درمان حساسیت انگشتان به مواد

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب
چند روز قبل ، انگشتای دست خانمی ۳۵ ساله که دچار حساسیت مواد پاک کننده شده بود (در منازل کار میکند) ، سطح انگشتان دست کرخت شده بود که پوست کنده و خون میشد
من فقط انگشت روی انگشتای دستش کشیدم که ببینم چطوریه که واسش درمانی انتخاب کنم ،
فرداش تماس گرفت که معجزه رخ داده و دستم داره خوب میشه و بهبودی خودبخود ادامه دارد🤔🤔🤩
و دوسه روز بعد اومدن و دیدم ، کاملا پوست انگشتان دست ملایم و اثری از مشکلات مشاهده نشد😯🌹🌹🌹🌹🌹
اگر به خداوند مهربان و شفایش مانند این خانم یقین داشته باشیم درمان صورت می پذیرد

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب
چند روز قبل ، انگشتای دست خانمی ۳۵ ساله که دچار حساسیت مواد پاک کننده شده بود (در منازل کار میکند) ، سطح انگشتان دست کرخت شده بود که پوست کنده و خون میشد
من فقط انگشت روی انگشتای دستش کشیدم که ببینم چطوریه که واسش درمانی انتخاب کنم ،
فرداش تماس گرفت که معجزه رخ داده و دستم داره خوب میشه و بهبودی خودبخود ادامه دارد🤔🤔🤩
و دوسه روز بعد اومدن و دیدم ، کاملا پوست انگشتان دست ملایم و اثری از مشکلات مشاهده نشد😯🌹🌹🌹🌹🌹
اگر به خداوند مهربان و شفایش مانند این خانم یقین داشته باشیم درمان صورت می پذیرد
آقا خلیل دستت تون شفا بخش مثل حضرت عیسی شده.

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام بانوی گرامی
من خودمم هنوز تو هنگ هستم
مگه میشه
ولی یقین از طرف مقابل (بیمار) باشد میشود🌹
سلام اگه بیمار به درمانگر ایمان داشته باشه شفا زودتر رخ میده.مادرم به کارم ایمان داره فقط یکبار کارکنم خوب میشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا