درمان فیبروم‌های متعدد و کیست تخمدان و بزرگ‌شدن رحم

hashemi

ناظم انجمن
بسم‌الله‌النور
سونوگرافی بیمار، خانمی سی و چهار ساله در تاریخ ۲۴ مهر ۱۴۰۱ با فیبرومهای متعدد و کیست تخمدان و بزرگ‌شدن رحم.و مشکل باردار نشدن و خون‌ریزی زیاد در عادت ماهیانه

شروع درمان از تاریخ ۲۶ آذرماه به مدت ده جلسه، یک روز در میان.
و پایان درمان ۱۳ دی‌ماه
سونوگرافی جدید در ۱۴ دی.

شرح درمان:
بیمار بعلت انجام آی‌‌وی‌اف‌های نافرجام، به‌شدت دچار یأس و ترس و خاطرات ناخوشایند و آثار ضربه‌های روحی است.

از ابتدا دانستم که باید از لحاظ روانی و ریشه‌ای روی ایشان کار شود.
از آن‌جایی که در کادر درمان و در قسمتی پر از استرس و با شیفت‌های متفاوت مشغول به کارند.
نهایت همکاری با ایشان و رعایت ضیق وقت ایشان، با همسرم شروع به درمان کردیم.
ایشان عهده‌دار درمان فیزیکی و من روانی.
{پروتکلهای میوم و کیست
استرس و تروما}

از آن‌جایی که به شدت بر این باورم که درمان پویا و «درمانجو محور» پاسخی بهتر در درمان می‌گیرد.
با استفاده از آموزه‌های دوره هیپنوتیزم استاد آرام، شروع به کار کردم.

تکنیک‌های نوشتاری و مدیتیشن دوقلب، مدیتیشن دعا و تغییر سبک زندگی و خواب و گوش نکردن اخبار و خواندن کتاب قانون شفا، بصورت تدریجی استفاده کردم.

در طول این مدت به واسطه این درمان، «هم‌زمانی»های جالبی برایمان پیش آمد.

همیشه شهودم را به کار می‌گیرم و این‌بار
صحبت‌های استاد آرام
که یادآور این نکته از مسیح بود که «شرابهای نو را در جام‌های کهنه نریزید.»
بر این باور شدم که تا کل سیستم ذهن و به تبع آن فیزیک بدن دستخوش دگرگونی نشود؛
شراب نابی است که در ظرف قبلی قدیم ریخته‌ایم.
و بدن برای دوره بارداری، باید خانه‌تکانی اساسی انجام دهد.

با مشاوره‌های متعدد و انجام تکنیک بیمار به آرامشی غیر قابل باور رسید.(با توصیف خودش)
در این امر
تأکید استاد عزیز بر استفاده از باورهای درمانجو و غلبه ذهن بر جسم، راهگشا بود.

پادکست‌های استاد عزیزم در کانال را انتخاب کردم و خواستم در طول شبانه‌روز بارها آنها را گوش کند تا ذهن خود را برنامه‌ریزیی جدید‌کند.
(مطمئنا برای ابقای سلامتی این روش حائز اهمیت است.)

در اینجا از ساحت پروردگارم، استاد فرهیخته آگاهم، همسر مهربانم مراتب سپاسم را اعلام می‌کنم.
و خدا را شاکرم که عضوی از تجسم‌خلاق هستم و اگر پشت در بسته‌ای قرار می‌گیرم، به روشنی می‌دانم که درهای باز بزرگتری منتظرند.
خدایا ما به تو اعتماد داریم💜
هوالشافی🌱

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا