درمان شقاق

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
با سلام حضور همراهان عزیز
خانمی پرولاپس رکتوم (همورویید) در ۵ سال قبل، عمل نموده و درهنگام عمل ، تصادفی رکتوم حدود 2cm با نوک تیغ پاره شده بود و پزشک چندی بعد بعلت خونریزی متوجه این مورد شده و گفته بودن جایی واسه عمل مجدد نیست و باید مدارا کنن
سال قبل من با خبر شدم و برای ایشان بصورت تصوری و ذهنی با نخ جذبی بخیه زده و چسب پزشکی جذبی هم زدم😯🤔😊
از آنروز به بعد مشکل حل و خونریزی پایان یافت و تغذیه ایشان نیز معمولی گردید
اگر خدا خواهد شفا جاریست
خدایا شکرت

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
خانمی پرولاپس رکتوم (همورویید) در ۵ سال قبل، عمل نموده و درهنگام عمل ، تصادفی رکتوم حدود 2cm با نوک تیغ پاره شده بود و پزشک چندی بعد بعلت خونریزی متوجه این مورد شده و گفته بودن جایی واسه عمل مجدد نیست و باید مدارا کنن
سال قبل من با خبر شدم و برای ایشان بصورت تصوری و ذهنی با نخ جذبی بخیه زده و چسب پزشکی جذبی هم زدم😯🤔😊
اگر خدا خواهد شفا جاریست
خدایا شکرت

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
😱😱واقعااینم یه ابتکارعالیه لذت بردم از روش این درمان . بامطالعه روشهای خلاقانه دوستانی مثل جناب شهریاری وخانم جواهری واقعا ایده های جالبی برای بیماران به ذهن آنسان خطورمیکنه .کارتون عالیه . بایدبردکترآرام درودفرستاد تبریک میگم استاد 🙏🙏🙏

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
وا؟
اگر خدا خواهد شفا جاریست
خدایا شکرت
واقعا جالب بود یعنی میشه اینطور تصوراتم انجام داد؟🤔🫢

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
وا؟

واقعا جالب بود یعنی میشه اینطور تصوراتم انجام داد؟🤔🫢
بله دوست عزیز خاصیت ویژه انرژی درمانی همین تصوروتجسم هست واقعا من یکساله دوره رو گذروندم بازهم انجمن میام یه سری خلاقیتهای عالی ازدوستان میخونم تازه میفهمم هنوز اول راهم .واقعا هرچقدردرانجمن فعال باشیم وتجربیات دوستان روبخونیم باز کمه .درنورباشید.🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا