خواب مادر

محمد اکابری

کاربر ویژه
درود استاد عزیز و گرانقدر
مادر بنده چندماه قبل در کمال صحت و سلامت بطور ناگهانی درگذشت.بنده خوابهای معناداری اغلب در طول عمرم میبینم ولی کسی نیست که تعبیر اونها رو به من بگه.اولین بار بعد از فوت مادرم خواب دیدم با پدر و مادرم به کعبه رفته ایم،در اولین قسمت مراسم حج،از بالای یک ساختمان بسیار بلند،چشمه زمزم را در پایین به شکل دهانه آتشفشان،که دیواره های آن سفید بود و آب زلال از درون میقُلید ولی به بیرون نمیریخت که این قسمت از خواب برای من حائز اهمیت بود،در ادامه به صحن مرقد پیامبر رفتیم و بعد، ظهر بود و صرف ناهار
تعبیر این خواب البته از یک خانم عارف پرسیدم،در خوابی دیگه مادرم رو دیدم که سوار بر قطار به سمتش رفتم،با چشمانی اشک آلود که دلتنگ من بود گفت چطور۱۴سال صبر کنم و انگار یک مشکلی بود که یکی دوساله شاید من یا مادرم میخواستیم حل بشه ،ولی به نظرم منظورش از ۱۴سال،دیدن من بود که چطور انقدر منتظر من بمونه،به نظر شما چه تعبیری میتونه داشته باشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
خداوند مادرتان را رحمت کند و روح او در آرامش باشد
خواب‌های ما به افکار ما در طول روز برمیگردد.
زمانی که در طول روز به او فکر و نگران او هست
در موقع خواب نگرانی‌های شما خودش را به صورت خواب‌هایی سمبل‌ها نشان می‌دهد
اگر این خواب خواست معنایی داشته باشند فقط خودتان می‌توانید معنای اون را با توجه به اتفاقاتی که در طول روز برایتان می‌افتد پیدا کنید
هیچ کسی از داخل ذهن ما خبر نداره
ولی به هر حال همه انسان‌ها در هر شرایطی نیاز به انرژی مثبت ما دارند
می‌توانید تکنیک دعا کردن را به مدت یک ماه برای مادرتان انجام دهید

hashemi

ناظم انجمن
خداوند مادرتان را رحمت کند و روح او در آرامش باشد
خواب‌های ما به افکار ما در طول روز برمیگردد.
زمانی که در طول روز به او فکر و نگران او هست
در موقع خواب نگرانی‌های شما خودش را به صورت خواب‌هایی سمبل‌ها نشان می‌دهد
اگر این خواب خواست معنایی داشته باشند فقط خودتان می‌توانید معنای اون را با توجه به اتفاقاتی که در طول روز برایتان می‌افتد پیدا کنید
هیچ کسی از داخل ذهن ما خبر نداره
ولی به هر حال همه انسان‌ها در هر شرایطی نیاز به انرژی مثبت ما دارند
می‌توانید تکنیک دعا کردن را به مدت یک ماه برای مادرتان انجام دهید
درود محمد عزیز
روح‌رفتگان در آرامش و رحمت الهی
چقدر خواب‌های ما نکاتی ریز و قابل توجه دارند، من هم سالیانی پیش دم دهانه چاهی که از آن آب می‌جوشید ولی آب به بیرون نمی‌ریخت و هم سطح زمین اطرافش بود، و با توصیه مردی به شکل درویش‌ها و با ردای سفید بمن توصیه کرد با آن آب وضو بگیرم و جزییاتی به من نشان داد که متوجه شدم آن زیارتگاه کجاست.
بعد بطرز جالبی بدون این‌که ثبت‌نامی از قبل کرده باشم، همراه خانواده و پدر و مادرم به آنجا مشرف شدیم که از سفرهای عالی و پر خاطره ما شد.
اما چاه را پیدا نکردم.
به هر کسی می‌رسیدم، سراغ چاه را می‌گرفتم.
و کسی خبر نداشت.
تا جایی که حوصله همسفرها ازین سوال تکراری من سر رفته بود.
اما چون خوابم کاملن با واقعیت بیداری مطابقت داشت؛ از سوال دست برنداشتم.
دوربین با فیلم ۳۶تایی با خود برده بودم.
چاه را پیدا کردیم، اما دیگه فیلم داخل دوربین تموم شده بود...
جالب این بود که خانمی ایرانی چون تنها بود از ما خواست کنار ما باشه در مزاری و وقتی سوال کردم، گفت می‌دونه چاه کجاست، و ما رو اونجا برد.
احساس می‌کنم، حتمن
بزودی راهی سفری معنوی خواهید شد و یاد و وجود پدر و مادر عزیز رو با خود خواهی داشت.🌱🦋🌊

hashemi

ناظم انجمن
سلام جناب آقای اکابری عزیز

روح مادرتان شاد و در آرامش الهی باشد.

اگر ممکن هست تعبیر آن خانم عارف را بگویید.

پدر من سه ماه آخر عمرشان را خیلی سخت گذراندند روح درگذشتگان قرین رحمت الهی
درود رضای عزیز
روح پدر گرامی در آرامش و رحمت و نعمت ابدی.
من در این‌جور مواقع که آدمهای خیلی خوب دچار بیماری سختی میشن و بعد از دنیا میرند.
تعبیری دارم
که وقتی بهش فکر می‌کنم یا به بازمانده‌های متوفی میگم، آرامش برامون همراه داره.
بنظر من
این افراد با قماری عاشقانه، دنیا رو ترک می‌کنن.
وقتی بهترین و بالاترین داشته(جان) رو در طبق میگذاری و مجدد به مالک اصلی برمی‌گردونی، مخصوصن با صبوری و رضایت، داستانی با نتیجه ‌ای زیبا می‌نویسی که باید با چشم دل دید نه چشم سر.
گاهی در این رفتن‌ها
سخنوری می‌بینی که ماههای آخر توان گفتن کلمه‌ای نداره
دانشمند نویسنده‌ای می‌بینی که دچار فراموشی سنگین میشه و تبعات دردناکش
...
چیزی که برای چشم سر بنظر می‌آید، سختی و درد است
ولی اینطور نیست
آخرین تیر در کمان‌شان را به رخ دلبر می‌کشند و می‌روند.
تا جواب این قمار عاشقانه را به زیباترین شکل دریافت کنند
گاهی با بعضی از آن‌ها هم‌کلام شده‌ام و متوجه شدم که در دنیای آنها تمامن درد نیست، بلکه از نوعی‌ست که دیگر پرده‌ای جلوی دیده ندارند و زیبایی رو می‌بینند و تا مغز استخوان، احساس می‌کنند.🌻☯️

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
مخصوصن با صبوری و رضایت
و چنین بود.
برای او که سراپا تحرک و ساختن بود و کمک و خیر کردن .
باید رضا می شد که نتواند حرکت کند و گاهی باید غذا را در دهانش می گذاشتی و گاهی با نی به او آب می دادی

و خیلی سخت بود.

hashemi

ناظم انجمن
و چنین بود.
برای او که سراپا تحرک و ساختن بود و کمک و خیر کردن .
باید رضا می شد که نتواند حرکت کند و گاهی باید غذا را در دهانش می گذاشتی و گاهی با نی به او آب می دادی

و خیلی سخت بود.
الحمدلله
انشاالله جزو السابقون هستند
و الحمدلله
برای ریشه‌های خوب‌مون🙏🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا