خلوتگاه درون

بهار یوسفی

کاربر ویژه
تجربه جالبی داشتم : دفعه سوم که انجام دادم ، یه دختر بچه ۷-۸ ساله رو توی خونم دیدم که خبر فوت پدرش بهش رسیده بود و بغض و گریه کرد و به من نگاه . انکار بغل میخواست . و من بلافاصله بعدش با بقیه ویس همراه شدم و از اون دیدار خارج . ولی قلبم سنگین بود . فک کنم خودم بودم . چون دقیقا پدرم رو ۷-۸ سالگی از دست دادم ، ولی فک میکردم با این موضوع به صلح رسیدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
گاهی اوقات خاطرات آرزوها و حتی خشم‌ها و استرس‌هایی که در درونمان هست در خلوتگاه به ما نمایش داده می‌شود که این نشان دهنده این هست که می‌توانیم بدانیم که در درونمان چه چیزی را به مرور زمان ذخیره کرده‌ایم
و اینگونه باید مشکلات درونی مان را برطرف کنیم

بهار یوسفی

کاربر ویژه
گاهی اوقات خاطرات آرزوها و حتی خشم‌ها و استرس‌هایی که در درونمان هست در خلوتگاه به ما نمایش داده می‌شود که این نشان دهنده این هست که می‌توانیم بدانیم که در درونمان چه چیزی را به مرور زمان ذخیره کرده‌ایم
و اینگونه باید مشکلات درونی مان را برطرف کنیم
آیا باید اقدام خاصی در جهت مشکلات درونیمون یا هرکدام از این سترسها و خشمها و … که شاهد میشیم در خلوتگاه ، انجام بدیم یا فقط تکرار تکنیک به مرور زمان برطرفشون میکنه ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
فقط به همان ترتیبی که گفتم تکنیک‌ها را انجام بدهید از تکنیکی که بیشتر خوشتان می‌آید بیشتر آن را انجام می‌دهید و از انجام تکنیک ها لذت ببرید به موقعش به سراغ خشم‌ها و مشکلات دیگر

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا