درخواست پروتکل

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
سلام و درود کودک
یک سال و پنج ماه و۲۰روز
مشکل تورتیکولی گردن داره یعنی عضله سمت راست گردنش کوتاهه گردنش کج میگیره
گوش و چشم سمت راستش با سمت چپش فرق داره
یه سوراخ درون قلبش داره کمتر از یک سانته
یک سال و چهارماهگی راه رفت
حرف زدنش کلمه ای
کلمه های بابا مامان بیا عمه عمو هاپو آب به به اینارو میگه لطفا پروتکل رو کامل برام توضیح بدین سپاسگذارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود کودک
یک سال و پنج ماه و۲۰روز
حرف زدنش کلمه ای
کلمه های بابا مامان بیا عمه عمو هاپو آب به به اینارو میگه لطفا پروتکل رو کامل برام توضیح بدین سپاسگذارم
برای بقیه مشکلات این بیماری یا نظر پزشک لازم هست

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام و درود کودک
یک سال و پنج ماه و۲۰روز
حرف زدنش کلمه ای
کلمه های بابا مامان بیا عمه عمو هاپو آب به به اینارو میگه لطفا پروتکل رو کامل برام

آخرین ویرایش:

hashemi

ناظم انجمن
سلام و درود کودک
یک سال و پنج ماه و۲۰روز
حرف زدنش کلمه ای
درود فرشید عزیز
پروتکل شنوایی، پاراگراف آخر رو بخونید، راهنمایی‌کننده‌س.

چاکرا را از لحاظ انحراف، چک کنید.

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
سلام ونور دکتر آرام عزیز آیا پروتکل که فرمودید برای تورتیکولی گردن که با سبز و بنفش پاکسازی کنم و باسغید انرژی بدم میتونم با کریستال ترمالین سبز و آمیتیس بنفش پاکسازی کنم و با کوارتز سفید انرژی بدم؟ ۵جلسه روش کار کردم و کاردرمانی هم میبرنش کمی بهتر شده
ممنونم از‌ پاسخگویی شما♥️🌹♥️

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای مشکل گردن قبلا هم گفته بودم بهترین کار این است که با سبز و بنفش آن را پاکسازی کنیم و با انرژی سفید انرژی آن ناحیه بزرگ شود اگر بخواهید با رنگی انجام دهید ناحیه گردن را با سبز و بنفش پاکسازی کنید سپس به عضله که مشکل دارد آبی فراوان بدهید و بعد از آن سبز و بنفش بدهید و تصور کنید که عضله بزرگ میشود

hashemi

ناظم انجمن
سلام ونور دکتر آرام عزیز آیا پروتکل که فرمودید برای تورتیکولی گردن که با سبز و بنفش پاکسازی کنم و باسغید انرژی بدم میتونم با کریستال ترمالین سبز و آمیتیس بنفش پاکسازی کنم و با کوارتز سفید انرژی بدم؟ ۵جلسه روش کار کردم و کاردرمانی هم میبرنش کمی بهتر شده
ممنونم از‌ پاسخگویی شما♥️🌹♥️
درود فرشید عزیز
بله در پاکسازی، درست گفتین از ترمالین و آمیتیس می‌شه استفاده کرد و از کوارتز سفید، پرانای سفید و سایر رنگها رو می‌تونید بگیرید.
ولی به یاد داشته باشید که بیمار شما یک‌سال داره و بخاطر ماهیت چاکراش، این حجم انرژی براش مضره.
تصویر چاکرای کودک در بخش پروتکلها را ببینید.

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
سپاسگذارم
درود فرشید عزیز
بله در پاکسازی، درست گفتین از ترمالین و آمیتیس می‌شه استفاده کرد و از کوارتز سفید، پرانای سفید و سایر رنگها رو می‌تونید بگیرید.
ولی به یاد داشته باشید که بیمار شما یک‌سال داره و بخاطر ماهیت چاکراش، این حجم انرژی براش مضره.

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
درود فرشید عزیز
پاکستزی با کریستال انجام بدم با دست سفید بدم پس بهتر نیست؟

hashemi

ناظم انجمن
بله می‌تونید برای پاکسازی استفاده کنید.
و برای آن سمت از گردن که مشکل داره
به توصیه استاد
با آبی بیشتر و سبز و بنفش، انرژی دهید.

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
برای مشکل گردن قبلا هم گفته بودم بهترین کار این است که با سبز و بنفش آن را پاکسازی کنیم و با انرژی سفید انرژی آن ناحیه بزرگ شود اگر بخواهید با رنگی انجام دهید ناحیه گردن را با سبز و بنفش پاکسازی کنید سپس به عضله که مشکل دارد آبی فراوان بدهید و بعد از آن سبز و بنفش بدهید و تصور کنید که عضله بزرگ میشود
سپاسگذارم ♥️🌹♥️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا