خود درمانی _روش تشخیص تعارضات درونی (افکار منفی، نشخوارهای ذهنی) با تعارضات بیرونی ( حملات ذهنی ، افکار سمی ، القائات غیر واقعی ) وراه درمان آن

M

Maryam

کاربر جدید
برای تشخیص این دو مورد از هم لازم است که صادقانه وروراست از خود چند سئوال بپرسید :
۱- آیا این افکار و احساسات واقعا متعلق به من هستند ؟
۲- آیا با ارزش ها و اعتقادات بنیادی من هم خوانی دارند ؟
۳- آیا واقعا من اینگونه فکر میکنم - اینگونه احساس میکنم - اینگونه عمل میکنم ؟
اگر با دیدی باز وبدون هیجان و کاملا بی طرف و دور از تعصب نسبت به خود یا دیگران ، به این سئوالات پاسخ بدهید ، قطعا جواب درست را دریافت می کنید در صورت مثبت بودن جوابتان، مشکلتان تعارضات درونی است وراه درمان استفاده از تکنیک های ازبین بردن افکار منفی، eft , یا زایگارنیک است .
استفاده کنید تا ذهنتان آرام شود .
اما اگر جوابتان به سئوالاتی که در بالا مطرح کردید منفی بود شما دچار حملات ذهنی و تعارضات بیرونی شدید وربطی به دنیای زیبای درونتان ندارد ، عزیزان می توانید از یک سپر ذهنی محکم و قوی استفاده کنید. سپر ذهنی با گرفتن زرد از اجنا ساخته می شود وشما به محض اینکه سپر ذهنی را تثبیت کنید به آرامش درونی خواهید رسید .
مدت زمان ساختن سپر ذهنی ۳یا ۴ دقیقه است . شما ملکه یا پادشاه بلامنازع سرزمین درونتان هستید پس با اقتدار ، صلابت و شجاعت بر این قلمرو فرمانروایی حکومت کنید واز جهان پاک وزیبا ومنحصر به فرد درونتان لذت ببرید و عاشق خودتان باشید قضاوت های دیگران تنها بر پایه اطلاعات ناقص و اندکشان و شرایط روحی وذهنی خودشان است وربطی به شما ندارد . 🌹💖

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
کاملاً درست است.
برخی از مواقع هست که ما مورد حمله انرژی دیگران قرار نگرفته بلکه به دلیل نشخوار ذهنی و استرس ها و نگرانی هایی که داریم از درون دچار حمله شده ایم که ما را دچار استرس می کند.
پس بهتره هست این افکار منفی و تنش هایی که در درون هست را با استفاده از تکنیک های آموزش داده شده در دوره خلافت آینده از بین ببریم در اکثر مواقع این افکار منفی به صورت ضریب و لایه های زیرین فکر ما به ما حمله می کنند و باعث اضطراب و نگرانی درمان میشوند.
البته در این مرحله هم می توانید از انرژی درمانی استفاده کنیم و احساس های منفی را از خودمان دور کنیم و از بین ببریم که درمان به صورت موقت است و تا فکر اصلی از بین نرود دوباره احساس منفی برمیگردد.
اگر احساسات منفی متعلق به ما نباشند می توانیم با استفاده از سپر سازی مانع ورود آنها بر روی انرژی خودمان شویم و این گونه احساس آرامش و تعادل را می توانیم در درون خودمان احساس کنیم.

M

Maryam

کاربر جدید
سلام و ممنون از آموزش های کاربردی و مفید شما استاد گرامی 🌻

برای تشخیص این دو مورد از هم لازم است که صادقانه وروراست از خود چند سئوال بپرسید :
۱- آیا این افکار و احساسات واقعا متعلق به من هستند ؟
۲- آیا با ارزش ها و اعتقادات بنیادی من هم خوانی دارند ؟
۳- آیا واقعا من اینگونه فکر میکنم - اینگونه احساس میکنم - اینگونه عمل میکنم ؟
اگر با دیدی باز وبدون هیجان و کاملا بی طرف و دور از تعصب نسبت به خود یا دیگران ، به این سئوالات پاسخ بدهید ، قطعا جواب درست را دریافت می کنید در صورت مثبت بودن جوابتان، مشکلتان تعارضات درونی است وراه درمان استفاده از تکنیک های ازبین بردن افکار منفی، eft , یا زایگارنیک است .
استفاده کنید تا ذهنتان آرام شود .
اما اگر جوابتان به سئوالاتی که در بالا مطرح کردید منفی بود شما دچار حملات ذهنی و تعارضات بیرونی شدید وربطی به دنیای زیبای درونتان ندارد ، عزیزان می توانید از یک سپر ذهنی محکم و قوی استفاده کنید. سپر ذهنی با گرفتن زرد از اجنا ساخته می شود وشما به محض اینکه سپر ذهنی را تثبیت کنید به آرامش درونی خواهید رسید .
مدت زمان ساختن سپر ذهنی ۳یا ۴ دقیقه است . شما ملکه یا پادشاه بلامنازع سرزمین درونتان هستید پس با اقتدار ، صلابت و شجاعت بر این قلمرو فرمانروایی حکومت کنید واز جهان پاک وزیبا ومنحصر به فرد درونتان لذت ببرید و عاشق خودتان باشید قضاوت های دیگران تنها بر پایه اطلاعات ناقص و اندکشان و شرایط روحی وذهنی خودشان است وربطی به شما ندارد . 🌹💖
ایول
عالی

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا