درمان غیرمستقیم

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام به همه دوستان عزیز انحمن واقای دکتر
،تقریبا دوهفته است درمان نازکی موروبراسه نفر ازجمله خودم بطورگروهی انجام میدم،وتقریبا۷ماه میشدکه دندونم بدلیل اشتباه دندانپزشک بعدپرشدن هنوزدردمیکرد،وبراجویدن مشکل داشتم.چندروزپیش متوجه شدم که شدت درد دندونم که اینمدت همیشگی شده بود خیلی خیلی کم شده ،الان حدود۱۰درصداگه درد داشته باشم،ظاهرا درمان نازکی مو که به چاکراهای فرعی فک ها انرژی میدیم باعث شده تا دندونم هم خوب بشه ،وچون تجربه جالبی برام شده ،واقعا انرژیها هوشمندتراز تصورماهستندخیلی عالی ان⭐☀️🎊💐🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام به همه دوستان عزیز انحمن واقای دکتر
،تقریبا دوهفته است درمان نازکی موروبراسه نفر ازجمله خودم بطورگروهی انجام میدم،وتقریبا۷ماه میشدکه دندونم بدلیل اشتباه دندانپزشک بعدپرشدن هنوزدردمیکرد،وبراجویدن مشکل داشتم.چندروزپیش متوجه شدم که شدت درد دندونم که اینمدت همیشگی شده بود خیلی خیلی کم شده ،الان حدود۱۰درصداگه درد داشته باشم،ظاهرا درمان نازکی مو که به چاکراهای فرعی فک ها انرژی میدیم باعث شده تا دندونم هم خوب بشه ،وچون تجربه جالبی برام شده ،واقعا انرژیها هوشمندتراز تصورماهستندخیلی عالی ان⭐☀️🎊💐🙏
احتمال خیلی زیاد دردتو به دلیل مشکلاتی که در چاکراهای فک و ناحیه بوده ایجاد شده
که شما با پاکسازی اون برای مشکلات مو آن را نیز پاکسازی کردید و بهبودی حاصل شده است
در خیلی از بیماری‌ها دقیقاً به همین صورت است چون خیلی به هم نزدیک هستند یا چاکرا را شما برای یک منظور دیگری پاکسازی می‌کنید
ولی اتفاقات خوب دیگری هم نیز برای اندام می‌افتد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا