خوب شدن چشم با پاکسازی بدون دادن رنگ

مرتضی زمانزاده

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد و دوستان چند روز پیش یکی از اشنا ها موقع کار با ابزار پلیسه توی چشمشون رفته بود خودشم عمیق تر بود. بعد اینکه دکتر رفتن و در اوردن از چشمشون شب با کلی درد صد بار فقط پاکسازی معمولی انجام دادم و اصلا نه انرژی دادن نه تثبیت کردم بطور معجزه اسایی خوب شد و درد از بین رفت.ممنون و سپاس از استاد ارام بزرگوار

hashemi

ناظم انجمن
سلام و درود خدمت استاد و دوستان چند روز پیش یکی از اشنا ها موقع کار با ابزار پلیسه توی چشمشون رفته بود خودشم عمیق تر بود. بعد اینکه دکتر رفتن و در اوردن از چشمشون شب با کلی درد صد بار فقط پاکسازی معمولی انجام دادم و اصلا نه انرژی دادن نه تثبیت کردم بطور معجزه اسایی خوب شد و درد از بین رفت.ممنون و سپاس از استاد ارام بزرگوار
درود مرتضای عزیز
بیش از ۸۰% درمان، فقط با پاکسازی حاصل می‌شود.
درخشانی🍀👌🥰

Dr.Aram

تیم مدیریت
🌹🌹😍😍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا