درمان دونفری

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام حضوراستادعزیزمون وهمه دوستان درانجمن
برااولین بار پرتکل کمردرد وسیاتیک رو برای خودم وبیمارم که هردو درد سیاتیک،تنگی نخاع درمهرهای یکسان،دهیدراته شدن دیسک ها وفتق دیسک داریم رو همزمان انجام دادم والهی شکرامروز مراجعم راحت تونسته بود راه بره،البته ایشون تقریبا دوماه هست ازابتدای دوره دارم درمانشون میکنم ولی دیروزبرا اولین بار جرات کردم وخودم وایشون روهمزمان درمان کردم والهی شکرخودمم دردپام (بخاطر سیاتیک،)خوب شدع.هزاران بار شکر خدای عزیزم وسپاس سپاس سپاس واستاد آرام عزیز واقعا یدونه این دراین عالم‌الهی همیشه دراوج ودرخشان ودرعشق ونور باشید.ممنونم😍🙏🌷

hashemi

ناظم انجمن
برااولین بار پرتکل کمردرد وسیاتیک رو برای خودم وبیمارم که هردو درد سیاتیک،تنگی نخاع درمهرهای یکسان،دهیدراته شدن دیسک ها وفتق دیسک داریم رو همزمان انجام دادم والهی شکرامروز مراجعم راحت تونسته بود راه بره،البته ایشون تقریبا دوماه هست ازابتدای دوره دارم درمانشون میکنم ولی دیروزبرا اولین بار جرات کردم وخودم وایشون روهمزمان درمان کردم والهی شکرخودمم دردپام (بخاطر سیاتیک،)خوب شدع.هزاران بار شکر خدای عزیزم وسپاس سپاس سپاس واستاد آرام عزیز واقعا یدونه این دراین عالم‌الهی همیشه دراوج ودرخشان ودرعشق ونور باشید.ممنونم😍🙏🌷
به‌به
حرفه‌های و عالی🥰🌻🌻🌻

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
ای جانم🥰❤شماکه استادزندگی هستین،...خانم هاشمی جان فقط دارم درس پس میدم.هنوووز راه جذاب ودرازی تاحرفه ای شدن درپیش دارم،اما واقعا بابت قرارگرفتن درین مسیرهزاران بار خداروشاکرم❤🌷🥰🙏وشنیدن تعریف از شماخیلی برام حس امیدواری داشت.ممنونم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درودبرشمادوست هنرمند . تجربه عالیی داشتین .درنور وروشنی باشین🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا