درمان لرزش دست

مهدیه علیزاده

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز هدف من از شرکت در این دوره اول درمان لرزش دست خودم و سپس درمان دیگران است،لطفا راهنمایی بفرمایید؟
لرزش دستهام همراه با تپش قلب شدید است ک هنگام ورزش کردن،فعالیت و استرس و اضطراب پیش میاد
لطفا بفرمایید چکار کنم؟؟؟ممنون

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
هدف ما از دور این هست که شما انرژی درمانی را یاد بگیرید و نه تنها بر روی مشکلات خودتان بلکه بر روی مشکلات دیگران هم بتوانید کار کنید و به آنها کمک کنید.
در مورد لرزش دستان اگر علت آن استرس است در هفته سوم به شما آموزش داده می‌شود که چگونه استرس را از بین ببرید.
البته درمان استرس در هفته اول در کتاب مقدماتی نیز آورده شده است که می توانید آن درمان را نیز هر روز برای خودتان انجام دهید ولی تخصصی آن در هفته سوم آموزش داده میشود

Dr.Aram

تیم مدیریت
به نظر نمی‌رسد که مشکل ارثی باشد.
بیشتر می تواند یادگیری یا استرس باشد
ولی به هر حال با تکنیک بالا کاهش پیدا میکند

مهدیه علیزاده

کاربر ویژه
سلام و درود بی پایان ب شما استاد ارجمند و همه عزیزان
لرزش دست در خانواده ما ارثیه،اگه میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ...
منظورتان از درمان استرس،صفحه ۱۹۸ در کتاب مقدماتی ،استرس یا فشار و تنش است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
اول باید به پزشک مراجعه کنید که علت لرزش دست را به شما بگویند و بعد می توانید از هر کدام از پروتکل ها اگر ترس و استرس هست در کتاب مقدماتی پیشرفته یا روان درمانی استفاده کنید..
ممکن است یک یادگیری باشد و هیچ ربطی به ارثی بودن نداشته باشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا