تکنیک اعتناد به نفس و ترس

سمیراشیرازی

کاربر ویژه
سلام استاد آرام عزیز
من تکنیک اعتماد به نفس و دارم انجام میدم و نتیجه خوبی میگیرم چون از رانندگی ترس و واهما داشتم و شما سر کلاس گفتین خوتونو بزرگ کنین و ماسین و کوچک خوب بود . فقط مشکل من با همسرمه به محض اینکه ایشون کنارم قرار میگیره اینقدر استرس میگیرم که باز بر میگردم سر جای اولم . چیکار کنم ؟

و مورد دیگر اینکه من با تکنیکهایی که انجام دادم و همینطور ریکی که آموزش دادین
تیرویید کم کار داشتم و دارو استفاده میکردم
کلا با ازمایش الانم برطرف شده و نرمال شده خدا رو شکر
باز هم ریکی و تکنیک ها رو ادامه بدم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
می‌توانید همسرتان را کوچک کنید تا بهتر بتوانید رانندگی انجام دهید
در مورد تکنیک‌های ریکی می‌توانید آن را برای منظور دیگر یا همان منظور ادامه دهید تا کاملاً بهبودی ایجاد شود و پایدار ماند

سهیلا دارابی

کاربر ویژه
درود فراوان ...برای ترس از بیماری ..در جلسه سوم که جناب دکتر میگفتند تصور کنید نسبت به هر چیزی که ترس دارید مثلا ترس از تاریکی..ترس از حیوانات...در مورد ترس از بیماری راهکاری ندادند مثلا به طور مثال ترس از بیماری هپاتیت...چطور تصور کنیم ....که احساس ترس نداسته باشیم حتی اسمش را میشنویم....ممنون راهنماییم میکنید

سهیلا دارابی

کاربر ویژه
و اینکه من ترکیب خلسه عمیق و ادمک را انجام میدهم....و میشه هر روز خواسته مون را عوض کنیم یا چندین خواسته توش باشه...مثلا...من توانستم ترس از بیماری و ترس از دست دادان عزیزانن را کنترل کنم والان غرق شادی و آرامش هستم ....و اینکه میشه برای درمان سیاتیک و یا تونل کارپال استفاده کرد و بگیم درمان شد سیاتیکم و تونل کارپال و الان غرق ارامش و شادی هستم...ممنونم😃

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیکی در جلسه چهارم آموزش داده می‌شود به اسم تکنیک دعا کردن
که از این تکنیک می‌توانید برای از بین بردن اینگونه ترس‌ها استفاده کنید
تکنیک دعا کردن را برای عزیزانتان انجام دهید تا ترس و نگرانی از دست دادن آنها کاهش پیدا کند
و همان تکنیک را می‌توانید برای خودتان انجام دهید تا ترس از نگرانی بیمار شدنتان کاهش پیدا کنید

سهیلا دارابی

کاربر ویژه
ممنونم شرمنده ...🙏🙏🙏. این سوال دو بار ثبت شد و من نتونستم پاکش کنم ....شرمنده دو بار دیگه ثبت شده .... ممنونم 😊
باز هم شرمنده جناب دکتر.....
فقط همین تکنینک هست ، و اون تکنینیکی که گفتم مثل یک ادم قوی و بیماری مثل یک تخم گیاه له بشه زیاد کارایی نداره حالت جنگیدن داره با فکر؟ ..شرمنده من خیلی سوال میپرسم جناب دکتر
ممنون که صبورانه راهنماییم میکنید 😀

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای هر فردی فرق می‌کند بله می‌توانید آن را کوچک کنید یا آن را له کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا