خلسه

سمیه امینی

کاربر ویژه
سلام
استاد وقتی من تکنیک هارو انجام میدم و به حالت خلسه میرم بدنم سنگین میشه و دیگه حسش نمیکنم دستم خود به خود و بدون اراده شروع به حرکت کردن میکنه، چرا این اتفاق میوفته؟ و خللی در انجام تمرین ایجاد میکنه یا نه؟

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز
استاد در حین انجام تمرین تا جایی که حرفی از افکار منفی نیست ذهنم کلا خالی است و به راحتی همه چی در کنترل اما از آنجایی که میفرمایید افکار منفی دورتر و دورتر می‌شوند دچار حمله افکار میشوم ، البته جنس افکار آرزوهایی است که به خاطرشان در این دوره شرکت کرده ام در واقع افکاری مثبت و آینده ای هستند که می‌خواهم بسازم .

در مورد خلسه سریع چون قبلا دوره های خود هیپنوتیزم موسسه تجسم خلاق را گذرانده ام به سرعت اتفاق می‌افتند ولی حالت سنگینی بدن از یک جایی بیشتر نمی‌شود . اینگونه بگویم که تا کاتالپسی پیش میروم و انگار وزنم به یک تن رسیده و به زمین چسبیده ام . حتی فشاری را که بدنم به زمین وارد می‌کند را میتوانم حس کنم .

آخرین ویرایش:

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
استاد در ویس تمرین خلسه سریع به نظر می‌رسد که اول فایل شما راهنمایی میفرمایید و ما عمل می‌کنیم اما از اواسط ویس ادبیات شما تغییر می‌کند و احساسم این است که از اواسط ویس تحت هیپنوتیزم شما قرار می‌گیریم ، آیا درست متوجه شده ام ؟
لطفا توضیح مختصری در مورد نحوه انجام تمرین میفرمایید ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام
استاد وقتی من تکنیک هارو انجام میدم و به حالت خلسه میرم بدنم سنگین میشه و دیگه حسش نمیکنم دستم خود به خود و بدون اراده شروع به حرکت کردن میکنه، چرا این اتفاق میوفته؟ و خللی در انجام تمرین ایجاد میکنه یا نه؟
حرکت‌های غیرارادی دست و پاها در حالت هیپنوتیزم به دلیل خلسه عمیق می‌باشد که اگر می‌خواهید این اتفاق نیفتد می‌توانید به راحتی به خودتان تلقین کنید که دستیابهایتان آرام باشد و بی‌حرکت بر روی زمین بیفتد

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد در ویس تمرین خلسه سریع به نظر می‌رسد که اول فایل شما راهنمایی میفرمایید و ما عمل می‌کنیم اما از اواسط ویس ادبیات شما تغییر می‌کند و احساسم این است که از اواسط ویس تحت هیپنوتیزم شما قرار می‌گیریم ، آیا درست متوجه شده ام ؟
لطفا توضیح مختصری در مورد نحوه انجام تمرین میفرمایید ؟
در واقع این یک تکنیک خود هیپنوتیزم و راهنمایی کردن هست که کم کم به هیپنوتیزم عمیق تبدیل می‌شود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا