درمان سریع استرس

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود بر استاد عزیزم و دوستان بزرگوارم...🙏 یکی از همسایه هامون رو امروز دیدم که حال خوبی نداشت و همینطور که من رو دید گفت استرس شدیدی دارم، تپش قلب دارم و اصلا حالم خوب نیست، رنگ چهره اش قرمز شده بود و نفس هاش کمی تند بود... همونطور که ایستاده بود قلبش رو خوب پاکسازی کردم و فقط به چاکرای جلویی قلب آبی سی درصد و سفید الکتریکی دادم، مدام میپرسیدم چطوره و میگفت دارم آرومتر میشم. یک آه خییییلللییییییی بلند کشید و شروع کرد به گریه کردن، و اینقدر پاکسازی و انرژی رو ادامه دادم تا گریه اش تموم شد و کاملا آروم شد...😌دوستان عزیزم این بار دوم که من از این تکنیک برای درمان سریع استرس استفاده میکنم... کمتر از هفت یا هشت دقیقه، فرد آرامش میگیره و به حالت نرمال خودش برمیگرده... عزیزان فقط یک نکته مهم🚨: وقتی درمانجو شروع به گریه میکنه، به هیچ عنوان درمان رو متوقف نکنید! بهش اجازه بدید که راحت گریه کنه و به پاکسازی و انرژی دادنتون ادامه بدید تا درمانجو‌ کاملا خوب بشه... در نور و برکت باشید...🙏🌈🌸

سلام و درود بر استاد عزیزم و دوستان بزرگوارم...🙏 یکی از همسایه هامون رو امروز دیدم که حال خوبی نداشت و همینطور که من رو دید گفت استرس شدیدی دارم، تپش قلب دارم و اصلا حالم خوب نیست، رنگ چهره اش قرمز شده بود و نفس هاش کمی تند بود... همونطور که ایستاده بود قلبش رو خوب پاکسازی کردم و فقط به چاکرای جلویی قلب آبی سی درصد و سفید الکتریکی دادم، مدام میپرسیدم چطوره و میگفت دارم آرومتر میشم. یک آه خییییلللییییییی بلند کشید و شروع کرد به گریه کردن، و اینقدر پاکسازی و انرژی رو ادامه دادم تا گریه اش تموم شد و کاملا آروم شد...😌دوستان عزیزم این بار دوم که من از این تکنیک برای درمان سریع استرس استفاده میکنم... کمتر از هفت یا هشت دقیقه، فرد آرامش میگیره و به حالت نرمال خودش برمیگرده... عزیزان فقط یک نکته مهم🚨: وقتی درمانجو شروع به گریه میکنه، به هیچ عنوان درمان رو متوقف نکنید! بهش اجازه بدید که راحت گریه کنه و به پاکسازی و انرژی دادنتون ادامه بدید تا درمانجو‌ کاملا خوب بشه... در نور و برکت باشید...🙏🌈🌸
سلام سمیه عزیزم عالیه که درمانجوهات نتیجه میگیرن . من خودم همیشه از چاکرای پشت قلب انرژی میدم .شما از آبی استفاده میکنی خیلی جالبه
موفق باشی دوست گلم .🥰🥰
وقتی که چاکرای قلب انرژیهای منفی و استرس و زیاد جذب کرده باشه شما آبی که میدی چاکرا کوچیکتر میشه و آرومتر میشه باید در تعادل باشه
پر انرژی باشی همیشه خدا قوت سمیه عزیزم .
💗💗💗⭐️⭐️⭐️🌹🌹🌹🌹

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام مژگان جون عزیزم...🙏 ممنونم عزیزدلم...🙏🙏🙏 الهی که شما هم همیشه موفق باشی دوست خوش قلبم...🥰💖 چه جالب!!! من دلیلش رو نمیدونستم!!!😃 ممنونم که بهم گفتید...🙏♥️ عزیزدلم من چون همیشه از رنگ آبی آرامش میگیرم، گفتم شاید این رنگ‌ بتونه به کاهش استرس و آرامش بیشتر قلب کمک کنه و آبی رو با پراناهای دیگه به کار بردم و فقط با سفید الکتریکی خیلی خوب جواب داد...مژگان جونم اگه دوست داشتی حتما روی درمانجوهات امتحانش کن، نتیجه اش رو بلافاصله میبینی عزیزم! البته من اول سفید میدم بعد آبی، یعنی پاکسازی+ سفید... پاکسازی+ آبی و اینقدر ادامه میدم تا خوب بشه، بعد قلب رو با آبی پر میکنم، یعنی فکر میکنم رنگ آسمون آبی رو دارم وارد قلبش میکنم و بعد تثبیت و تمام...😁🌺 مژگان مهربونم پر از عشق و انرژی و نور الهی باشی عزیزم...🌹🏵️🌸🪻🌻🌿🌼

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا