تکنیک اولیه سلامتی

مریم احمدی

کاربر ویژه
درود بر شما استاد عزیز
من تمام تمرینات را هر روز انجام میدم و حس بسیار عالی در طول انجام تمرینات دارم،
استاد تنفس از فضای بین دو ابرو رافقط در تمرین آدمک مغزی و خلوتگاه داریم،سوالی دارم چرا فقط 21 تنفس از پیشانی؟ و اینکه استاد جان من بین دو ابرو در هنگام تمرین سلامتی بسیار حس سنگینی و فشار را تجربه میکنم و حجم بسیار بزرگی از انرژی بخصوص در کف دستها و کف پاهام و سرم حس میکنم و به قدری با شدت و فشار حرکت میکنه واحساس میکنم دست و پاهام دارن منفجر میشن همینطور سرم که به شدت احساس سرما را فقط در سرم دارم، و اینکه من نمیتونم دستام را گرم کنم درحد 1 ثانیه گرما را در کف دستام حس میکنم و بعد دوباره سرد میشه ولی کف پاهام خیلی گرم میشه، ولی از اینها که بگذریم اون حس لذتبخش وارامش همراه با گردش انرژی به قدری لذتبخشه که وقتی شما در ویس راهنمایی، میگید به اینحا فکر کن من دلم نمیخواد به الان فکر کنم یعنی از اینکه از اون حس و انرژی عالی بیرون بیام خوشحال نیستم،
استاد جان آیا این شدت از انرژی انفجاری که در تمرین تجسم سلامتی دارم عادیه؟
و اینکه در بقیه تمرینها تنفس عادی داریم ولی باز من بین ابروهام به شدت تحریک میشه و با وجود تلاشم برای تنفس از بینی بعضی وقتها نمیتونم از بینی نفس بکشم و ناخوداگاه از بین دو ابرو نفس میکشم و وقتی با تلاش و اجبار سعی میکنم از بینی نفس بکشم باز به شدت ناحیه بین ابروها مور مور میشه و فشار سنگینی را حس میکنم ولی نفس از فضای بین دو ابرو بسیار لذتبخشه برام،
ببخشید طولانی شد استاد بزگوار، 🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
در برخی از افراد این انرژی خیلی زیاد هست و مشکلی ندارد اگر اذیت می‌شوید تنفس‌هایی که از بین دو ابرو هست را کمتر کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا