درمان آرتروز تخریب کننده

با سلام خدمت استاد گرامی و همگی دوستان
مادرم چند ماهی بود که از آرتروز تخریب کننده رنج میبرد جوری که شبها از درد در ناحیه دست و زانو خوابش نمیبرد اوایل اصلا تمایلی به انرژی درمانی نداشت و باور نمی کرد که من بتونم کاری براش انجام بدم به سختی یکی دو بار قبول کرد که آروم بشینن و من از راه دور درمان رو انجام بدم ولی بعد از دو بار خودش متوجه کم شدن درد شد بعد از سه بار درمان اعلام کرد کاملا درد از بین رفته .
تشکر فراوان از شما استاد عزیز بابت آموزشهای عالیتون🙏🏼🙏🏼🙏🏼

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
با سلام خدمت استاد گرامی و همگی دوستان
مادرم چند ماهی بود که از آرتروز تخریب کننده رنج میبرد جوری که شبها از درد در ناحیه دست و زانو خوابش نمیبرد اوایل اصلا تمایلی به انرژی درمانی نداشت و باور نمی کرد که من بتونم کاری براش انجام بدم به سختی یکی دو بار قبول کرد که آروم بشینن و من از راه دور درمان رو انجام بدم ولی بعد از دو بار خودش متوجه کم شدن درد شد بعد از سه بار درمان اعلام کرد کاملا درد از بین رفته .
تشکر فراوان از شما استاد عزیز بابت آموزشهای عالیتون🙏🏼🙏🏼🙏🏼
عزیزم پوکی استخوان هم داشتند؟میشه بگید چطوری انرژی دادید چون منم همین مشکل رو دارم

عزیزم پوکی استخوان هم داشتند؟میشه بگید چطوری انرژی دادید چون منم همین مشکل رو دارم
نه زهرا جان پوکی استخوان نداشتند من دقیقا طبق پروتکل کتاب عمل کردم و در موقع انرژی دادن به طحال با نوک انگشت انرژی دادم و در موقع انرژی دادن به آجنا هم دستور درمان و توقف درد رو میدا م و البته داروهای دکترشون هم مصرف می کردن ولی بعد از سه بار درمان درد متوقف شده و تا الان هم خداروشکر درد ندارن

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا