درمان سگ که سرطان لنفاوی داشت

مریم حسنیزاده

کاربر ویژه
درود بردوستان و استاد ارزشمند
یکی از همسایگان ما سگ شکاری در منزل نگهداری می‌کرد که بطور اتفاقی یه عصر که مادر بنده در حال آمدن به منزل بوده همسایه هم سگش را از گردش روزانه به خانه میبرد که مادر بنده را می‌گیرد و خیلی بد پشت کمر مادر گوشت کنده بوده متاسفانه صاحب وایساده بوده و کلاویز شدن سگ و مادر مسن م را تماشا و با تلفن ش صحبت میکرده که خداراشکر مادر فرار و بعد بیمارستان و دادسرا و…حدود چهار ماه که قاضی رای دادمحیط زیست سگ را ببرد یه روز صبح مادر بدون اینکه ما متوجه شویم می‌رود و رضایت می‌دهد و اعلام میکند الکی که همسایه سگش را برده
که حدود۳۲درصد هم دیه دادسرا تعیین کرده بودن که همه را بخشیده بود مادر بنده گذشت تا هشت ماه پیش از طریق یکی از همسایه ها بنده خدا صاحب سگ دنبال شماره بنده میگشتن و خیلی خیلی ناراحت بودن که یکسان در حال شیمی درمانی و مطمعن بود کارماس که چون هنوز دوره کارما را با استاد برنداشتم از روش کارماسوزی خودم استفاده کردم و یک روز درمیان بمدت ۲۲جلسه پاکسازی روی غدد لنفاوی که چاکرا قلب و گلو ‌تاج سگ بود قسمت سر را از انرژی نارنجی و قرمز استفاده نمیکردم ولی زیر گردن چرا
وقیمت سر را با انرژی بنفش مایل به سفید سبز ابی ‌صورتی پاکسازی و انرژی میدادم که شکر خدا نتایج آزمایش به ۷درصد رسیده یه واقعیت ی که خیلی شگفت انگیز بود هر زمان که سگ خیلی حالش بد می‌شد من دقیق احساس میکردم و سریع پاکسازی عمومی میزدم از راه دور ‌نتیجه فوق العاده بود ‌دقیقا در حال حاضر همه همسایه ها میدونن ماشین بنده وارد اون کوچه میشه سگ شروع به پارس کردن و دقیق از زیر در میبینم میاد سر و صدا میکنه
خداراشکر میکنم به رسالت واقعی م رسیدم و بزرگترین لذتم در حال حاضر شفای هر مریضی میباشد و واقعا بخاطر این رسالتی که خداوند سر راهم گذاشته حالم هر روز بهتر و بهتره و محبوبیت خاصی بدست آوردم و شکر گذارم برای حضور أبر انسان های گرانقدری چون استاد عزیز که خداوند سد راهمون قرار میده ✨🌸

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا