خود درمانی کمر درد

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام استاد گرامی و دوستان عزیز

من اسکلروزیس ستون فقرات مادر زادی دارم وبا کارهای ستگین باعث بدتر شدن اوضاع شدم ، هفت تنگی کانال نخاع، سیاتیک ،دیسک پاره ،دیسک بیرون زده
میتوان تمام پروتکل‌ها را باهم ادغام کرد و از تکرار پاکسازی و انرژی مجدد به چاکراهای مشترک خودداری کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
پراز نور و فراوانی باشید
درود برشما

متوجه شدم این بیماری ورزشهای کششی مفید هست باید عضلات تقویت قوی نگه داشتن و انعطاف پذیری عضلات ورزش کششی یا فیزوتراپی کرد
برای تقویت عضلات با سبز نارنجی پاکسازی بعد نارنجی قرمز بدید
چون فیزوتراپی لازمه و انعطاف پذیری یعنی عضلات خشک شده برای شل شدنش هم بعدپاکسازی آبی بدید

مهین جواهری

کاربر ویژه

من اسکلروزیس ستون فقرات مادر زادی دارم وبا کارهای ستگین باعث بدتر شدن اوضاع شدم ، هفت تنگی کانال نخاع، سیاتیک ،دیسک پاره ،دیسک بیرون زده
میتوان تمام پروتکل‌ها را باهم ادغام کرد و از تکرار پاکسازی و انرژی مجدد به چاکراهای مشترک خودداری کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
پراز نور و فراوانی باشید
Thread 'دیسک کمر - بیماری دیسک حاد کمر' https://forum.aramgroup.ir/index.php?threads/دیسک-کمر-بیماری-دیسک-حاد-کمر.29/

Dr.Aram

تیم مدیریت

ممنون میشم راهنمایی کنید
پراز نور و فراوانی باشید
بهتر هست که مشکلات جدید را در پست‌های جدید بنویسید که با همدیگر قاطی نشود
بله می‌توانید همه آنها را با هم انجام بدهید

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
درود برشما

متوجه شدم این بیماری ورزشهای کششی مفید هست باید عضلات تقویت قوی نگه داشتن و انعطاف پذیری عضلات ورزش کششی یا فیزوتراپی کرد
برای تقویت عضلات با سبز نارنجی پاکسازی بعد نارنجی قرمز بدید
چون فیزوتراپی لازمه و انعطاف پذیری یعنی عضلات خشک شده برای شل شدنش هم بعدپاکسازی آبی بدید
سپاسگذارم ...پرنور باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا