جرقه ای در ذهن برای شروع تمرین

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
سلام استاد آرام گرامی که آرام هستید و ما هم باید آرام شویم

دیروز بعد از دو سال رفتم استخر. دو سالی که دستم شکست شاید باید درسی را یاد می گرفتم
شاید برای آنکه باید راهم را تغییر می دادم و باید درسی را که می گرفتم را دقیق یاد بگیرم.

در هنگام برگشت از استخر یاد 14 سالگی خودم افتادم که شنای خرچنگ قورباغه بلد بودم . ولی در یک دوره ی 6 هفته ای که زیر نظر مربی شنا طبق الگوی او تمرین کردم توانستم مدرک شنای مقدماتی خودم را بگیرم که بعد هم نجات غریق خودم را گرفتم . با خودم گفتم باید تمرینات را بیشتر انجام دهم و از دوره ی سلامتی بدون دارو ، دو سه تا درس آن را گوش دادم به خصوص استرس را و دیدم چه جالب است که واقعا همین حالتهای استرس را تجربه کرده بودم . استرسی که از برج 8 سال 1401 برایم بوجود آمد و همان هم منجر به شکستن ترقوه و .... شد.

و با ترکیب آن با تکنیک (موضوع شکایت و شاکی و متهم و قاضی ) که در ذهنم انجام دادم خیلی ها را توانستم ببخشم و عمل شان برایم توجیه شود.

و دیدم که برایم مقدور هست که هر روز صبح یک بار تمرین و هر شب هم یک بار تمرین کنم و تمرین گرم و سنگین را انجام دادم و برایم لذت بخش بود .

البته ضربه به دست ها را که مرتب دارم انجام می دهم. شاید روزی دو تا سه بار

که خدا گفت ( بشارت باد بندگان را . همانها که سخن ها را می شنوند و بهترین آن را انتخاب و پیروی می کنند ) جالب است که خدا نه تنها محدود نکرده که حرفهای دیگران را نشنویم بلکه ترغیب کرده که بشنویم و حتی براساس فهم خودمان پیروی کنیم.

یک سوال هم دارم ( آیا در استخر وقتی به پشت در آب خوابیده ام یا در مترو وقتی دارم می آیم منزل می توانم خودم تمرین گرم و سنگین یا تمرین آدمک را انجام دهم ؟ یا حتما باید ویس کانال همراه من باشد.)

امیدوارم که بتوانم به تمرینات خودم خوب ادامه دهم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای کلاری عزیز
سپس از اینکه تجربه بسیار زیباییتان بر روند تفکراتتان را برای ما می‌نویسید که بسیار به مسیر به ما کمک می‌کند و به دیگر عزیزانی که می‌خواهند این مسیر را حرکت کنند.
تکنیک آدمک مغزی و تکنیک گرم و سنگین جز تکنیک‌هایی هست که شما در حالت آلفا یا تتا قرار می‌گیرید و نباید در آن زمان کارهای حساسی انجام بدید
به خاطر همین اگر فرم کوتاه آدمک مغزی را بتوانید در مترو یا در جاهایی که زمان کمی دارید استفاده کنید نتایج خیلی خوبی به دست خواهید آورد
فرم کوتاه آدمک مغزی حدود ۱۲ دقیقه هست

فرشته رییسی

کاربر ویژه
درود بر آقای کلاری عزیز
سپس از اینکه تجربه بسیار زیباییتان بر روند تفکراتتان را برای ما می‌نویسید که بسیار به مسیر به ما کمک می‌کند و به دیگر عزیزانی که می‌خواهند این مسیر را حرکت کنند.
تکنیک آدمک مغزی و تکنیک گرم و سنگین جز تکنیک‌هایی هست که شما در حالت آلفا یا تتا قرار می‌گیرید و نباید در آن زمان کارهای حساسی انجام بدید
به خاطر همین اگر فرم کوتاه آدمک مغزی را بتوانید در مترو یا در جاهایی که زمان کمی دارید استفاده کنید نتایج خیلی خوبی به دست خواهید آورد
فرم کوتاه آدمک مغزی حدود ۱۲ دقیقه هست
درود و مهر استاد ،منظورتون از فرم کوتاه ادمک مغزی و متوجه نشدم یعنی چطوری ؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا