درمان سرماخوردگی و روان درمانی

المیرا یارایی

کاربر ویژه
سلام
استاد مادرم حدود یک ۱۰ روز پیش سرماخورده بود و بدن درد داشت . شروع کردم روی ایشان درمان رو انجام بدم چون آبریزش نداشت و سینه ش هم مشکلی نداشت ، پروتکل رو شهودی تغییر دادم... اول با سبز پاکسازی عمومی بعد چاکرا تاج(با سبز و بنفش پاکسازی ، با سبز و بنفش انرژی و تثبیت) ، چاکرا آجنا ، پشت سری، گلو، ثانویه گلو ، قلب، پشت قلب ، خورشیدی، پشت خورشیدی، ریشه، بعضی روزها چاکراهای کف پا را هم انجام دادم ...
مادرم تیروئید هم دارد....
حین انجام ایشان انرژی را در سر احساس می کنند ....
نتیجه: بعد از ۳ جلسه دیگه درد بدن نداشتند و حال عمومی ایشان خوب بود فقط گرفتگی صدا با اینکه کم شده بود ولی همچنان بود ...درمان را ادامه دادم به این طریق که یک روز جسمی و روشی که در بالا گفتم و یک روز روان درمانی (به نظرم خشم فرو خورده دارند و روی این قضیه کار کردم با بنفش پاکسازی عمومی با بنفش الکتریکی و موضعی برای تاج، آجنا، گلو، قلب، پشت قلب، خورشیدی جلو و پشت)
ایشان آرومتر شدند و سرماخوردگی هم بهبود پیدا کرده فقط گرفتگی صدا بعضا دوباره اتفاق می افته ....
در جلسه ۵ ام درمان فیزیکی ، حین درمان به سرفه افتادند چرا؟
و امروز هم که باز نوبت درمان فیزیکی بود گفتند نور به رنگ رعد و برق دیدند .....که همان بنفش الکتریکی است...
استاد دیدن نور به چه معناست ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
این اتفاقات چه نوری را ببینید در طی درمان مرتباً پیش می آید و معمولاً نشان دهنده روند مثبت درمان است.
و اینکه در طی درمان سرفه کردند یک امر کاملاً طبیعی است ممکن است در یک شرایطی سرفه کند و ممکن است هیچ ربطی به این شرایط نداشته باشد.
اگر همان کار را یعنی انرژی درمانی را در مواقع بعدی انجام دادید و سرفه کرد مربوط به انرژی درمانی هست که باید به نحوه دادن انرژی بپردازیم.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا