درمان سوت گوش فقط با یک جلسه پاکسازی

زهره نجفی

کاربر ویژه
درود به استاد آرام نازنین و سایز دوستان جان 🌹💚

این تجربه در مقابل تجربیات دوستان واقعا تجربه بزرگی نیست اما بیشتر برای یک نکته جالبش که شاید برای دوستانی که مثل خودم تازه کار هستن مفید باشه به اشتراک میذارم.

یک آقای ۵۰ ساله که سالهاست سوت گوش دارن رو برای مشکل دیگرشون قرار بود درمان کنم.
وقتی اسکن کردم دیدم انقدر چاکراهای ایشون انباشتگی دارن که تا حالا در سوژه ها و مراجعینم ندیده بودم. تصمیم گرفتم قبل از هر درمانی اول طی دو سه مرحله یا دو سه روز یه مقدار انباشتگی ها رو کم کنم و چاکراهاشون رو تمیزتر کنم و بعد درمان رو شروع کنم چون یه حسی بهم نی گفت با این حد از انباشتگی و آلودگی، درمان اثر چندانی براشون نخواهد داشت.
بنابراین شروع کردم و چاکراهاشون رو طی یک جلسه پاکسازی کردم که البته ناگفته نمونه که انقدر آلودگی زیاد بود که طی یک جلسه، فقط یک مقدار از انباشتگی ها کم شد.
قرار شد هفته بعدش دوباره یک جلسه پاکسازی براشون بذارم.
اما تقریبا چهار بعد گفتن سوت گوششون بعد از چندین سال کلا برطرف شده.

واقعا خیلی وقتها خیلی از مشکلات فقط با پاکسازی برطرف میشه و خیلی وقتها موقع درمان یک بیماری، مشکلات دیگر فرد هم رفع میشه مخصوصا برای افرادی که مشکلات متعددی دارن.

زهره نجفی

کاربر ویژه
و باز در ادامه بگم که مامانم ۶۷ سالشونه. حدود ده ماه پیش موقع پریدن از روی جوی اب پاشون گیر کرد و افتادن روی سمت راست بدنشون و چون وزنشون تقریبا زیاده و تمام وزن روی دست راست افتاده بوده دستشون درد میکرد و من چون هیچوقت به خانواده درباره انرژی درمانی چیزی نگفته بودم خواستم برن دکتر . اما بعد از گذشت چندین ماه انقدر این درد شدید بود که گاهی حتی نمیتونستن دستشون رو بالا ببرن. تا اینکه تصمیم گرفتم براشون یه کاری کنم و فقط یک جلسه پاکسازی کردم دستشون رو . البته در همون یک جلسه پاکسازی زیادی انجام دادم فقط با سبز.
و جالب اینجاست که از اون روز به بعد الان یک ماهه که دیگه دستشون درد نداره.

بازم در ادامه صحبت قبلی که گاهی فقط با پاکسازی مشکل افراد حل میشه.

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام خانم نجفی عزیز..
خداقوت..🌺
داداش من ۲۰ سال پیش فقط دوره مقدماتی انرژی درمانی استاد رو گذروند..
تو این ۲۰ سال هرچیش میشه هردردی،سنگینی و ناخوشی تو هرقسمتی از بدنش بوجود بیاد فقط پاکسازی میکنه..😅
بهش میگم خب حالا کثیفارو برداشتی تمیزم جاش بزار.میگه نه، همین کافیه 😁😁
مرتب در حال جارو کردنه..🤭

hashemi

ناظم انجمن

این تجربه در مقابل تجربیات دوستان واقعا تجربه بزرگی نیست اما بیشتر برای یک نکته جالبش که شاید برای دوستانی که مثل خودم تازه کار هستن مفید باشه به اشتراک میذارم.

یک آقای ۵۰ ساله که سالهاست سوت گوش دارن رو برای مشکل دیگرشون قرار بود درمان کنم.
وقتی اسکن کردم دیدم انقدر چاکراهای ایشون انباشتگی دارن که تا حالا در سوژه ها و مراجعینم ندیده بودم. تصمیم گرفتم قبل از هر درمانی اول طی دو سه مرحله یا دو سه روز یه مقدار انباشتگی ها رو کم کنم و چاکراهاشون رو تمیزتر کنم و بعد درمان رو شروع کنم چون یه حسی بهم نی گفت با این حد از انباشتگی و آلودگی، درمان اثر چندانی براشون نخواهد داشت.
بنابراین شروع کردم و چاکراهاشون رو طی یک جلسه پاکسازی کردم که البته ناگفته نمونه که انقدر آلودگی زیاد بود که طی یک جلسه، فقط یک مقدار از انباشتگی ها کم شد.

واقعا خیلی وقتها خیلی از مشکلات فقط با پاکسازی برطرف میشه و خیلی وقتها موقع درمان یک بیماری، مشکلات دیگر فرد هم رفع میشه مخصوصا برای افرادی که مشکلات متعددی دارن.
درود زهره عزیز
درخشانی👌👌👌🤩♥️

درود زهره جان خدا قوت 🌹🌹🌹🌹🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا