درمان بی اشتهایی کودک

سارا خانجانی

کاربر ویژه
کودک سه ساله ای که از یک سالگی بی اشتهایی و یبوست داشت و وزنش کم بود مادرش کلی متخصص اطفال و تغذیه ‌برده بود و انواع آزمایشها رو انجام داده بود، بچه دائم میگفت دلم درد میکنه ولی توی أزمایشات چیزی نشون نمیداد، متخصص تغذیه هم تشخیص داده بود که حواس پنجگانه مشکل داره که باعث بدغذایی میشه و باید با جلسات متعدد کاردرمانی اصلاح بشه. سه شب پروتکل زخم معده و روده رو روی بچه انجام دادم پروتکل کوتاهی هست و زمان زیادی نمیبره، فردای اولین جلسه درمان بچه بلند شد و با اشتهای کامل صبحانه خورد درحالیکه توی دوسال قبل اصلا میل به صبحانه نداشت. با جلسات دوم و سوم کاملا بی اشتهایی برطرف شد و یبوست هم برطرف شد و در طول روز هم میل به همه غذایی داشت، بچه ای که قبلش تعداد محدوی غذا میخورد، حالا همه مدل غذایی رو با میل و اشتها میخورد
بازهم شکر خدا و سپاس از استاد گرامی جناب دکتر أرام که همچین علم با ارزشی رو به ما آموزش دادند.

Dr.Aram

تیم مدیریت
کودک سه ساله ای که از یک سالگی بی اشتهایی و یبوست داشت و وزنش کم بود مادرش کلی متخصص اطفال و تغذیه ‌برده بود و انواع آزمایشها رو انجام داده بود، بچه دائم میگفت دلم درد میکنه ولی توی أزمایشات چیزی نشون نمیداد، متخصص تغذیه هم تشخیص داده بود که حواس پنجگانه مشکل داره که باعث بدغذایی میشه و باید با جلسات متعدد کاردرمانی اصلاح بشه. سه شب پروتکل زخم معده و روده رو روی بچه انجام دادم پروتکل کوتاهی هست و زمان زیادی نمیبره، فردای اولین جلسه درمان بچه بلند شد و با اشتهای کامل صبحانه خورد درحالیکه توی دوسال قبل اصلا میل به صبحانه نداشت. با جلسات دوم و سوم کاملا بی اشتهایی برطرف شد و یبوست هم برطرف شد و در طول روز هم میل به همه غذایی داشت، بچه ای که قبلش تعداد محدوی غذا میخورد، حالا همه مدل غذایی رو با میل و اشتها میخورد
بازهم شکر خدا و سپاس از استاد گرامی جناب دکتر أرام که همچین علم با ارزشی رو به ما آموزش دادند.
از شما سپاسگزاریم که تجربیات خودتان را با ما با اشتراک گذاشته‌اید
باید در نظر داشته باشیم که انرژی درمانی حد و مرزی ندارد و شما می‌توانید در هر بیماری از آن کمک بگیرید
فقط پشت کار لازم دارد

سارا خانجانی

کاربر ویژه
بله واقعا من بعد از این دوره که خدمت شما گذروندم حس میکنم یه شاه کلیدی دارم که دیگه حداقل در بحث سلامتی هیچ در قفلی جلوم نمیبینم و این مساله رو هم بصورت ویدئو هم ضبط و ارسال خواهم کرد، باشد که افراد بیشتری با این معجزه آشنا بشن و بتونن زندگیشونو متحول کنن. متشکرم استاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
آرزوی سلامتی برای شما دوستانتان و عزیزانتان داریم و امیدواریم با استفاده از این روشی که یاد گرفتید بتوانید دردهای آنها را کاهش دهید
این بزرگترین کار و لذت بخش‌ترین کاریست که می‌توانیم انجام بدهیم و به دیگران خدمت کنیم

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
با سلام استاد گرامی و دوستان
استاد دخترمن هم اصلا علاقه به غذا ندارد و بیشتر تنقلات چیپس و لواشک
صبحانه نمیخورد
به غذا زیاد ایراد میگیرد واگر در غذا سبزیجات و صیفی باشد اصلا نمیخورد
ایا با این پروتکل میشود اورا درمان کرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
می‌تونید پروتکل بی اشتهایی رو برای اون‌ها انجام بدید البته معمولاً اینا اشتهای خوبی دارند ولی اشتهای غلط دارند یعنی به جای اینکه به سمت غذاهای سالم و پروتئینی برن به سمت غذاهای فست فود و ناسالم میرن
به نظر می‌رسه که بیشتر باید آموزش به اون‌ها بدی تا یاد بگیرند که چطور غذای سالم بخورند

سارا خانجانی

کاربر ویژه
آرزوی سلامتی برای شما دوستانتان و عزیزانتان داریم و امیدواریم با استفاده از این روشی که یاد گرفتید بتوانید دردهای آنها را کاهش دهید
این بزرگترین کار و لذت بخش‌ترین کاریست که می‌توانیم انجام بدهیم و به دیگران خدمت کنیم
متشکرم استاد منم آرزوی شادکامی و خوشبختی برای شما و عزیزانتون دارم 🌹🌹🌹

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
بله واقعا من بعد از این دوره که خدمت شما گذروندم حس میکنم یه شاه کلیدی دارم که دیگه حداقل در بحث سلامتی هیچ در قفلی جلوم نمیبینم و این مساله رو هم بصورت ویدئو هم ضبط و ارسال خواهم کرد، باشد که افراد بیشتری با این معجزه آشنا بشن و بتونن زندگیشونو متحول کنن. متشکرم استاد
درود و احسنت به دوست گرامی خانم خانجانی ،

سارا خانجانی

کاربر ویژه
درود و احسنت به دوست گرامی خانم خانجانی ،
درود آفای شیرزادی عزیز و تشکر، امبدوارم در پناه الطاف و نور الهی باشید، آقای شیرزادی شما کندالینیتون بیدار شد یا نه؟ چون یادمه استاد بهتون گفته بودن علائم بیداری کندالینی دارین

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود آفای شیرزادی عزیز و تشکر، امبدوارم در پناه الطاف و نور الهی باشید، آقای شیرزادی شما کندالینیتون بیدار شد یا نه؟ چون یادمه استاد بهتون گفته بودن علائم بیداری کندالینی دارین
با درود و تبریک فراوان به مناسبت سال نو، حضورخواهرگرامیم خانم خانجانی عزیز،

واقعا تامرحله خوبی پیشرفت کرده بودم وتمرینات دوره چشم سوم استادآرام رابخوبی انجام میدادم ودراین حین ،همسرم بعلت بیرون زدگی شدیدو ناگهانی دیسک کمرش ،زمین گیرشدند وحدود سه ماه پرستاریش کردم و دکتر بوفیزیوتراپی بردم وخودمم باپروتکل انرژی درمانی روی دیسکهاش کارکردم و بکل تمریناتم وقفه بدی افتاد ،امابه لطف خدا مجددا شروع کردم ولی بازهم همون حالات قبلی رو درمدیتیشنهام بخصوص در دوقلب برام ایجادمیشه وهرروز بیشترمیشه ،تو‌کل بر ذات لایزال حضرت عشق که هرچه داریم از اوست ،هرچه کند، خود کند،

ما فقط تسلیمیم وبس🙏

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود بر آقای شیرزادی عزیز
سال نو بر شما مبارک باد . انشالله که زودتر همسرتون
سلامتی شون را بدست بیاورند
🙏🙏🎁🎁
درود و عشق الهی برشما و خانواده محترم ، زندگیتان پرفروغ و نورانی به انوار حضرت حق
امیدوارم سالی پربار وسراسر شادمانی وشعف وسلامتی همراه با آرامش وعشق و ثروت نصیب شمااستادعزیزم ودوستان وتمام کائنات وجهان هستی باشد.

الهی آمین

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا