خلسه

ناهید فومژد

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد ارجمند
من موقع تمرین خلسه بعداز انجام دادن بسیار بی انرژی میشم به طوری که دوست دارم در همان حالت دراز کش بمانم این اشکالی دارد یا خیر

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
درود استاد آرام بزرگوار
آیا در انجام تمرین خلسه سریع و عمیق ، آنجا که میفرمایید افکار منفی و در بخشی دیگر میفرمایید افکار از ما دور می‌شوند.
آیا فقط افکار منفی مد نظر است ؟
آیا در قسمت انتهایی تمرین کلا هیچ فکری نباید به ذهن خطور کند یا فقط افکار منفی وارد نشود کافی است ؟
اتفاقی که برایم افتاده است این است که کلا هیچ فکر منفی در ذهنم نمی‌ماند و ذهنم را در گیر نمی‌کند و به محض ورود غیب ، نیست و نابود می‌گردد .

Dr.Aram

تیم مدیریت
بیشتر در اینجا مد نظرمان همان افکار منفی هست
ولی شما می‌توانید با انجام این تمرین هر نوع فکری را از ذهنتان دور کنید.
برای برخی از افراد کاملاً ذهنشان مثل شما خالی می‌شود و ممکن هست برخی از افراد دیگر افکارشان کمتر شود

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
درود استاد استاد
یک مشکل است در تمرین خود هیبنوتزم. من خود هیبنوتیزم انجام میدهم چند بار شب وقتی همه جای تاریک شوه تمرین میکنم در همین اواخر یک اتفاق افتاد برام دیشب میخواستم خود ام به حالت خلسه بیبرم با تکنیک خلسه سریع ناگهان انرژی از چاکرا ریشه بالا امد کمی گرم بود و من ترسدم تمرین قطع کردم بخاطر ترسیدم انرژی کندالنی نباشه
امشب هم تمرین کردم انرژی در کمرام نزدیک ستون فقرات کاملا احساس میکنم حرکت اش، مورمور میشه به شکل ضربان ضربان است
علت اش چی میتواند باشد؟
حالا چی کار کنم تمرین رها کنم یا ادامه دهیم
ترسم بخاطر انرژی کندالنی است
خیلی نگرانم کرده یک معلومات دهید ممنون میشم 🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
به هر حال شما تمرینات زیادی را در مورد انرژی‌هایتان انجام می‌دهید و طبیعتاً به صورت مستقیم و غیر مستقیم کندالینی هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد
و ممکن هست که تحریک شود
البته تحریک شدن کندالینی مشکلی را ندارد فقط باید با احتیاط باشد و هدف فعال شدن کندالینی نباشد چون آن زمان هست که مشکل ایجاد می‌شود.
ابتدا باید ترستان را کنار بگذارید خودتان را کاملاً شل و رها کنید تا انرژی در بدنتان به راحتی بچرخد
اگر خیلی نگران هستید بهتر هست که چند هفته آن را رها کنید و بعد دوباره به آن بپردازید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا