درمان درد قلب با ریکی

مرجانه زندی

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز
سالها میش تجربه زیبایی از درمان با ریکی بروی چاکرای قلب داشتم که خواستم دوستان هم از آن استفاده کنند،مدتی بود درد در ناحیه قفسه سینه داشتم یکروز پیاده روی میکردم درد در ناحیه قفسه سینه ایجاد شد و به فک زد،و شنیده بودم که این نشانه خطر سکته قلبی را در پی دارد،بصورت جدی ۳ ماه ریکی کامل انجام دادم هرروز و در ناحیه چاکرای قلب و خورشیدی بیشتر از بقیه جاها.وقتی دکتر رفتم و برای دکتر گفتم ایشون گفت با این علائم که گفتی خودتو برای آنژیو آماده کن !به دکتر گفتم ولی جواب اکو و نوار قلب که خوبه!گفت باید تالیوم اسکن بشی،من دکتر دیگری رفتم و خواستم که تست ورزش بنویسه و ایشون جواب تست را که دید گفت چرا اومدی؟ برای دکتر تعریف کردم که درد در ناحیه قفسه سینه داشتم و اون دردی که به فک زد و ایشون گفت برو طندگیتو بکن سالمی 😊 این تجربه زیبایی بود از درمان با ریکی البته خود من درد در ناحیه قلب را حس میکردم وقتی اسکن میکردم و بعد از مدت کمی که شروع به ریکی دادن کردم کاملا رفع شد و میدونستم که خوب شده😉 و فقط رفتم دکتر که ببینم اونجا چی میشنوم☺️

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز
سالها میش تجربه زیبایی از درمان با ریکی بروی چاکرای قلب داشتم که خواستم دوستان هم از آن استفاده کنند،مدتی بود درد در ناحیه قفسه سینه داشتم یکروز پیاده روی میکردم درد در ناحیه قفسه سینه ایجاد شد و به فک زد،و شنیده بودم که این نشانه خطر سکته قلبی را در پی دارد،بصورت جدی ۳ ماه ریکی کامل انجام دادم هرروز و در ناحیه چاکرای قلب و خورشیدی بیشتر از بقیه جاها.وقتی دکتر رفتم و برای دکتر گفتم ایشون گفت با این علائم که گفتی خودتو برای آنژیو آماده کن !به دکتر گفتم ولی جواب اکو و نوار قلب که خوبه!گفت باید تالیوم اسکن بشی،من دکتر دیگری رفتم و خواستم که تست ورزش بنویسه و ایشون جواب تست را که دید گفت چرا اومدی؟ برای دکتر تعریف کردم که درد در ناحیه قفسه سینه داشتم و اون دردی که به فک زد و ایشون گفت برو طندگیتو بکن سالمی 😊 این تجربه زیبایی بود از درمان با ریکی البته خود من درد در ناحیه قلب را حس میکردم وقتی اسکن میکردم و بعد از مدت کمی که شروع به ریکی دادن کردم کاملا رفع شد و میدونستم که خوب شده😉 و فقط رفتم دکتر که ببینم اونجا چی میشنوم☺️
دقیقا منم چندروزه همین مشکلودارم گفتم یهوسکته قلبی نکنم😄😄
میشه توضیح مختصری بدین ممنون میشم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز
درود واحسنت بشما دوست عزیز، من هم حدود چندماهه درد قلب رودارم دوبارهم دردشدید قفسه سینه ام منو سرجام خشک کرد نمیتونستم تکون بخورم یا دادبزنم کسی کمکم کنه دکترمتخصص رفتم سی تی آنژیو از عروق کرونر گرفتم خوشبختانه همه رگها بازبودند و نیازی به آنژیوگرافی هم نداشتم اما بااین وصف روزانه بعضی وقتها دویا سه ساعت درد قلبم رو دارم ولی دردش قابل تحمله . البته دکتربهم گفت سعی کن استرسی نشی و توی فکروخیال نرو غصه نخور فقط همین . ریکی رو بلدنیستم چجور برا خودم انجام بدم البته با پروتکل بیماریهای قلبی یا پروتکل استرس روباید یکیشونوبکارببرم .ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
به نظر من بهتر هست که درمان مشکلات قلبی به اضافه استرس را بر روی خودتان انجام دهید ممکن هست که مشکل قلبی نداشته باشد ولی انجام پروتکل آن کمک می‌کند که اگر مشکلی خدایی نکرده وجود دارد از بین برود
از طرف دیگر استرس چون مشکل شما را بدتر می‌کند بهتر است درمان استرس را انجام دهید.
در برخی از مواقع این دردها به دلیل مشکلات عضلات هستند بهتر هست ناحیه‌ای که درد می‌کند را پاکسازی کنید و انرژی بدهید که می‌تواند با انرژی سفید یا انرژی سبز و نارنجی باشد
که اگر نزدیک قلب هست بهتر هست با سبز و بنفش یا با سفید انجام

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
به نظر من بهتر هست که درمان مشکلات قلبی به اضافه استرس را بر روی خودتان انجام دهید ممکن هست که مشکل قلبی نداشته باشد ولی انجام پروتکل آن کمک می‌کند که اگر مشکلی خدایی نکرده وجود دارد از بین برود
از طرف دیگر استرس چون مشکل شما را بدتر می‌کند بهتر است درمان استرس را انجام دهید.
در برخی از مواقع این دردها به دلیل مشکلات عضلات هستند بهتر هست ناحیه‌ای که درد می‌کند را پاکسازی کنید و انرژی بدهید که می‌تواند با انرژی سفید یا انرژی سبز و نارنجی باشد
که اگر نزدیک قلب هست بهتر هست با سبز و بنفش یا با سفید انجام
باسلام ودرودفراوان ، دکترجان دقیقا خودقلبم دردی ضربان دار درحدود یک دقیقه گاهی اوقات درطول روز یکی یا گاهی دوسه بار بهم دست میده .به خودقلب باسبزوبنفش ۳۰درصدیا ۵۰درصد پاکسازی کنم وباهمون ۳۰یا۵۰درصد انرژی سفیدیاسبزوبنفش انرژی بدم ؟ بنظرشما۳۰%یا۵۰% بزنم؟؟؟

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
برای مشکلات قلبی از انرژی ۳۰ درصد استفاده می‌کنیم
درمان کامل آن را باید در کتاب در بخش مشکلات قلبی ببینید و چه مشکل دارید و چه ندارید یک روز در میان به مدت یک ماه حداقل انجام دهید
سپاسگزارم استاد آرام گرامیم .

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا