خواب آلودگی

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام استاد،چندروزه هرتکنیکی راانجام میدم،باعشق وعلاقه هم هست،ولی فکرکنم ازبس خوابم میبره،دیگه خواب آلوده شدم.۵دقیقه بیدارم وبالذت انجام میدم،ولی بعد که بیداریم رفته جای دیگه که کلاس یاچیزدیگه است.یعنی هردفعه ای نیم ساعتی خوابیدم..وروزی ۴ یا۵ بارکه انجام میدم خواب آلوده شدم وهی میخوابم.چیکارکنم،ومیدونم بایدبیدارباشم.برای همین ناراحتم،😭😭

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز حتما آخر شب انجام میدی که بدنت خسته و آماده خوابه ، بهتر نیست صبح که خوابت تکمیله انجام بدی ؟ یا قبلش قهوه بخور

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز حتما آخر شب انجام میدی که بدنت خسته و آماده خوابه ، بهتر نیست صبح که خوابت تکمیله انجام بدی ؟ یا قبلش قهوه بخور
سلام نه عزیزم،.چه ۶صبح،،۱۰صبح،۲ ظهر،۵عصرو۱۰،شب،،چون مدام،انجام میدم،ولی خوش خواب شدم..آخه آدم هرچی بخوابه،خواب آلودمیشه،،این هفته اینجوری شدم،،خوشخواب شدم،،

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.با توجه به تجربه خودم منم خیلی خیلی خواب آلود میشدم و تغییراتی که داره انجام میشه و حتما کمبود خوابتون داره جبران میشه و داره خوابتون تنظیم میشه.من فقط انجام دادم و از خواب آلود شدنم ناراحت که نبودم هیچ ازش خوشم میومد و با انجام تمرین درست میشه و سعی کردم متمرکز آرامش و لذت بردن باشم.

شهین رحمانی

کاربر ویژه
درود.با توجه به تجربه خودم منم خیلی خیلی خواب آلود میشدم و تغییراتی که داره انجام میشه و حتما کمبود خوابتون داره جبران میشه و داره خوابتون تنظیم میشه.من فقط انجام دادم و از خواب آلود شدنم ناراحت که نبودم هیچ ازش خوشم میومد و با انجام تمرین درست میشه و سعی کردم متمرکز آرامش و لذت بردن باشم.
یعنی انقدرکمبودخواب دارم..انشاله که همینطورباشه،ممنونم دوست عزیز.

Dr.Aram

تیم مدیریت
خواب آلودگی شما و خواب رفتنتان به این علت است
ممکن است که بدن تو نیاز به ترمیم دارد به خاطر همین که شما می‌خوابید
شما نسبت به صدای من شرطی شده‌اید و این باعث می‌شود که با صدای من بخوابید
بهتر هست تکنیک‌ها را هوشیارتر و یا نشسته انجام بدهید که کمتر این اتفاق بیفتد

شهین رحمانی

کاربر ویژه
اتفاقا الان یعنی ۱۰ صبح دوتاشون راپشت سرهم انجام دادم وخوابیده،اول خاطره بعدخلوتگاه،،اواسط خلوتگاه ۳بار مخصوصا توی موسیقی که بالا میره،کل بدنم مثل الکتریسیته شروع کردلرزیدن،که خیلی عالی بود،،وهمش باهوشیاری بود،دیگه سعی میکنم نخوابم،،یاخوابم برد نشسته انجام بدم..ممنونم استاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
دقت کنید احساس‌هایی که در موقع انجام مدیتیشن ایجاد می‌شود درست است که خیلی خوشایند است ولی ما خیلی دنبال این‌ها نیستیم ما دنبال تغییرات اساسی هستیم که به مرور زمان در زندگی شما ایجاد می‌شود
موفق باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا