خود‌مراقبتی

hashemi

ناظم انجمن
خودمراقبتی روزانه
قسمت اول

خودمراقبتی یعنی با خودمان همان‌قدر مهربان باشیم که با عزیزترین آدم‌های زندگی‌مان هستیم.

۱- به صدای درونتان گوش دهید.
ما اغلب نیازهای دیگران را به‌خوبی می‌فهمیم و برای برآورده کردن آن‌ها تلاش می‌کنیم، اما خیلی وقت‌ها صدای درون خودمان را نادیده می‌گیریم. گاهی لازم است کمی مکث کنیم و از خود بپرسیم: «واقعاً چه می‌خواهم؟ چه چیزی برایم خوب است؟» و بعد برای پاسخ دادن به این نیازها قدمی برداریم.

۲- با خودتان مهربانانه حرف بزنید.
گفت‌وگوی درونی ما گاهی از آن‌چه فکر می‌کنیم سخت‌گیرانه‌‌تر و سرزنش‌گرانه‌تر است، در حالی که با دیگران معمولاً با حمایت و مهربانی رفتار می‌کنیم. اگر همان مهربانی را برای خودمان هم در نظر بگیریم، بسیاری از فشارهای ذهنی‌مان کمتر می‌شود.

۳- فضای زندگی‌تان را مرتب کنید.
محیط مرتب می‌تواند از استرس و آشفتگی کم کند و حس آرامش بیشتری به ما بدهد.

۴- از خانه بیرون بروید.
گاهی لازم است با خودتان قرار بگذارید و بیرون بروید؛ به پارک، کافه، کتابفروشی، موزه یا حتی یک پیاده‌روی ساده. این زمان‌های کوتاه می‌توانند حال‌تان را تازه کنند و شما را دوباره به خودتان وصل کنند. این دقیقاً همان چیزی است که جولیا کامرون از آن با عنوان ملاقات با هنرمند درون نام می‌برد‌.

۵- ورزش کنید.
ورزش فقط برای بدن نیست، روح را هم سبک‌ می‌کند؛ یوگا، پیلاتس، پیاده‌روی، شنا، ایروبیک و رقص. هر کدام را که بیشتر دوست دارید، همان را انجام دهید.

۶- بیش‌از‌حد مسئولیت نپذیرید.
اگر همیشه همه‌چیز را تنهایی به دوش بکشیم، خیلی زود خسته و فرسوده می‌شویم. لازم است برای استراحت، نفس کشیدن و انجام کارهای شخصی هم در روز جا باز کنیم.

۷- با دوستان‌تان وقت بگذرانید.
ارتباط با دوستان، به‌ویژه در روزهای سخت، حال‌مان را بهتر می‌کند و به ما انرژی می‌دهد.

۸- با صدای بلند آواز بخوانید.
گاهی لازم است صدا را رها کنیم و بلند آواز بخوانیم، آواز خواندن می‌تواند حال درون را سبک‌تر کند.

۹- نفس عمیق بکشید.
تنفس شکمی یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای آرام‌تر شدن است. از بینی نفس عمیقی بکشید، چند لحظه نگه دارید و بعد آرام از دهان بیرون بدهید. با هر دم، آرامش را وارد بدن‌تان کنید و با هر بازدم، فشارها و فکرهای منفی را بیرون بفرستید.

۱۰- احساساتتان را بنویسید.
نوشتن، راهی است برای تخلیه‌ی ذهن و روشن‌تر شدن احساسات. چه با نوشتن آزادانه مانند صفحات صبحگاهی، و چه با نوشتن هدفمند، کلمه‌ها کمک می‌کنند آن‌چه درون‌مان می‌گذرد را بهتر ببینیم و بفهمیم.

hashemi

ناظم انجمن
ادامه:

خود‌مراقبتی روزانه
قسمت دوم

«مراقبت از خود، یعنی پس گرفتن اقتدارتان.» لاله دلیا

۱۱- مهربانی با پاها
پاها هر روز بارِ تمامِ تصمیمات و مسیرهای ما را به دوش می‌کشند. شب‌ها قبل از خواب، چند دقیقه‌ای آن‌ها را ماساژ دهید تا تنش‌های روزانه از بدنتان خارج شود و برای روز بعد آمادگی بهتری داشته باشید.

۱۲- انجام حرکات موزون در آشپزخانه
وقتی در آشپزخانه مشغول شست‌و‌شوی ظروف، دم کردنِ چای و یا پختنِ غذا هستید، گاهی به سر و گردن‌تان تکانی بدهید، زیر لب آهنگی زمزمه کنید و برقصید تا بانشاط شوید.

۱۳- حضور در لحظه
به جای فرو رفتن در دنیای افکار، گاهی خود را به محیط بسپارید. به بوها، صداها و رنگ‌ها توجه کنید. بودن در لحظه، تنها راهِ چشیدنِ طعمِ واقعیِ زندگی است.

۱۴- شفافیت مالی
آگاهی از وضعیت دخل و خرج، یعنی ایجاد امنیت روانی. نوشتنِ هزینه‌ها، ترس از آینده را کم می‌کند. وقتی بدانید در چه جایگاهی هستید، ذهنتان آرامش می‌یابد.

۱۵- خلق شادی‌های کوچک
در روزگاری که شادی، کالایی کمیاب به نظر می‌رسد، آن را بسازید؛ با یک دورهمیِ کوچک، یک جشن کوچک خانوادگی با مناسبت‌های خاص یا روشن کردنِ یک شمع سر میز شام. شادی و خوشبختی، مجموعه‌ای از همین تکه‌هایِ کوچکِ است.

۱۶- هنرِ آهستگی
در دنیایی که مدام ما را به شتاب دعوت می‌کند، تمرینِ آرامش یک مهارت است. گاهی آگاهانه سرعت خود را کم کنید تا تنش‌های انباشته‌شده از بدنتان خارج شوند.

۱۷- تابلوی الهام‌بخش
تابلویی شخصی برای خود بسازید. جملاتی را که به شما قدرت می‌دهند روی آن بنویسید، تصاویری که روحتان را نوازش می‌کنند، آن‌جا بچسبانید. این تابلو، آینه‌یِ آرزوها و باورهای شماست که در روزهای سخت، به کمک‌تان می‌آید.

۱۸- مدیریت ورودی‌های ذهن
اخبار برای آگاهی لازم است، اما یک‌بار در روز نه به‌طور مداوم. بمباران خبری، خستگی مفرط می‌آورد. به جای آن وقتتان را به مطالعه‌ی مقاله، کتاب‌ و فیلم اختصاص دهید.

۱۹. نوشیدن آب
آب، مایه‌یِ طراوت است. اگر طعمِ ساده‌اش برایتان تکراری شده است، با اضافه کردنِ عطرِ گلاب، نعنا یا تکه‌هایِ میوه، آن را به آبی خوش‌طعم و تجربه‌ای مطبوع تبدیل کنید.

۲۰- کاشتن دانه
کاشتنِ یک دانه و پرورش گیاه تجربه‌ی قشنگی است. هم به ما درسِ صبوری می‌دهد هم تماشایِ رشدِ آن به ما یادآوری می‌کند که خودمان هم موجوداتی هستیم نیازمندِ توجه و رسیدگی.

-------------------------------

کیت هودسون می‌گوید:
«عجیب است، اما وقتی مراقبت از خود را در اولویت قرار می‌دهیم،
برای مراقبت از کسانی که دوست‌شان داریم، قدرت‌مندتر می‌شویم.»

نسرین گندمی

کاربر ویژه
خودمراقبتی روزانه
قسمت اول

خودمراقبتی یعنی با خودمان همان‌قدر مهربان باشیم که با عزیزترین آدم‌های زندگی‌مان هستیم.

ما اغلب نیازهای دیگران را به‌خوبی می‌فهمیم و برای برآورده کردن آن‌ها تلاش می‌کنیم، اما خیلی وقت‌ها صدای درون خودمان را نادیده می‌گیریم. گاهی لازم است کمی مکث کنیم و از خود بپرسیم: «واقعاً چه می‌خواهم؟ چه چیزی برایم خوب است؟» و بعد برای پاسخ دادن به این نیازها قدمی برداریم.

گفت‌وگوی درونی ما گاهی از آن‌چه فکر می‌کنیم سخت‌گیرانه‌‌تر و سرزنش‌گرانه‌تر است، در حالی که با دیگران معمولاً با حمایت و مهربانی رفتار می‌کنیم. اگر همان مهربانی را برای خودمان هم در نظر بگیریم، بسیاری از فشارهای ذهنی‌مان کمتر می‌شود.

۴- از خانه بیرون بروید.
گاهی لازم است با خودتان قرار بگذارید و بیرون بروید؛ به پارک، کافه، کتابفروشی، موزه یا حتی یک پیاده‌روی ساده. این زمان‌های کوتاه می‌توانند حال‌تان را تازه کنند و شما را دوباره به خودتان وصل کنند. این دقیقاً همان چیزی است که جولیا کامرون از آن با عنوان ملاقات با هنرمند درون نام می‌برد‌.

۵- ورزش کنید.
ورزش فقط برای بدن نیست، روح را هم سبک‌ می‌کند؛ یوگا، پیلاتس، پیاده‌روی، شنا، ایروبیک و رقص. هر کدام را که بیشتر دوست دارید، همان را انجام دهید.

اگر همیشه همه‌چیز را تنهایی به دوش بکشیم، خیلی زود خسته و فرسوده می‌شویم. لازم است برای استراحت، نفس کشیدن و انجام کارهای شخصی هم در روز جا باز کنیم.

ارتباط با دوستان، به‌ویژه در روزهای سخت، حال‌مان را بهتر می‌کند و به ما انرژی می‌دهد.

گاهی لازم است صدا را رها کنیم و بلند آواز بخوانیم، آواز خواندن می‌تواند حال درون را سبک‌تر کند.

۹- نفس عمیق بکشید.
تنفس شکمی یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای آرام‌تر شدن است. از بینی نفس عمیقی بکشید، چند لحظه نگه دارید و بعد آرام از دهان بیرون بدهید. با هر دم، آرامش را وارد بدن‌تان کنید و با هر بازدم، فشارها و فکرهای منفی را بیرون بفرستید.

نوشتن، راهی است برای تخلیه‌ی ذهن و روشن‌تر شدن احساسات. چه با نوشتن آزادانه مانند صفحات صبحگاهی، و چه با نوشتن هدفمند، کلمه‌ها کمک می‌کنند آن‌چه درون‌مان می‌گذرد را بهتر ببینیم و بفهمیم.
سلام استاد آرام عزیز، من برای مورد ششم از مطلبی که خانم هاشمی عزیز نوشتن؛ به من یادداده شده که بایییید یک فردی قوی و مستقل باشم و کمک گرفتن از دیگران نشانه ضعف و ناتوانی است حتی کمک گرفتن از خواهر و برادر در شرایط سخت هم بد است و همه چیز را خودم باید به دوش بکشم و این باعث شده به شدت کمک گرفتن از دیگران برام سخت باشه و اگر هم به اجبار کمکی بگیرم خودم را ملزم می دونم هزار و یک جور جبران کنم. به نظر شما چطوری باید این طرز تفکرم و رفتارم رو عوض کنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد آرام عزیز، من برای مورد ششم از مطلبی که خانم هاشمی عزیز نوشتن؛ به من یادداده شده که بایییید یک فردی قوی و مستقل باشم و کمک گرفتن از دیگران نشانه ضعف و ناتوانی است حتی کمک گرفتن از خواهر و برادر در شرایط سخت هم بد است و همه چیز را خودم باید به دوش بکشم و این باعث شده به شدت کمک گرفتن از دیگران برام سخت باشه و اگر هم به اجبار کمکی بگیرم خودم را ملزم می دونم هزار و یک جور جبران کنم. به نظر شما چطوری باید این طرز تفکرم و رفتارم رو عوض کنم؟
به نظر من برای اینکه بتونید این مشکل را حل کنید و این طرز فکرو تغییر بدید چند مورد از کارهایی که حتی می‌تونید انجام بدید رو از دیگران کمک بگیرید
این باعث میشه که اون باور قبلی کم کم تغییر پیدا بکنه و شما بیشتر به بقیه که همون خواهر و برادرت هستند نزدیک بشید

hashemi

ناظم انجمن
ادامه خودمراقبتی روزانه

«مراقبت از خود، امری غیرقابل مذاکره است. اقدامی است که باید انجامش دهید.»
جاناتان ون ‌نس

۳۱-تماشای ستارگان
تماشای ستاره‌های چشمک‌زن، ذهن را از غبارِ شلوغی‌های روزمره می‌شوید و آرامشی عمیق به روح می‌بخشد. و برایمان یادآوری می‌شود که ما نیز عضو کوچکی از این جهان بیکران هستیم، شاید همین نگاه، نگرانی‌هایمان را کوچک‌تر و قابل‌تحمل‌تر کند.

۳۲- سهیم شدن
گاهی غذایِ خود را با همسایه یا دوستی سهیم شوید، یا هنگام نیاز وسیله‌ای را به امانت بگیرید و به امانت بدهید. این اشتراک‌گذاریِ، پیوندها را گرم‌تر و محکم‌تر می‌کند.

۳۳- نوشتن نامه‌ی کاغذی
برای کسانی که دوستشان دارید، هرازگاهی نامه‌ی کاغذی بنویسید. کلماتِ دست‌نویس، ماندگارتر از هر پیامِ دیجیتالی، بر جانِ مخاطب می‌نشینند و احساس خوبی برای هر دو طرف ایجاد می‌کنند.

۳۴- سر زدن به خودتان
همان‌گونه که جویایِ حالِ دوستان هستید، گاهی به خودتان هم سر بزنید. از خود بپرسید: «این روزها چطور می‌گذره؟ چه کارا می‌کنی؟» این حضورِ آگاهانه، دستاوردهایتان را برجسته می‌کند و به شما می‌آموزد که با مهربانیِ بیشتری با خود برخورد کنید.

۳۵-خریدن چیزی برای خود
خریدنِ چیزی که دوستش دارید، نمادی از خودارزشمندی است. مهم نیست آن وسیله چیست؛ مهم، پیامِ عاشقانه‌ای است که به خودتان می‌دهید: «من برایِ خودم مهم هستم و سزاوارِ مراقبتم.»

۳۶- برنامه‌ریزی کردن
برای سفر، مهمانی یا حتی یک تفریحِ کوچک برنامه‌ریزی کنید. برنامه‌ریزی فقط برایِ انجامِ وظایف نیست؛ منتظر بودن برایِ یک اتفاقِ خوشایند، به زندگی انرژی و به روزهایتان نظم و جهت می‌بخشد.

۳۷- کمک گرفتن
اگر در بخشی از زندگی به بن‌بست رسیده‌اید، از دیگران کمک بگیرید. کمک خواستن، نشانه‌ی ضعف نیست؛ بلکه گواهِ بلوغ، خودآگاهی و شجاعتِ شماست.

۳۸- گزارشِ رشد
برایِ دنبال کردنِ مسیر خودمراقبتی، جدولی ساده رسم کنید و گام‌هایِ کوچک‌تان را در آن بنویسید. ثبتِ لحظه‌هایِ استراحت، پیاده‌روی یا تمرینِ تنفس، روندِ پیشرفت‌تان را شفاف می‌کند و به شما نشان می‌دهد چقدر به سویِ نسخه‌ی بهتری از خودتان در حرکت هستید.

۳۹- شناختن بدن خود
بدن، پیش از ذهن، نشانه‌هایِ استرس را فاش می‌کند؛ با تپشِ قلب، انقباضِ عضلات یا تنگیِ نفس. اگر این «سیستمِ هشدار» را بشناسید، می‌توانید زودتر عمل کنید. در آن لحظه، نفسِ عمیقی بکشید و با صبوری و همدلی با خود، به آرامش بازگردید.

۴۰. یافتن تجربه‌ی اوج خود
«تجربه‌ی اوج» یعنی غرق شدن در کاری که زمان را از یادتان می‌برد؛ خواه خواندنِ یک رمان باشد، یا قدم زدن رویِ برگ‌هایِ پاییزی یا آشپزی. آن‌ها را دریابید و درباره‌شان بنویسید تا خودتان را بهتر بشناسید.

hashemi

ناظم انجمن
خودمراقبتی روزانه
بخش پایانی

«از جسمتان مراقبت کنید. تنها ماوایی که برای زندگی دارید، جسمتان است.» جیم روون

۴۱-هنر قدردانی
قدردان چیزهای کوچک و بزرگ زندگی باشید. آن‌ها را در دفتری بنویسید تا مغزتان روی داشته‌ها و خوبی‌ها متمرکز شود. هر وقت لازم شد برگردید و آن‌ها را دوباره بخوانید.

۴۲- ورزش ذهنی
با حل معما و بازی‌های فکری، مانند جدول سودوکو و جدول کلمات به سلامتی مغز کمک کرده و از فرسودگی آن پیشگیری کنید.

۴۳- قدرتِ در آغوش گرفتن
درآغوش گرفتن عزیزانتان، ترشح هورمون‌های استرس‌زا را کاهش می‌دهد و شما را آرام می‌کند.

۴۴- ضیافت کتاب‌ها
غرق شدن در مطالعه، ذهن را به لذت و آرامشی عمیق می‌رساند و همدلی را تقویت می‌کند.

۴۵- آشتی با طبیعت
حضور در فضای سبز، خستگیِ ذهنی ناشی از محیط‌های شلوغ و افکار منفی را برطرف می‌کند.

۴۶- مشاهده‌گری
مشاهده‌گری را تمرین کنید، افکار را مثل ابرهایی در آسمان ببینید و اجازه دهید بگذرند.

۴۷- تمرین سکوت
روزانه حداقل یک ساعت را در سکوت بدون موسیقی، گوشی یا گفت‌وگو با کسی بگذرانید. سکوت به مغز فرصت می‌دهد صدای درونی خود را بازیابد.

۴۸- زمانی برای خود
ساعتی در روز را برای علایق شخصی خود در نظر بگیرید. بنویسید. بخوانید. نقاشی بکشید. این کار لازمه‌ی بازیابی انرژی است.

۴۹- خاموش کردن تلفن
یک ساعت پیش از خواب، گوشی و لپ‌تاپ را خاموش کنید تا خوابتان را مختل نکنند.

۵۰- ریتم خواب شبانه
با کارهایی مانند لیست کردن برنامه‌های فردا، خواندن چند صفحه کتاب و بهداشت شخصی خود را برای زمان خواب آماده کنید.

hashemi

ناظم انجمن
سلام استاد آرام عزیز، من برای مورد ششم از مطلبی که خانم هاشمی عزیز نوشتن؛ به من یادداده شده که بایییید یک فردی قوی و مستقل باشم و کمک گرفتن از دیگران نشانه ضعف و ناتوانی است حتی کمک گرفتن از خواهر و برادر در شرایط سخت هم بد است و همه چیز را خودم باید به دوش بکشم و این باعث شده به شدت کمک گرفتن از دیگران برام سخت باشه و اگر هم به اجبار کمکی بگیرم خودم را ملزم می دونم هزار و یک جور جبران کنم. به نظر شما چطوری باید این طرز تفکرم و رفتارم رو عوض کنم؟ده
دهش و گیرندگی باید با هم درتعادل باشند.
اشتباه‌ست که فکر کنیم، عالی می‌بخشیم و اهل سخاوتیم در حالی‌که درها را یک‌طرفه باز کرده‌ایم.
درهای گیرندگی را نیز باید گشود.
ماه
نورافشانی‌می‌کند، این نور از کجاست
درخت بار می‌دهد، این ثمره از کجاست
ابر می‌بارد، این باران از کجاست
درین جهان، کانالیم از دستی می‌گیریم و از دستی می‌بخشیم، انسداد در هریک؛ چرخه را از کار می‌اندازد...
این قانون کائنات‌ست.🪷🌛🌳⛈️

مهین جواهری

کاربر ویژه
خودمراقبتی روزانه
قسمت اول

۴- از خانه بیرون بروید.

۵- ورزش کنید.

۹- نفس عمیق بکشید.

دقیقا خانم هاشمی عزیز ، من یجا باخودم نشستم گفتگو کردم که مثلا من برادر ازده ام که کودک هست و باعشق با اون برخورد میکنم و باذوق شوق مهربانی بی حد مرز رفتار میکنم چنان بهش عشق دوست داشتن دارم که این هیجان من همه رو به وجد میاورد که جطور بااین کودک رفتار میکنم حرف میزنم عشق نثارش میکنم ، آیا باخودم این چنینم؟همین سوال منو دگرگون کرد که تو ان عشق رو که به دیگران مادر و یا کودکان داری ایا باخودتم این چنینی؟ که پاسخم یک نه بزرگ بود شاید تقریبا یکسال شده یا نشده بهش رسیدم و ازاون روز رفتارم باخودم درست شد رفتارم رو شبیه خودشیفتها نکردم بلکه خودستانی و ارزش خودم رو بالاتر از همه دونستم که تو ارزشمندی و این عشق لایق خودت درونت هست از وقتی این رو اصلاح کردم عشق محبتی که میفرستم رو چند برابرش رو دریافت میکنم و این اصلاح درونی من برای ان زخمها و ریشهای درمان نشدم جا باز کرد و استاد دوره کودک درون رو گذاشت تا راه درمان درونم بهتر کاملتر باز بشه و این مسیر شاید دوساله تا یکساله بود تا به مرحله رشد برسه یک تلنگر درونی باعث تغییر و رشد بهترم شد حالا این ستایش تحسین خودم واقعی هست نه خود شیفتگی و یا خود بزرگ بینی. حالا یاد گرفتم با خودم مثل یک نوزاد یا کودک دوست داشتنی رفتار کنم و مهر محبت عشق نثارش کنم.

مهین جواهری

کاربر ویژه
دهش و گیرندگی باید با هم درتعادل باشند.
اشتباه‌ست که فکر کنیم، عالی می‌بخشیم و اهل سخاوتیم در حالی‌که درها را یک‌طرفه باز کرده‌ایم.
درهای گیرندگی را نیز باید گشود.
ماه
نورافشانی‌می‌کند، این نور از کجاست
درخت بار می‌دهد، این ثمره از کجاست
ابر می‌بارد، این باران از کجاست
درین جهان، کانالیم از دستی می‌گیریم و از دستی می‌بخشیم، انسداد در هریک؛ چرخه را از کار می‌اندازد...
این قانون کائنات‌ست.🪷🌛🌳⛈️
چقدر خوب بیان کردید من بخش اول گفته تون رو با تجربه بهش رسیدم بالاهم نوشتم، پیاهای ارسالی رو خواندم و به این پیام رسیدم که توانستم مسیر رو دوطرفه کنم هر انرژی هر عشق فرکانسی که ارسال کنم بازتابش مثل اینه عمل میکنه و نورش به درونم بازتاب میکنه و این یک چرخه خوب در قبالش اتفاق خوب رو در زندگی دریافت میکنیم

خدا رو سپاس بخاطر این لطف بی همتاش و انسانهای رو در مسیر رشدم قرارد داد که این قفلها و درهای ناشنا برام باز شد استادعزیزم دستان خدا روی زمین هست تا با دورهای ارزندشون قفل و گرهای رشدم رو گشودن و باوجود انجمن و دوستانی اگاه همچون شما که و چندین دوست خوب مثل مژگان و آزاده عزیز که در انجمن پیدا کردم باعث اگاهی و رشدمن شد

hashemi

ناظم انجمن
برای کسی‌که مراقبه فشاری از جانبش به فردی وارد نشود.این مسیر آسان نیست.
اما اگر می‌خواهیم مراقب دیگران باشیم، اول باید متوجه خودمراقبتی باشیم.
من هم‌چنان در حال آموختن از استاد عزیزم و سما یاران جان هستم.
گاه کسی سر در آسمان‌ها دارد و بر کل جهان سیطره و سلطه دارد و گاه گیر کرده پای در زمین و عاجز از حل مشکل کوچک خود.
گاه یادمان می‌رود که اساس تعادل‌ست...
درخشانی
چقدر خوب بیان کردید من بخش اول گفته تون رو با تجربه بهش رسیدم بالاهم نوشتم، پیاهای ارسالی رو خواندم و به این پیام رسیدم که توانستم مسیر رو دوطرفه کنم هر انرژی هر عشق فرکانسی که ارسال کنم بازتابش مثل اینه عمل میکنه و نورش به درونم بازتاب میکنه و این یک چرخه خوب در قبالش اتفاق خوب رو در زندگی دریافت میکنیم

خدا رو سپاس بخاطر این لطف بی همتاش و انسانهای رو در مسیر رشدم قرارد داد که این قفلها و درهای ناشنا برام باز شد استادعزیزم دستان خدا روی زمین هست تا با دورهای ارزندشون قفل و گرهای رشدم رو گشودن و باوجود انجمن و دوستانی اگاه همچون شما که و چندین دوست خوب مثل مژگان و آزاده عزیز که در انجمن پیدا کردم باعث اگاهی و رشدمن شد

درود عزیزم من هم خرسندم از آشنا شدن با دوستانی مثل شما و قرار گرفتن در این مسیر نورانی و اگاهی همچنین از خانم هاشمی و استاد عزیزم سپاسگذارم 🥀🙏

hashemi

ناظم انجمن
نه اصلا..😅
انرژی که حس میکنم انرژی آموزگاره 🤗
خیلیم عالی و فرح بخشه 😊🙏🏼🌹
مرضیه جان
در ادامه مبحث گیرندگی و آموزگاری😉💕
کتاب صوتی قدرت دعاـکاترین‌پاندر رو گوش میدم از کتابخانه7 در تلگرام.نکات ارزنده‌ای داره...🪽🪷
این نیلوفر آخری تقدیم تو با ذخیره انرژی خیلی خوبی که در حال دیشبم داشتم.البته در حال دعا نبودما😂 مانترای اوم مانی پدمه هوم گوش می دادم.در دلت جوانه‌‌های زیبا بروید🙏🙏🙏🌻💌

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
مرضیه جان
کتاب صوتی قدرت دعاـکاترین‌پاندر رو گوش میدم از کتابخانه7 در تلگرام.نکات ارزنده‌ای داره...🪽🪷
این نیلوفر آخری تقدیم تو با ذخیره انرژی خیلی خوبی که در حال دیشبم داشتم.البته در حال دعا نبودما😂 مانترای اوم مانی پدمه هوم گوش می دادم.در دلت جوانه‌‌های زیبا بروید🙏🙏🙏🌻💌
آخی..🥺 خانم هاشمی جانم🤗🌹
جالبه!!!
من دیشب یه تایمی حس میکردم باید استراحت کنمو کاری انجام ندم..!!😅
شاید بخاطر این بوده که آگاهیم در حال دریافت بوده از معلمش 🤗😃🙏🏼😍😘

ممنونم از این نیلوفر و از اینکه به یادم بودین..🫂♥️
خیلی دوستون دارم😇

مهین جواهری

کاربر ویژه
مرضیه جان
من زمان کرونا همان اویلش تقریبا سال ۹۸ یا ۹۹ بود من با کتاب قدرت عشق کاترین پاندر به مدت ۳ روز کرونام رو درمان کردم بعد یک هفته کامل خوب شدم دقیقا ویرس اصلی مادر رو گرفته بودم ۳ روزه بویایم برگشت فقط باجملات و عشق دادن به اعضام خودم درمان کردم الان که از انرژی اگاهم میفهم چه چیزی باعث شفا شد که ان زمان نا اگاه بودم

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
من زمان کرونا همان اویلش تقریبا سال ۹۸ یا ۹۹ بود من با کتاب قدرت عشق کاترین پاندر به مدت ۳ روز کرونام رو درمان کردم بعد یک هفته کامل خوب شدم دقیقا ویرس اصلی مادر رو گرفته بودم ۳ روزه بویایم برگشت فقط باجملات و عشق دادن به اعضام خودم درمان کردم الان که از انرژی اگاهم میفهم چه چیزی باعث شفا شد که ان زمان نا اگاه بودم
و منیکه مهر سال ۹۸ سر کلاس خلق اینده بودمو هیچی از بحران اون موقع نفهمیدم خانم جواهری جان 😅🌹

hashemi

ناظم انجمن
آخی..🥺 خانم هاشمی جانم🤗🌹
جالبه!!!
من دیشب یه تایمی حس میکردم باید استراحت کنمو کاری انجام ندم..!!😅
شاید بخاطر این بوده که آگاهیم در حال دریافت بوده از معلمش 🤗😃🙏🏼😍😘

ممنونم از این نیلوفر و از اینکه به یادم بودین..🫂♥️
خیلی دوستون دارم😇
کاری نکردن هم عالی جواب میده🤩😍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا