تی سی

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
سلام و ارادت🌸
خیلی خییییییییلی ممنونم واقعا که tc رو توی برنامه گذاشتین.
تجربه من آزاد شدن توی یه لایتناهی بود و خیلی دلپذیر اونم تو شرایط کن فیکونی الان من😅
البته وسطش دوسه بار دیگه اون آبشارو سوترا رو تکرار کردم. ایرادی نداره؟
خیییلی ممنون که هستین💚💚💚

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
خواهش می‌کنم امیدوارم که این تکنیک برایتان لذت بخش باشد
ایرادی ندارد که هر از گاهی در میان تمرین به مانترا برگردیم ولی به طور کلی نباید دائم تکرار شود
🙏💚🙏
استاد عزیز بدون قصد تیسی لابلای کارها آبشلرو ایجاد میکنم و چند دقیقه نگه میدارم. طولانی شدنش که مشکلی نداره؟ داره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
🙏💚🙏
استاد عزیز بدون قصد تیسی لابلای کارها آبشلرو ایجاد میکنم و چند دقیقه نگه میدارم. طولانی شدنش که مشکلی نداره؟ داره؟
تی سی کلید راست اتاق ما نیست
شما با استفاده از تی‌سی وارد یک اتاق می‌شوید و نیاز نیست که مرتباً کلید را بردارید
شما با شروع و تکرار مانترا وارد یک موقعیت می‌شود و هر بار که آن را تکرار می‌کنید از منطقه و موقعیت ممکن است خارج شوید.
پس اگر مرتباً مانترا را تکرار کنید دم در می‌مانید و همیشه دارید با کلید و در بازی می‌کنید وارد موقعیت و مرحله بعدی نمی‌شوید
در این مدیتیشن هدف اصلی و موقعیت اصلی سکوت است

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
تی سی کلید راست اتاق ما نیست
شما با استفاده از تی‌سی وارد یک اتاق می‌شوید و نیاز نیست که مرتباً کلید را بردارید
شما با شروع و تکرار مانترا وارد یک موقعیت می‌شود و هر بار که آن را تکرار می‌کنید از منطقه و موقعیت ممکن است خارج شوید.
پس اگر مرتباً مانترا را تکرار کنید دم در می‌مانید و همیشه دارید با کلید و در بازی می‌کنید وارد موقعیت و مرحله بعدی نمی‌شوید
در این مدیتیشن هدف اصلی و موقعیت اصلی سکوت است
استاد سوالم این بود که یه زمانهایی فقط آبشار نورو ایجاد میکنم. لابلای کارای روزانه. تیسی انجام نمیدم. قصدم مراقبه نیست. نورو ازین دوچاکرا عبور میدم. اگه طولانی بشه مشکلی نداره؟

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام و ارادت🌸
تجربه من آزاد شدن توی یه لایتناهی بود و خیلی دلپذیر اونم تو شرایط کن فیکونی الان من😅
خیییلی ممنون که هستین💚💚💚
چرا نمیرید تو اتاق انجمن مربوط به دوره‌تون حرف بزنید؟؟ میخاید دل مارو اب کنید؟؟🥲
والا خدارو خوش نمیاد 😂😅😄😘

مینا امراللهی

کاربر ویژه
سلام و ارادت🌸
خیییلی ممنون که هستین💚💚💚
کجاس این تکنیک😍🤔

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد سوالم این بود که یه زمانهایی فقط آبشار نورو ایجاد میکنم. لابلای کارای روزانه. تیسی انجام نمیدم. قصدم مراقبه نیست. نورو ازین دوچاکرا عبور میدم. اگه طولانی بشه مشکلی نداره؟
بهتر هست برای اینکه موضوعات قاطی نشود در بخش مربوط به خودش این سوال را بپرسید
برای انجام صحیح تکنیک بهترین راه این است که مدت زمان کمی بر روی آبشار تمرکز کنیم و بیشتر مدیتیشن را به سکوت بپردازید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا