه درون رو انجام میدم آیا تکنیک دیگه ای هم هستند که بتونه بهم کمک کنه
دوش قهوه و نمک هم گرفتم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم رحمانی عزیز
من تمام سعی و تلاشم رو می‌کنم که شما بتونید بهترین نتیجه رو از دوره ببرید
این دوره همزمان شده است با اتفاقی که برای شما ناخوشایند هست
و در هر اتفاقی افرادی در آن دخیل هستند
مثل هر مشکل دیگر ابتدا باید ببینیم که ما کجا هستیم چه کاری باید انجام بدهیم و در آن کار چقدر نقش داشتیم
دوستان خیلی شما را راهنمایی کردند ولی می‌خواهم به شما بگویم که خودتان را قوی کنید.
ممکن هست که احساس قربانی شدن کنید
و یا اینکه نسبت به خودتان یا اطرافیانتان خشمگین شوید.
همه این احساسات طبیعی هست.
باید خودتان را قوی کنید.
همه تمریناتی که تا الان به شما گفتیم برای شما مفید هست
آدمک ذهنی و خلوتگاه و خلسه به شما کمک می‌کند تا آرامش درونتان را به دست آورید.
تکنیک دور کردن خاطرات به شما کمک می‌کند که بر روی اتفاقی که افتاده و خاطراتی که قبلاً در ذهن شما هست و باعث می‌شود که شما خشمگین شوید تاثیر گذارد و حال شما را بهتر کند.
اگر کسی شما را در آب انداخته و می‌خواهد شما را غرق کند قرار نیست که خودتان به زیر آب بروید و خودتان را خفه کنید.
فردی در حق شما بدی کرده است خودتان در حق خودتان چند برابر بدی نکنید.
جلسه‌ای که این هفته داریم خیلی به کار شما می‌آید و شاید علت اصلی همه این مسائل مربوط به جلسه این هفته باشد.
در این جلسه متوجه می‌شوید که چرا این اتفاقات برای شما و برای خیلی از افراد می‌افتد.
زمانی که می‌گوییم نقش شما در این قضیه چیست این نیست که شما خیانت کردید .
بعضی از افراد این برداشت را داشتند که چون شما خیانت کردید او خیانت کرده است!
کمی بیشتر از قبل به خودت برس ورزش کن برقص داد بزن عصبانی باش تمرین انجام بده
به زودی اتفاقات خوبی برایت خواهد افتاد
🌹🌹

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.خانم رحمانی بنده به نوبه خودم با شما همدردی میکنم و اصلا مثل خیلی ها نمی گویم چون اوشون خیانت کرده خدایی نکرده به دلیل خیانت شما بوده،خیر.ولی با توجه به تجربه و فهم و درکی که دارم همه چیز احتیاج به مراقبت داره مثل بدن،روح و روان و هر چیزی که به من مربوط میشه.ارتباط احتیاج به مراقبت دوطرفه داره،شاید عدم آگاهی،نا بلدی و عدم توانایی در ابراز احساسات که همه ما داریم مسبب این اتفاق تلخ شده.ارتباط دوطرفه باید هر دو نفر ازش مراقبت کنن بلوغ فکری میخواد و...من دعا میکنم سرشار از آرامش الهی بشید.

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
درود.خانم رحمانی بنده به نوبه خودم با شما همدردی میکنم و اصلا مثل خیلی ها نمی گویم چون اوشون خیانت کرده خدایی نکرده به دلیل خیانت شما بوده،خیر.ولی با توجه به تجربه و فهم و درکی که دارم همه چیز احتیاج به مراقبت داره مثل بدن،روح و روان و هر چیزی که به من مربوط میشه.ارتباط احتیاج به مراقبت دوطرفه داره،شاید عدم آگاهی،نا بلدی و عدم توانایی در ابراز احساسات که همه ما داریم مسبب این اتفاق تلخ شده.ارتباط دوطرفه باید هر دو نفر ازش مراقبت کنن بلوغ فکری میخواد و...من دعا میکنم سرشار از آرامش الهی بشید.
درور بر شما جناب امیدوار ممنونم از همدلی تون ولی طبق گفته های خود همسرم هیچ کمبودی از طرف من نبود او یک مرد خودشیفته تنوع طلب بود هیچوقت نتونست از من ایرادی بگیره فقط الکی در توهم خودش میگفت آبرو منو بردی در صورتی که هر دفعه گند بالا آورد من بجز یک نفر که امین زندگیمون بود به کس دیگه ای نگفتم چون آبروی بچه هام برام خیلی ارزشمنده و نمیخوام کسی بفهمه پدرشون چه آدم بی وجودی بوده بهانه بعدیش هم این بود که من کنار تو راحت نمیتونم سیگار بکشم در حالی که چندین سال بود زندگی رو به خودم تلخ کردم ولی به او اعتراضی نکردم چون فهمیدم فایده ای نداره و قرار نیست بخاطر من سیگار نکشه از خواستم گذشتم... جناب امیدوار گاهی اتفاقاتی که میوفتن برامون بخاطر کمبودهای خودمونه من آدم وابسته ای بودم و زیاد الکی امیدوار بخاطر همین خدا خواست که با این امتحان وابستگیم رو کم کنم و به خودم بیشتر تکیه کنم و بیشتر از اینکه عشقم رو بپای کسی که بدرد نمیخوره بریزم خرج خودم کنم و بچه های توی زندگیم🙏

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تمام اتفاقات چه تلخ و چه شیرین درسی است از جانب خدا یا نظم طبیعت که طبق نظم جلو بریم به خودمون عشق بورزیم قبل اینکه به دیگران عشق بدیم برا خودمون ارزش قائل بشیم قبل از ارزش قائل شدن برای دیگران و خودمون دوست بداریم قبل از دوست داشتن دیگران.در هر صورت قصد سرک کشیدن توی زندگی شما رو نداشتم و فقط خواستم ابراز همدردی کنم با شما ولی مطمئنم شما از پسش بر می‌آیید و طبق فرموده استاد عزیزمون بشورید و بسابید قطعا دعای خیر من همراهتون خواهد بود و بچه هاتون.برادر کوچک شما

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
تمام اتفاقات چه تلخ و چه شیرین درسی است از جانب خدا یا نظم طبیعت که طبق نظم جلو بریم به خودمون عشق بورزیم قبل اینکه به دیگران عشق بدیم برا خودمون ارزش قائل بشیم قبل از ارزش قائل شدن برای دیگران و خودمون دوست بداریم قبل از دوست داشتن دیگران.در هر صورت قصد سرک کشیدن توی زندگی شما رو نداشتم و فقط خواستم ابراز همدردی کنم با شما ولی مطمئنم شما از پسش بر می‌آیید و طبق فرموده استاد عزیزمون بشورید و بسابید قطعا دعای خیر من همراهتون خواهد بود و بچه هاتون.برادر کوچک شما
ممنونم از محبت و لطف شما و سپاس گذارم از اینکه دعاتون رو بدرقه زندگی من میکنید من هم از خدا براتون برکت و آرامش طلب میکنم🌹🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا