درمان سرطان با انرژی درمانی

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام یکی از بیماران سرطانی ام به شکر خدا درمان شد با انرژی درمانی گفتم اطلاع بهتون بدم
تبریک میگم خانم روشندل عزیز در نور برکت الهی باشید شما یک زندگی رو نجات دادید در مسیر شفادهی ثابت قدم تندرست باشید

ربابه روشندل

کاربر ویژه
درود و سپاس بر استاد بزرگوار و دوستان محترم
دوست داشتم عکس اول سرطان را تا آخر درمان را بفرستم اینجا نمی دونم چطور بفرستم
تمام سال جدید را روی این چند سرطانی گذاشتم که شکر خدا یکیشون کامل درمان شده و بقیه ۶۰درصد ۶۰درصد ۴۰ درصد شخص چهل درصد خیلی در گذشته اش است. اصلا دوست ندارم گذشته رو از یادش بره

ربابه روشندل

کاربر ویژه
این هم عکس روز آخر درمان البته من عکس از تمام ابن روزها از بیمارم گرفته ام نخواستم زیاد شلوغ بشه از شما استاد بزرگوار که انرژی درمانی را آموختم سپاسگزارم. این بیمار را یکبار از نزدیک دیده ام و ۲۵ روز از راه دور انرژی فرستاده ام سپاس

ربابه روشندل

کاربر ویژه
سلام خانم روشندل عزیز
بسیار عالی واقعا کار خیری انجام دادید انشاالله نتیجه این عمل و در رندگیتون میبینید در نور و برکت باشید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سلام خانم ملک محمدی بزرگوار سپاسگزارم از. لطف شما همواره نگاه و نور خداوند در زندگی شما بتابد

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
اول اینکه ببخشید که عکس فرستادم زخم اولین روز هست روی سینه بیمار که پزشکان از او قطع امید کرده بودن چون زخم رو ز بروز بزرگتر می شد
سلام تبريك ميگم به شما بابت اين موفقيت و ميخواستم بدونم اين عكس چه نوع سرطانيست و در چه قسمتى از سينه واقع شده؟

آخرین ویرایش:

ربابه روشندل

کاربر ویژه
سلام تبريك ميگم به شما بابت اين موفقيت و ميخواستم بدونم اين عكس چه نوع سرطانيست و در چه قسمتى از سينه واقع شده؟ البته با توجه به عكس به نظر مياد سرطان پوست باشه
سلام متشکرم
امیدوارم شاهد موفقیت تک تک دوستان باشم
سرطان سینه. است نوک سینه تو‌رفته. بود و مشخص نبود و توده از نوع بدخیم بود
خدا راشکر انرژی درمانی جواب داد

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
سلام متشکرم
امیدوارم شاهد موفقیت تک تک دوستان باشم
سرطان سینه. است نوک سینه تو‌رفته. بود و مشخص نبود و توده از نوع بدخیم بود
خدا راشکر انرژی درمانی جواب داد
خدا رو شكر و بسيار عالى
سرطان سينه در اين مرحله معمولأ استيج بالاست و تهاجمى ميشه. و مسئله مهم متاستاز به ساير اندامهاست كه خطرناكه و جان بيمار رو تهديد ميكنه. آيا در ارتباط با متاستاز هم انرژى درمانى انجام داديد؟

ربابه روشندل

کاربر ویژه
شکر خدا ایشون متاستاز نشده بود و اول کل اندامها و بافتها را انرژی دادم کلا انرژی به تمام چاکراها دادم و جالبه که علت سرطان این شخص و متوجه شدم. و پیشرفت سلولهای سرطانی را از بین بردم و مرحله به مرحله خود بیمار متوجه تغییر و شفا شده بود من مرحله ب مرحله از ایشون عکس برام فرستاد

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
شکر خدا ایشون متاستاز نشده بود و اول کل اندامها و بافتها را انرژی دادم کلا انرژی به تمام چاکراها دادم و جالبه که علت سرطان این شخص و متوجه شدم. و پیشرفت سلولهای سرطانی را از بین بردم و مرحله به مرحله خود بیمار متوجه تغییر و شفا شده بود من مرحله ب مرحله از ایشون عکس برام فرستاد
خدا رو شكر كه متاستاز نداشتن
خيلى جالبه كه شما متوجه علت سرطان هم شديد ميشه توضيح بديد كه علتش چى بوده و شما چطور متوجه شديد؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
دوستان من هر مرتبه هفتصد مرتبه جاروی موضعی انجام دادم طبق روش کتاب انجام دادم فقط به ذهنم رسید که جاروی موضعی را خیلی بیشتر انجام بدهم.
هر درمانگری حین درمان الهاماتی از درون دارد که باید متوجه ان شو و به ان عمل کند که شکر خدا خوب متوجه شدید و اگر دوهفته یکبار هم این روند درمان را ادامه دهید تا دوره نقاهت کامل شود

در نور شفا باشید🌱

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
دوستان من هر مرتبه هفتصد مرتبه جاروی موضعی انجام دادم طبق روش کتاب انجام دادم فقط به ذهنم رسید که جاروی موضعی را خیلی بیشتر انجام بدهم.
سلام وخداقوت
خداراشکر😍😍👏👏👏👏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا