جملات انگیزشی

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
استاد من در بنرم یک جمله انگیزشی گذاشتم. آیا این جمله درست است ؟

به نظر خودم ایراد دارد .
خدا و ارواح پاک مقدسین عالم به من اگر خوب باشم کمک می کنند . تازه اگر هم خوب نباشم خدای مهربان سعی می کند مرا با درس هایش به راه سعادت برساند. و دوباره وجدانم و عقلم را به راه هدایت خودش برگرداند.

و از طرفی درست است
من اگر خوب باشم نیروهای پاک و الهی به من کمک می کنند . پس این من هستم که باعث دریافت خوبی ها و نعمت ها می شوم و باید روی خودم حساب کنم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد من در بنرم یک جمله انگیزشی گذاشتم. آیا این جمله درست است ؟

به نظر خودم ایراد دارد .
خدا و ارواح پاک مقدسین عالم به من اگر خوب باشم کمک می کنند . تازه اگر هم خوب نباشم خدای مهربان سعی می کند مرا با درس هایش به راه سعادت برساند. و دوباره وجدانم و عقلم را به راه هدایت خودش برگرداند.

و از طرفی درست است
من اگر خوب باشم نیروهای پاک و الهی به من کمک می کنند . پس این من هستم که باعث دریافت خوبی ها و نعمت ها می شوم و باید روی خودم حساب کنم .
و در این میان خداوند عقل را برای چه چیزی خلق کرده است؟

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
تنها کسی که می تونه بهت کمک کنه خودتی

جمله نیمه درست است. زیرا بیشتر کسانی که اکنون به من دارند کمک می کنند به خاطر ارزشی هست که برای خودم ایجاد کرده ام.

اما خداوند هم از روش های دیگر به من کمک می کند. که شاید من هیچ دخلی در آنها ندارم. پس من تنها کسی نیستم که می تونم به خودم کمک کنم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر اتفاقی که برای ما می‌افتد می‌تواند به ما درسی بدهد
می‌توانیم از اتفاقاتی که می‌افتد درس‌های خوب بگیریم یا درس‌های بد
به همین دلیل تنها کسی که می‌تواند تصمیم بگیرد که از این اتفاق چه درسی بگیرد خودمان هستیم

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
ممنونم .
پس می توانم به خودم کمک کنم با درس گرفتن از اتفاقات
و چون خودم تنها کسی هستم که می توانم این کار را انجام دهم
پس باید به خودم تکیه کنم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا