حال عجیب بعد تمرین

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
درود استاد عزیزم 🌸🌹
استاد جان من خب قبلا که دوره خلق اینده اومدم تمرین دوم که الان قرار دادید توی تمرینا نبود ، خیلی خوشحال شدم تمرین جدیده و تو کل تمرین واقعا لذت میبرم اما به شدت در طول روز ۲ روزه بیقرارم یعنی چیزی که کسی ببینه نیست ، بیقراریم رو کسی نمیبینه اما خودم میفهمم که انگار در حال انفجارم ، نمیدونم چه جوری توصیف کنم یا میزنم زیر گریه تو تنهاییم یا سردردم چشمامم درد گرفته اصلا نمیفهمم حال خودم رو ، اما همچنان دارم از تمرین لذت میبرم علت این حال و احوالم چیه اخه؟! و اینکه همون روزی ۲ بار که فرمودید دارم انجام میدم نه بیشتر

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیزم 🌸🌹
استاد جان من خب قبلا که دوره خلق اینده اومدم تمرین دوم که الان قرار دادید توی تمرینا نبود ، خیلی خوشحال شدم تمرین جدیده و تو کل تمرین واقعا لذت میبرم اما به شدت در طول روز ۲ روزه بیقرارم یعنی چیزی که کسی ببینه نیست ، بیقراریم رو کسی نمیبینه اما خودم میفهمم که انگار در حال انفجارم ، نمیدونم چه جوری توصیف کنم یا میزنم زیر گریه تو تنهاییم یا سردردم چشمامم درد گرفته اصلا نمیفهمم حال خودم رو ، اما همچنان دارم از تمرین لذت میبرم علت این حال و احوالم چیه اخه؟! و اینکه همون روزی ۲ بار که فرمودید دارم انجام میدم نه بیشتر
شاید به خاطر انرژی خیلی زیادی هست که به شما وارد می‌شود

با آب و نمک و قهوه خودتون را شستشو بدهید
و یک دوش آب سرد بگیرید
و تمرین را متوقف کنید
بعد از دو سه روز دوباره شروع کنید
در کنار لذت بردن مهم این هست که بر روی خودمان نیز کنترل و تسلط داشته باشیم
خودمان و احساساتمان

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا