جلسه پنجم و ششم پرانا مرداد۱۴۰۳

ناهید فومژد

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و گرامی
در جلسه پنجم و ششم یاد گرفتم که نور سفید به رنگهای آبی و بنفش و سبز و زرد و قرمزونارنجی تجزیه میشود و در درمانگری پرانایی وظایف خاصی دارند وهمچنین درصدهایی که میدهیم و مثلا سبز و بنفش با سبز بنفش پرانایش فرق دارد
واینکه توی ذهنم این رنگهارو مرتب مرور میکنم تا جایی که گاهی سردرد میگیرم ولی اعتماد بنفس اجرای آن را هنوز ندارم .
درود و سپاس بر شما🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
در جلسه پنجم و ششم یاد گرفتم که نور سفید به رنگهای آبی و بنفش و سبز و زرد و قرمزونارنجی تجزیه میشود و در درمانگری پرانایی وظایف خاصی دارند وهمچنین درصدهایی که میدهیم و مثلا سبز و بنفش با سبز بنفش پرانایش فرق دارد
واینکه توی ذهنم این رنگهارو مرتب مرور میکنم تا جایی که گاهی سردرد میگیرم ولی اعتماد بنفس اجرای آن را هنوز ندارم .
درود و سپاس بر شما🙏🙏
باید در نظر داشته باشید که اگر بخواهید صبر کنید تا اعتماد به نفس استفاده از آن برای شما ایجاد شود هیچ موقع ایجاد نمی‌شود و تا انتهای دوره ممکن هست که و حتی بعد از آن روی هیچ کسی کار نکنید
پس بهتر هست چشمانتان را ببندید و درون تکنیک‌ها شیرجه بزنید و هر چیزی که به ذهنتان می‌آید را انجام بدهید تا آنها را یاد بگیرید
معمولاً افراد کمالگرا نتیجه خوبی در این تکنیک‌ها نمی‌گیرند
پس سعی کنید که اشتباه کنید

hashemi

ناظم انجمن
درود و سپاس بر شما🙏🙏
ناهید عزیز
مطمئنم درمان‌گر قابلی خواهی بود، بزودی.

چند پروتکل مقدماتی کار کن

بعد
یک پروتکل ساده پیشرفته
به هیچی فکر نکن
و این که باید چه‌کار کنی

از شماره یک پروتکل شروع کن
به شماره‌های بعدی کاری نداشته باش

بعد شماره ۲ و ...
و می‌بینی
بعد از نیمساعت
یه درمان انجام دادی
همه ما اشتباه کردیم
همیشه
تا
یاد گرفتیم
املای نانوشته، غلط نداره
ولی
نانوشته‌س
منتظر گزارش عملکردت هستم جانا🤩🤩

ناهید فومژد

کاربر ویژه
باید در نظر داشته باشید که اگر بخواهید صبر کنید تا اعتماد به نفس استفاده از آن برای شما ایجاد شود هیچ موقع ایجاد نمی‌شود و تا انتهای دوره ممکن هست که و حتی بعد از آن روی هیچ کسی کار نکنید
پس بهتر هست چشمانتان را ببندید و درون تکنیک‌ها شیرجه بزنید و هر چیزی که به ذهنتان می‌آید را انجام بدهید تا آنها را یاد بگیرید
معمولاً افراد کمالگرا نتیجه خوبی در این تکنیک‌ها نمی‌گیرند
پس سعی کنید که اشتباه کنید
ممنونم تزراهنمایی شما استاد گرامی🙏

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود و سپاس بر شما🙏🙏
ناهید من یادمه اولین درمانم انقد اعتماد بنفسم پایین بودو وحشت داشتم که یچیزی مث حمله عصبی بهم دس داد..تماااام بدنم خیییس عرق شد و همش میگفتم اگه صدمه بزنم چی؟ اگه آسیب بزنم چی؟؟
ولی بعد عادی میشه..البته بیمار با بیمار هم فرق داره.
بعضیا بهت اعتماد دارن..بعضیا نه.. ولی نگران نباش.
این استعداد و این هنر برای انسان بدیهی ترو طبیعی تر از اونچیزیه که فکر میکنیم. من اصلا فکر میکنم ما از خیلی قبلتر اینکارو میکردیم ولی آگاهانه نبوده. ولی مثلا فقط با انرژی بی رنگ یا فقط سفید..
فک میکنم درمان با انرژیارو اونموقع که تو موسسه کتاب پیشگویی آسمانی رو کار میکردیم باهاش آشنا شدیم.
فک کن اونموقع تاحالا سر کلاس ابتدایی بودی حالا یه سطح اومدی بالاتر..
نگران نباش..😊
موقع درمان اون اوایل من میگفتم ما خدارو بچشم‌نمیبینیم ولی هست..
انرژی هم همینه..
پس فقط کارتو انجام بده
دوستدار توام ❤❤😊

ناهید فومژد

کاربر ویژه
ناهید من یادمه اولین درمانم انقد اعتماد بنفسم پایین بودو وحشت داشتم که یچیزی مث حمله عصبی بهم دس داد..تماااام بدنم خیییس عرق شد و همش میگفتم اگه صدمه بزنم چی؟ اگه آسیب بزنم چی؟؟
ولی بعد عادی میشه..البته بیمار با بیمار هم فرق داره.
بعضیا بهت اعتماد دارن..بعضیا نه.. ولی نگران نباش.
این استعداد و این هنر برای انسان بدیهی ترو طبیعی تر از اونچیزیه که فکر میکنیم. من اصلا فکر میکنم ما از خیلی قبلتر اینکارو میکردیم ولی آگاهانه نبوده. ولی مثلا فقط با انرژی بی رنگ یا فقط سفید..
فک میکنم درمان با انرژیارو اونموقع که تو موسسه کتاب پیشگویی آسمانی رو کار میکردیم باهاش آشنا شدیم.
فک کن اونموقع تاحالا سر کلاس ابتدایی بودی حالا یه سطح اومدی بالاتر..
نگران نباش..😊
موقع درمان اون اوایل من میگفتم ما خدارو بچشم‌نمیبینیم ولی هست..
انرژی هم همینه..
پس فقط کارتو انجام بده
دوستدار توام ❤❤😊
ممنون از انرژی مثبتت امیدوارم به انرژی لایتناهی 🙏🙏🙏چه خوب دوستای خوبی دارم🌺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا