درمان خودارضایی

سلام.
پرنور باشید
پسر ۱۹ ساله که بشدت ازین موضوع رنج می‌برند و خیلی هم مشاوره رفت ولی نتیجه نگرفت، با اسکن هاله ، و انجام انرژی درمانی تونستم خیلی خوب و سریع مشکل رو برطرف کنم ، خوشحال بود و می‌گفت لطفاً بازم ادامه بده انرژی درمانی منو.😍😍😍

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام.
پرنور باشید
پسر ۱۹ ساله که بشدت ازین موضوع رنج می‌برند و خیلی هم مشاوره رفت ولی نتیجه نگرفت، با اسکن هاله ، و انجام انرژی درمانی تونستم خیلی خوب و سریع مشکل رو برطرف کنم ، خوشحال بود و می‌گفت لطفاً بازم ادامه بده انرژی درمانی منو.😍😍😍
درودبرشما .طبق پروتکل انجام دادین؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در درجه اول باید در نظر داشته باشید که این مسئله هیچ مشکلی را برای او ایجاد نمی‌کند و بی خود حساسیت نشان ندهید تا او هم از احساس گناه و مشکلاتی که در این زمینه برایش ایجاد می‌شود بکاهد و این می‌تواند عاملی باشد که بتواند به راحتی آن را ترک کند
می‌توانیم درمان‌ها را برای او انجام دهیم از تکنیک‌های درمان‌های روانی در کتاب روان درمانی استفاده کنید

آخرین ویرایش:

مهدی قادری

کاربر ویژه
د
سلام.
پرنور باشید
پسر ۱۹ ساله که بشدت ازین موضوع رنج می‌برند و خیلی هم مشاوره رفت ولی نتیجه نگرفت، با اسکن هاله ، و انجام انرژی درمانی تونستم خیلی خوب و سریع مشکل رو برطرف کنم ، خوشحال بود و می‌گفت لطفاً بازم ادامه بده انرژی درمانی منو.😍😍

مهدی قادری

کاربر ویژه
درود بر شما
جسارتا عرض کنم بعضی وقتهاخود ارضایی بعنوان تخیلیه خوب هم هست چون اگر اتفاق نیافته آسیب هاش بیشتره
من پیشنهاد میدم در این موضوع بخصوص که اگاههی و علم کمتره و منتهی شده به سرطان پروستات باید بحث و بررسی بیشتر بشه
خود ارضایی زمانی بد هست که عادت بشه
ولی اگر بعنوان تخیلیه باشه چه بسا کاملا طبیعی و باید اتفاق بیافته
البته که دیتاهای قدیمی و وحشتناکی در این خصوص از گذشته به ارث بردیم
موفق باشید 🌷

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا