درمان زخم و‌کوفتگی انگشت

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
با سلام و درود خدمت دکتر عزیز و بزرگواران... مشغول کار بودم که ناگهان درب کابینت آشپزخونه از دستم در رفت و به شدت خورد روی انگشت شصت دست چپ ام، یعنی انگشتم بین درب و کابینت قرار گرفت! وقتی انگشتم رو بیرون آوردم دیدم یک برش در بالای بند انگشت ایجاد شده و به شدت دچار کوفتگی شده، تنها چیزی به ذهنم رسید که به هیچ عنوان انگشتم رو تکون ندم تا خونریزی کنه و بهش آبی بدم، دو تا آبی دادم و بین دو تا پرانا، پاکسازی رو انجام دادم. این تنها چیزی بود که به ذهنم رسید! اما واقعا معجزه رخ داد، از بریدگی انگشتم حتی یک قطره خون نیومد! و سریعا همونجا جوش خورد!!!!!!! و کوفتگی و درد شدید انگشتم بعد از چند دقیقه کاملا از بین رفت!!!!! درسته که حال انگشتم عالی ولی از این خنده ام گرفته که واسه خودم پروتکل اختراع کردم!!!!! فکر کنم اصلا نمیبایستم بهش آبی بدم!!!!!

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله بعد از اینکه درمان‌هایی را انجام می‌دید می‌توانید از خودتان پروتکل‌هایی تولید کنید و اصول آنها بر اساس همان چیزی است که در دوره برای شما توضیح داده

انرژی آبی می‌تواند جلوی خونریزی را بگیرد و باعث می‌شود که زخم‌ها سریعتر بسته شود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا