جلسه اول کوانتوم درون

دنیا مخبری

کاربر ویژه
استاد ذهنم خیلی خسته است خیلی زیاد حتی تو آدمک مغزی منفجر میشه سعی میکنم ببرمش تو خلسه بازم فعال سعی میکنم پرانا درمانی کنم بازم هست همه جا هست
بدنم خسته نیست ذهنم خسته است
یا این خستگی ذهن همه پرانا درمانی و تکنیک خلق آینده رو انجام میدم
ذهن خسته از کجا میاد
دوست دارم بندازمش دور ولی متاسفانه نمیشه
میخام بپذیرمش ولی انرژی زیادی ازم میخوره

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.چرخه فکرهای تکراری و نشخوار فکری از تریگرهای ما ناشی میشود.مثلا من یکی از تریگرهام سرزنش کردن هس چون در کودکی بهم سخت گرفتن و بابت اشتباهات تنبیه میشدم الان با مواجه شدن با اشتباه دیگران دچار چرخه افکار تکراری میشم.چون در کودکی بابت اشتباه تنبیه شدم دچار ترس و نا امنی شدم و این ترس خودش رو به شکل‌های مختلف نشون میده مثلا اگه از سامانه قضایی بیاد سریع دچار ترس و نامنی میشم و چرخه افکار منفیم شروع میشه و ساعتها در این چرخه گیر میکنم.پس اول باید تریگرهام و شروع کننده ها رو بشناسم.سپس کد امنیت درونم رو کار کنم و سایر تکنیک‌ها.بهتر هس برای انرژی درمانی(روان درمانی)از شخص دیگه کمک بگیرید.مواقعی هس که با این تنش ها نمیتونم خود درمانی کنم چون انرژی خودم آلوده هست.و انرژیی که به خودم میدم اثر خیلی کمی داره.مدیتیشن دو قلب رو به جای تلاش برای بردن کودک درون توی خلسه استفاده کنید.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا