خلوتگاه درون

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
بنام خداوند عشق و زیبایی 🙏💓❤️💓
درود و سپاس به وجود سر شار از عشق استاد عزیزم ،🙏💓😍🌹
حس وحالم در این لحظه فوق‌العاده عالی هست. ابتدا با صدا کردن هر اندامی ، سنگینی و گرمی دلچسبی در اون عضو احساس می‌کنم که نشانی از حضور و بودنه ، خدایا تو را بینهایت سپاسگزارم ،
وقتی پا برهنه روی برگها راه میرم صدای خش خش برگ‌ها را کامل می‌شنوم خرد شدن برگها وتیزی شون رو در کف پا حس می‌کنم. صدای پرندگان ، هوای خنک ، درختان زیبا ، تشعشع نور خورشید از لا بلای درختان حس فوالعاده ایی داره. ورود به خانه ایی بسیار زیبا با تمام امکانات وچیدمانی عالی با رنگهایی شاد و زنده ، تابلویی که به دیوار زدم تصویری از درختی با شکوه که شکوفه هایش پروانه ها هستند پروانه هایی که زنده هستند و به هر رنگی که بخواهم در می آیند. می خندیدم ولذت می‌بردم وقتی دستم را به دیوار خونه ام کشیدم خنده و گریه ام قاطی شد.حس کردم خیلی دوستش دارم امواج موسیقی رو کاملاً حس می‌کردم مسیرش ، گرمای لذت بخشش ، خودم را به امواجش سپردم ، با امواج موسیقی یکی شدم میرقصیدم ، شناور شدم . آرامشی فوق‌العاده و بی نظیر.

خواستم به اشتراک بزارم این تجربه عالی رو.

سپاس از لطف و محبت استاد عزیز و فرهیخته
در عشق و نور هستید ،🙏💓💓💓😍🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی هست و بسیار تاثیرگذار 🌷🌷🌷
حالا که از این تمرین خیلی خوشتان آمده است بیشتر آن را انجام دهید و با تغییر خلاقیت در آن کاری بکنید که در آنجا یک آرامش بسیار بسیار عمیقی را تجربه کنید

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز
استاد بنده در تمرین تجسم خلاق فعلا تصویری نمیبینم اما انگار در پس مغزم حک شده است ، تمام احساسها را درک میکنم ، تلألو نور و درخشش طلايي خورشید را می‌بینم اما رنگها هنوز کمرنگ هستند . ادراکی از تغییر رنگ دارم که نمیدانم چگونه توضیح دهم . بوها را حس میکنم ، فعلا صداها ضعیف هستند ، حس لامسه را درک میکنم ، حس چشایی را دارم و بزاق دهان ترشح می‌شود ، البته جا برای بهتر شدن دارد . چرخش در ویلا حس فوق العاده ای دارد ، پر شدن از موسیقی قابل توصیف نیست انگار کاسه ای را تا لب پر کرده باشید و هنوز هم در آن مایع بریزید ولی پر نشود ، بی انتها ست و با ذره ذره وجود میتوانم حس کنم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر استاد آرام عزیز
استاد بنده در تمرین تجسم خلاق فعلا تصویری نمیبینم اما انگار در پس مغزم حک شده است ، تمام احساسها را درک میکنم ، تلألو نور و درخشش طلايي خورشید را می‌بینم اما رنگها هنوز کمرنگ هستند . ادراکی از تغییر رنگ دارم که نمیدانم چگونه توضیح دهم . بوها را حس میکنم ، فعلا صداها ضعیف هستند ، حس لامسه را درک میکنم ، حس چشایی را دارم و بزاق دهان ترشح می‌شود ، البته جا برای بهتر شدن دارد . چرخش در ویلا حس فوق العاده ای دارد ، پر شدن از موسیقی قابل توصیف نیست انگار کاسه ای را تا لب پر کرده باشید و هنوز هم در آن مایع بریزید ولی پر نشود ، بی انتها ست و با ذره ذره وجود میتوانم حس کنم .
توصیف جالب و جذابی از خلوتگاه درون انجام داده‌اید.
اگر می‌خواهید رنگ‌ها را بهتر ببینیم و تصاویر برایتان بهتر شود فایلی که برایتان گذاشتم و به اسم تجسم خلاق هست را انجام دهید تا تصاویر برای شما واضح‌تر گردد.
در نظر داشته باشید که برای انجام این تمرین نیازی به دیدن نیست و هر کدام از احساس‌ها که در شما تقویت گردد کافی هست

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
درود استاد آرام
من هر یک از فایلها را هر روز ۲ بار انجام می‌دهم . سپاسگزارم از راهنمایی شما

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی هست هر چقدر تعداد دفعات گوش کردن فایل‌ها بیشتر شود اثرات آن سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
بنام خداوند عشق و زیبایی 🙏😍💓🌹💓❤️
درود و سپاس به وجود مقدستان که سرشار از عشق الهی است ،🙏🌹💓❤️💓❤️
استاد عزیزم ،به لطف خدای مهربان از سال ۹۵ شروع کردم به تغییر خودم و خودسازی ، سال ۹۷ مراقبه شکرگزاری را هم به برنامه ام اضافه کردم که تا این لحظه هم ادامه دارد. اولین مراقبه در پارک کوچکی بالای کوه ، زمینی بصورت دایره ،چمن کاری شده که با درختان چنار زیبایی احاطه شده.با درود و سپاس به خاک و زمین و هوا و خورشید و ماه و ستاره ها و آسمان و درختان و چمن وگلها و... پا برهنه روی چمن می‌رفتم با دست نوازششون می‌کردم به گلها دست می‌کشیدم وبوشون می‌کردم ،بوی چمن و خاک آب خورده فوق‌العاده هست.به تنه درختان ، ساقه ها و برگها و حتی برخی از ریشه درختان که بیرون از خاک زده بود دقیق می‌شدم و لذت می‌بردم. پروانه ها با رنگهای مختلف صدای پرندگان و... ودر اخر روی نیمکت می نشستم و از لابه‌لای برگ درختان نظاره‌گر اشعه خورشید بودم.❤️🌹 برای همین در خلوتگاه درون ❤️ آنچه را که شما استاد عزیزم💓 نام می‌برید با تمام وجودم حس می‌کنم ولذت می‌برم و غرق شادی و شعف و آرامش می‌شوم .🌹💓❤️❤️💓❤️💓 امروز مانند کودکی بازیگوش ، اندامها را طوری باصدای کودکانه می‌خواندم که کلاً می خندیدم ، حس عجیب دیگری هم که داشتم ، اینکه هر بار ویس را گوش می دهم برام تازگی دارد و انگار اولین بار هست که می‌شنوم. برای همین لذتش صد چندان می‌شود. انرژی ام در این خلوتگاه فوق‌العاده و بی نظیره ، و سرشار از آرامشی عمیق. امواج موسیقی و تار و پود وجودم یکی شدند و دیگر همه او بود نه من.
در آخر ، با اعلام اینکه دوباره به اندامهایمان آگاه بشیم حس کردم ، تک تک اعضا و جوارحم مانند قلب از شوق و اشتیاق می تپند طوریکه کلی از دستشون خندیدم و خدا را شکر کردم.

و خدا را بینهایت سپاسگزارم که هستید استاد عزیزم ،،🙏💓❤️❤️💓❤️💓❤️💓❤️💓❤️🌹🌹🌹🌹
به وجود سرشار از عشقتان افتخار می کنم و بهترینها را برای شما و دوستان عزیزم در گروه پشتیبان آرزو دارم.

از طولانی شدن مطلب عذرخواهی میکنم.،🙏🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم مسعودی عزیز
امیدواریم همیشه شاد و خوب و دلخوش باشید و در راه و مسیر خودشناسی قدم بردارید.
اینکه خودشناسی و خوشبختی را انتخاب کرده‌اید فوق العاده و قابل ستایش است

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
سپاس از لطف و محبتتون ،🙏🌹😍❤️💓 سپاس بابت تمام تلاشهاتون برای انتشار عشق و آرامش ،🙏🌹😍❤️💓سپاس بابت انتشار آگاهی ، سلامتی و...،🙏🌹😍❤️💓 سپاس ،سپاس،سپاس،🙏🌹😍❤️💓🌹😍❤️💓🌹😍❤️💓🌹😍❤️💓
درود بر خانم مسعودی عزیز
امیدواریم همیشه شاد و خوب و دلخوش باشید و در راه و مسیر خودشناسی قدم بردارید.
اینکه خودشناسی و خوشبختی را انتخاب کرده‌اید فوق العاده و قابل ستایش است

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
بنام خداوند عشق و زیبایی 🙏💓❤️💓❤️💓❤️
درود و سپاس به وجود سر شار از عشق و محبت استاد عزیزم 💓❤️❤️💓🌹💓❤️💓❤️❤️💓🌹
امروز بعد از ۲ بار انجام دادن خلسه سریع و عمیق ، که برام سبکی غیر قابل وصفی به همراه داشت حس پرواز ، آرامش ، لذت ، شدم موجی از انرژی ،،💓❤️😍💗💖💞💖💓💞💓💗💖💗💓💞💓💗💖 بعد حس کردم می‌خوام سفری داشته باشم به خلوتگاه درون ❤️💓❤️❤️ ، در این سفر دختر بچه بودم بچه ایی که آگاهه به کاریی که انجام میده ، وقتی با عشق همراه با قدردانی ولذت به درختان و چمن وگلها و زمین و حتی برگ هایی که روی زمین افتاده بودند نگاه می‌کردم و لمسشون می‌کردم جان تازه ای می‌گرفتند با تکان دادن خودشون انرژی می دادند و تشکر می‌کردند. رنگ گل‌های خلوتگاه درونم الهی هستند مثل سفید الکتریکی ، بنفش الکتریکی و... آسمان آبی آبی با ابرهای سفیدی که بهر شکلی بخواهم در می آیند. در قسمتی از آسمان ابرش بیشتره 🌧️🌧️🌦️☀️ وقتی زیرش میرم بارانی صورتی روح و روان و جسمم را شستشو می دهد و همه وجودم را صورتی می‌کند طوریکه وقتی به اطرافم نگاه می‌کنم همه را صورتی می‌بینم. ،💞💗💓 سپس در زیر نور خورشید که طلایی الکتریکیه قرار می‌گیرم ☀️وارد خانه ام که می‌شوم در و دیوار و تمامی وسایل زنده اند. با ورودم همه سلام می‌کنند. سلام می‌کنم به همشون دست میدم و نوازششون می‌کنم. با ارتعاشاتشون نشون میدن که حس وحالشون فوق‌العاده س و تشکر می‌کنند و بهترینها رو برام آرزو می‌کنند و منم بهترینها رو براشون آرزو میکنم. موسیقی که پخش میشه ، همه امواجی از نور می‌شویم و یکی می‌شویم. خانه من ، خلوتگاه درونم خیلی زیبا و باشکوه و دوست داشتنیه و سرشار از آرامش ولبریز از عشق و قدردانی ،🙏😍💖🌹😍💖💗💓💞❤️💞💗💓💖😍🌹💓💗💞❤️😍🙏
قسمتی از
تصویر سازی در خلوتگاه درون ،🙏😍❤️😍❤️🌹

خدایا تو را بینهایت سپاسگزارم ،🙏💗💓🌹💓❤️
و سپاس بابت حضور و وجود سرشار از عشق استاد عزیزم و همینطور دوستان عزیز و پرتلاش در گروه پشتیبان ،🙏💗🌹💓💗🌹💓🙏

در عشق و نور هستید ،🙏💓🌹💗❤️🌹😍🌹

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
بنام خداوند عشق و زیبایی 🙏😍💓❤️❤️💓
درود و سپاس به وجود مقدس استاد عزیزم که سر شار از عشق الهی است ،🙏😍🌹❤️💓💞💖💗💓
استاد عزیز ،🌹💓 سپاسگزارم بابت یکایک تکنیک‌هایی که بما آموزش دادید.همه فوق‌العاده و عالی ،💞😍🌹🌹💓 صدا کردن اندام ، باعث شادی و لذتشون میشه چون ارزششون وبودنشون حس میشه ، تنفس بین ابروها در آدمک مغزی حس پرواز بهم میده ،،🕊️،😍در خلوتگاه درون که بصورت معجزه آسایی زیباست قصری با تمام امکانات مانند یک ملکه زندگی می‌کنم، ،🪩💖💗💞☀️در جهان امکان ، آنجا که با صدای ملکوتی اعلام می‌کنید ترس کجاست هنگامیکه من حامل عشق هستم ،❤️😍💗تاریکی کجاست هنگامیکه من حامل نور هستم ،☀️😍❤️جریان عظیمی از انرژی رو در وجودم حس می‌کردم که بیشتر و بیشتر می‌شد. ،☀️💗💖❤️قبلاً روی امواج ملایم دریا خوابیده بودم و بدنمو کاملاً ریلکس کرده بودم تا ببینم چطوره ؟عالی بود بدنم خیلی انعطاف پذیر و با امواج یکی ، ،💗💖❤️ولی این موج انرژی متفاوت بود. نمی‌دونم چطور بگم حس کردم جسمم آنقدر سبک شده که آن هم با امواج یکی شده ، شناور و خیلی لطیف و لذت بخش ،💞💗💖❤️💖💗😍💞💗💞😍💞💗💞😍
در تکنیک دعا کردن ،🙏😍💓😍❤️🌹 فرمودید کسی رو که دوستش داریم براش بهترینها رو آرزو کنیم ، دیدم برای هر کسی که می‌خوام دعا کنم عزیزان دیگری هم بهش اضافه می‌شدند دوست و آشنا و... ،💓😍❤️💓😍❤️حسم اینو به من گفت آن عزیز جزیی از کل است و کل در او ، و برای کل بهترینها رو دعا کردم ،🙏💓😍❤️💓😍❤️💓😍❤️💓😍❤️ همه تکنیک ها عالی هستند دارای نکاتی ظریف و قابل تعمق و لذت بخش ،💖💞💓😍🌹😍🌹💓💞💗💖💓🌹💞💗💖😍

استاد عشق بهترینها رو برای شما و خانواده محترمتان و دوستان عزیزم در گروه پشتیبان و دیگر دوستان نازنینم آرزو دارم که لایق بهترینهایید ،🙏🌹😍🌹😍🌹😍🌹😍🌹😍🌹😍🌹😍🌹😍🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم مسعودی عزیز
از ابراز احساسات بسیارتان سپاسگزاریم
و بسیار خوشحال هستیم که این تکنیک‌ها حس خوش را در شما ایجاد کرده است
سرشار از انرژی الهی و برکت باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا