درمان بریدگی عمیق

سمن افراشته

کاربر ویژه
پدر من دو روز قبل یه بریدگی ۳ سانتی با عمق یک سانت در پوستشون ایجاد شد بریدگی با شیشه. با استفاده از پروتکل بریدگی تازه در ۵ دقیقه هم درد از بین رفت و هم خونریزی باوجود اینکه قرص رقیق کننده خون مصرف میکنن و خونریزی در حالت طبیعی به سادگی بند نمیاد با پرانای آبی خیلی سریع خونریزی قطع شد و لبه های زخم بدون بخیه زدن به هم چسبیده و با پرانای نارنجی-قرمز زخم کاملا التیام پیدا کرد .هر ۴ ساعت یکبار پروتکل اجرا شد

hashemi

ناظم انجمن
پدر من دو روز قبل یه بریدگی ۳ سانتی با عمق یک سانت در پوستشون ایجاد شد بریدگی با شیشه. با استفاده از پروتکل بریدگی تازه در ۵ دقیقه هم درد از بین رفت و هم خونریزی باوجود اینکه قرص رقیق کننده خون مصرف میکنن و خونریزی در حالت طبیعی به سادگی بند نمیاد با پرانای آبی خیلی سریع خونریزی قطع شد و لبه های زخم بدون بخیه زدن به هم چسبیده و با پرانای نارنجی-قرمز زخم کاملا التیام پیدا کرد .هر ۴ ساعت یکبار پروتکل اجرا شد
درود سمن عزیز
بسیار عالی تبریک میگم.
من می‌دونم چه شاهکاری کردی.مامان من هم وارفارین مصرف می‌کرد.اگر سر سوزنی دستشون میرفت.سریع می‌بردیم بیمارستان و تا صبح فردا بستری بودند و چون آمپول انعقاد هم نمیشه تزریق کرد، با ضعف زیاد مرخص می‌شدن.
از وقتی پرانیک یاد گرفتم، از خوشحالی‌هام این بود که مامان دیگه دچار خونریزی شدید و مشکلات بعدش نشد.چند بار درمان می‌کردم و گاهی تا صبح بیدار می‌موندم به ناحیه زخم نگاه می‌کردم و هی شکر خدا می‌گفتم...
خدای مهربون، استاد عزیزمونو نگهدار باشه🌹
چقدر باید قدر بدونیم...

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا