حافظه کم

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام استاد،،انواع بیماری های مادرهمسرم را۱۵سالی هست هرچندسال درمان کردم..حال جسمی اش خیلی خوبه که حتی یک سرماخوردگی هم نمیشه..۹۳ سالشه الان..ولی حافظه اش داره بدمیشه وگوشهاش هم نمیشنوه باید خیلی دادبزنیم..چه درمانی براش انجام بدم که حافظه وگوشهاش خوب شه..ممنونم استادبزرگوار

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که خودتون فرمودید مشکل حافظه داره و مشکل شنوایی که پروتکل‌های اون رو جداگونه می‌تونیم براشون انجام بدیم
اگر مشکل حافظه اون آلزایمر نیست تکنیکی که برای حافظه را انجام می‌دیم و اگر آلزایمر هست تکنیک آلزایمر را انجام میدیم
و برای کم شنوایی از پروتکلی که در دوره پیشرفته است استفاده می‌کنیم

شهین رحمانی

کاربر ویژه
ممنون وسپاس استاد...حافظه گذشته هاوبلندمدتش خوبه..ولی کوتاه مدتش ضعیفه..مثلا دوست یافامیل قدیمیش رامیشناسه..ولی الان دیده باشه یکی دوساعت بعدش یادش میره که دیده..به این میگند آلزایمر یافراموشی؟

شهین رحمانی

کاربر ویژه
استاد،،برای حافظه که فرمودید،،منظورتون توی کتاب روان درمانی که ۲۰ سال پیش به مادادید؟اگه منظورتون کتاب روان درمانیه،،کدوم قسمتش رابرای حافظه انجام بدم؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینکه مشکل حافظه یا مشکل آلزایمر دارم باید روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب تشخیص دهد
توی بخش پروتکل‌ها هست

شهین رحمانی

کاربر ویژه
پروتکل هارارفتم همه رامیزنه..شمادسترسی لازم راندارید..چیزی درمورد پروتکل الزایمریاخافظه هم ندیدم..کلا تولیست پروتکل ها اسمی ازالزایمروحافظه نیست.. ،ومیزنه دسترسی ندارید..چیکارکنم.؟ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
علت اینکه می‌زنه دسترسی ندارید برای اینکه عضو نیستید
یا دوره رو نگذروندید
یا دسترسی بهتون ندادند
اینجا که الان سوال بپرسید بخش عمومیه انرژی درمانی هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
در مورد دسترسی‌هاتون اطلاعی ندارم با مرکز تماس بگیرید

شهین رحمانی

کاربر ویژه
پرسیدم ازتجسم قراره جواب بدند..ممنونم..استاد ی بیماردارم..ماشاله کلکسیون مریضی.. پروستات عفونت خون سنگ کلیه که همشون مشکلات زیادی براش آورده بودرا درمان کردم تاحدی خوب شده..ولی راضی نیستم..تااینکه به تازگی بعد یکماه کشف کردم وخودش گفت[ رفلاکس معده ] هم داره..درمان رفلاکس معده کدومه توی کتاب انرژی پیشرفته ۲۰ سال پیش..یاجای دیگه باید جستجوکنم؟ببخشید استاد همش مزاحمتونم🤭

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام مجدد‌‌..استادبرای عرق کف دست وپادخترم فرمودیدپروتکلی ندارید..استرس را انجام دادم خوب نشد.توی گوگل زدم..دلیلش را پرکاری تیروییدودیابت وپارکینسون نوشته..میتونم ی درمان خیلی باانرژی کم پرکاری تیروئید را روی دخترم انجام بدم؟..اگه بهترشدادامه بدم همین پرکاری تیروییدرا؟

شهین رحمانی

کاربر ویژه
مشخصات مشگل دخترم اسمش راتوگوگل زده هایپرهیدروزیس..خواهشا راهنمایی کنید..خیلی ناراحته..حتی خیلی بوی بد بدن هم داره..خواهشا ی راهی درمانی بگیدباانرژی کم اولش امتحان کنم..🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
این بخش عمومی انرژی درمانی هست
سوالاتتون رو در بخش اختصاصی که مخصوص افرادی است که دوره‌ها را گذروندند بپرسید

شهین رحمانی

کاربر ویژه
استاد درست میفرمایید.ولی کاش اینا لطف میکردیدجواب میدادید..تا اقدامات لازم راجهت ثبت نام وغیره برای دوره انرژی درمانی انحام بدم..چون قبلا هم فرموده بودید که پروتکلی برای عرق کف دست وپاندارید..وقتی پروتکلی نیست..منم خواستم ببینم باانرژی کم ی امتحانی روی دخترم بادرمان پرکاری تیروییدانجام بدم شایدخوب شد..واقعا داره اذیت میشه

شهین رحمانی

کاربر ویژه
شروع کردم برای ثبت نام..چون خودم هم علاقمندم کاملتر یادبگیرم..دیگه مزاحم نمیشم اینجا..ولی کاش حالاکه چه شرکت کنم چه نکنم وپروتکلی برای عرق کف دست نیست‌‌..درمان پرکاری تیروئیدبا انرژی کم برای شروع خوبه؟همین..ممنونم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا