درمان حملات پانیک

میثم سُروربخش

کاربر ویژه
شخصی دچار ترس های ناگهانی میشد و احساس حضور موجوداتی در اطراف خودشون داشتن. روزها ناآرام و شبها بی خواب بودن .
پروتکل حملات پانیک رو بدون اطلاع شخص در محیط مجازی و فعلا یک جلسه انجام دادم و این پاسخ ایشون هست:

به خدا حس کردم 🥹
و متوجه شدم اتفاقی افتاده
خواستم بگم ، روم نشد

یک دنیا ممنونم از محبتتون🙏🌱

شب خوب خوابیده بودن و حال خیلی بهتری داشتن.

سپاس وجود استاد را ♥️

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود بر میثم عزیز 🌹🌹❤️❤️
سلام ،استادجان یه بیمارخانم دارم از کروناببعددچارحملات پنیک شده وترس از فضای باز داره. بیست جلسه پروتکل پنیک رو هر روزانجام دادم وحملات پنیک رفع شده اماترسش ازفضای بازهنوزمانده .آیا باید جلسات بیشتری ادامه بدم یا کارخاصی انجام بدم؟ سپاس

Dr.Aram

تیم مدیریت
ترس افراد از فضای بسته به نظر می‌رسد که یک برنامه ذهنی هست و با تکنیک‌های ذهنی باید آن را برطرف کرد
به همین دلیل است که ما معمولاً می‌گوییم تکنیک‌های انرژی درمانی را با تکنیک‌های روان درمانی کلاسیک می‌توانید ترکیب کنید تا سرعت درمان افزایش پیدا بکند و در زمان کوتاه‌تری نتیجه بگیریم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
ترس افراد از فضای بسته به نظر می‌رسد که یک برنامه ذهنی هست و با تکنیک‌های ذهنی باید آن را برطرف کرد
به همین دلیل است که ما معمولاً می‌گوییم تکنیک‌های انرژی درمانی را با تکنیک‌های روان درمانی کلاسیک می‌توانید ترکیب کنید تا سرعت درمان افزایش پیدا بکند و در زمان کوتاه‌تری نتیجه بگیریم
استادمن مدیتیشن دوقلب وتنفس شکمی و دوش انرژی روبه بیمارم یاددادم وهرروزانجام میده ولی برای خروج ازمنزل ترس داره حتمابایدیکی کنارش باشه.البته گفتاردرمانی هم باهاش کارمیکنم . نظرشماچیه آیاهیپنوتیزم هم کمکی میکنه؟ باتشکر

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
بله برای ترس و فوبیهایی مثل این که با انرژی درمانی چهار پنج جلسه نتیجه نمی‌گیرند باید تکنیک‌های روانشناسی را برای آنها مثل هیپنوتیزم استفاده کرد
یا می‌توانید از تکنیک‌های eft استفاده کنید
باسپاس وتشکر ازشما بزرگوار🙏🙏🙏

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
بله برای ترس و فوبیهایی مثل این که با انرژی درمانی چهار پنج جلسه نتیجه نمی‌گیرند باید تکنیک‌های روانشناسی را برای آنها مثل هیپنوتیزم استفاده کرد
یا می‌توانید از تکنیک‌های eft استفاده کنید
استادجان از راه دور بایدهیپنوتیزمش کنم . حالا بعداز به خلسه بردنش ، چه تکنیکی یاچه تلقینی باید بهش القاکنم وچندجلسه کافیه؟ ممنون میشم درچندجمله ،یه تلقین خوب برام ارسال کنید ممنون میشم

Dr.Aram

تیم مدیریت
استادجان از راه دور بایدهیپنوتیزمش کنم . حالا بعداز به خلسه بردنش ، چه تکنیکی یاچه تلقینی باید بهش القاکنم وچندجلسه کافیه؟ ممنون میشم درچندجمله ،یه تلقین خوب برام ارسال کنید ممنون میشم
آیا دوره دگر هیپنوتیز را گذرانده‌اید؟

انجام هیپنوتیز از راه دور شرایط خیلی خاص می‌خواد که شما باید سوژه را ببینید و نسبت به عکس‌العمل‌هایی که او انجام می‌دهد کار کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا