درمان آلزایمر

مهین جواهری

کاربر ویژه
شوک احساسی بوده رفتیم دکتر آلزایمر دارو دادن کلا آلزایمر یا ارثی یا در اثر شوک شروع میشه البته مامان من خیلی خفیفه تازه داره شروع میشهق

تو کتاب نوشته برای افراد مسن نباید انرژی رنگی بدیم فقط سفید بدیم ولی تو دستور درمان آلزایمر همش پراناهای رنگی هست
تینا جان من استرس نگرانی شدید در باره بیماری مادر رو در تو احساس میکنم اگر بااین نگرانی و احساس بد درمان کنی نتیجه عکس میگیرید

در مورد رنگ دهی که نباید به کودکان خردسالان داد استاد در کلاس گفت اگر بیماری شدید بود حتی میتونیم به کودکان هم ان رنگها رو بدیم فقط درصد ان فرق میکنه و اینکه شمااز سال۹۴ هیلینگ کار میکنید مطمن میتونید از درمان پیشرفته براحتی و بدون نگرانی استفاده کنید

و حتمن روی شوک احساسی هم کار کنید

طبق تحقیقات پزشکی که شده مغز خون رسانی کافی نداشته باشه دچار فراموشی میشه سعی کنید تغذیه ویتامینها رو در هرم غدایشون قرار بدید
یک نو ویتامین هست برای افراد دیابتی که همه ویتامینها و املاحهارو دارد
مولتی ویتامین دیابتیک یک روز درمیان مصرف کنند

Dr.Aram

تیم مدیریت
خانم میرزایی عزیز
از آنجایی که ظاهرا خیلی کار نکرده‌اید و تسلط زیادی بر روی تکنیک‌ها ندارید بهتر هست که چند بیماری را بر روی مادرتان کار نکنید و فقط یک بیماری را انجام بدهید
و بعد از اینکه تسلط بیشتری پیدا کردی بیماری‌های دیگر را انجام دهید

تینا میرزائی

کاربر ویژه
تارهای اتری چيست؟

چاكراها اغلب «تارهای اتری» دارند كه از آن ها بيرون زده است.
اين تارها مانند لوله هايی به چاكرای افراد ديگری كه با آن ها ارتباط داريم كشيده شده است.

تارهای اتری بيش تر به سوی خواهر و برادرمان كشيده شده ‌اند.
پس از آن ها به ترتيب ميان پدر، مادر، همسر قبلی، محبوب قبلی، همسر فعلی ، محبوب فعلی، خانه ، فرزندان و دوستان نزديك كشيده شده است .

ترس و هراس در روابط مان اين تارها را ايجاد می‌كند
ترس ممكن است به صورت وابستگی متقابل ، دلبستگی ها ، ترس از جدايی يا احساس نبخشيدن و كينه خود را نشان دهد.

تارهای اتری مانند لوله هايی عمل می كنند كه انرژی ميان افراد را انتقال می دهند
و مشكل دقيقاً همين جاست.

اگر فردی كه به او دلبستگی داريد در زندگی اش با چالشئ مواجه باشد ،
انرژی را از تو می گيرد ، و از طريق اين تار اتری انرژی تو را به سوی خود می كشد
در اين صورت احساس می كني از انرژی خالی شده‌ای بدون آن‌كه بدانی چرا اين طور شده است.

اغلب افرادی كه با آن ها رابطه جنسی برقرار می كنی، به چاكرای خاجی تو وصل می شوند .

افرادی كه برای آن ها دچار بحران و اختلاف مي شوی به چاكرای خورشيدی تو مربوط می شوند.

كسانی كه برای آن ها غصه می خوری به چاكرای قلب تو متصل هستند.

کسانی که با آن ها رابطه ی آزار دهندہ ای داری
یا رابطه ای که تمام بار آن بر دوش توست،
به شانه های تو مربوط هستند . اين ريشه ايجاد درد در ناحيه ی شانه و گردن ﺍﺳﺖ .

وقتی هر دو طرف كاملاً آماده بخشيدن باشند ، اين تارها جدا می شود.

وقتی ما به خانه يا منطقه جغرافيايی زندگي مان متصل هستيم، تارهای اتری از كف پای ما بيرون می آيند و وارد زمين می شوند.

قطع اين رشته ها به معنای آن نيست كه «من ديگر تو را دوست ندارم يا تو برايم اهميتی نداری»

قطع اين تارها لزوماً به قطع رابطه يا ترك فرد مورد نظر ختم نمی شود

فقط به معنای آن است كه از بخش های ناكارآمد و مضر رابطه رها می شويد.

يادت باشد كه ترس نقطه مقابل عشق است و اين تارهای اتری و لینک‌ها (و هر نوع وابستگی) از ترس ناشی می شود.

بعضی افراد از اين نگران هستند كه اين تارها به سيستم روان شان متصل باشد ، بخش هايی از خودشان كه در دوران های دشوار زندگی از آن ها جدا شده است .
وقتی قصد و نيت تو اين باشد که رشته ها و تارهايی كه تو را از لذت و بهره مندی از انرژی كامل باز دارد را قطع كنی ، امكان ندارد كه چنين اتفاقی بيفتد.
با حفظ اين نيت تارهای مرتبط با روان تو دست نخورده
می مانند.
ممنون از پاسخ های کاملتون

تینا میرزائی

کاربر ویژه
بله با احتیاط از چاکرای پشتی قلب کار کنید.
از چاکرای جلویی خورشیدی ریسمانی در اسکن هم متوجه میشین به سمت بیرون، تصور کنید با قیچی، قطعش می‌کنید.می‌تونه این قیچی نارنجی باشه.
و حالا از چاکرای پشتی خورشیدی، این کار رو تکرار کنید.
به نیت قطع لینک از همه چاکراها.

یا هر چاکرا رو جداگانه انجام بدین.
سبوح قدوس رب‌الملائکة والروح.
خانم هاشمی عزیز یه سوال دیگه دارم در مورد درمان آلزایمر برای سر و چاکراهای تاج و پیشانی و آجنا و گلو همه اینا باید پاکسازی و انرژی با انگشت انجام بشه یا مثل بقیه جاها با دست ؟

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی عزیز یه سوال دیگه دارم در مورد درمان آلزایمر برای سر و چاکراهای تاج و پیشانی و آجنا و گلو همه اینا باید پاکسازی و انرژی با انگشت انجام بشه یا مثل بقیه جاها با دست ؟
تینای عزیز
در مورد آجنا و چشم ما با انگشت انرژی میدیم.
بقیه با دست
درخشانی

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا