درمان گلو درد و سرماخوردگی

با سلام خدمت استاد عزیز و همگی دوستان جهت بهبود گلو درد طبق پروتکل جاروی عمومی رو انجام دادم و چاکرای گلو ،ثانویه گلو چاکراهای فک ، چاکراهای جلویی و پشتی خورشیدی رو جارو کردم و انرژی داده و تثبیت کردم درد در ناحیه گلو کمتر شد.

با تشکر از شما استاد عزیز

Dr.Aram

تیم مدیریت
با سلام خدمت استاد عزیز و همگی دوستان جهت بهبود گلو درد طبق پروتکل جاروی عمومی رو انجام دادم و چاکرای گلو ،ثانویه گلو چاکراهای فک ، چاکراهای جلویی و پشتی خورشیدی رو جارو کردم و انرژی داده و تثبیت کردم درد در ناحیه گلو کمتر شد.

درود

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه

خدا قوت همه چاکراها انرژی دادین یا فقط چاکرا خورشیدی

Dr.Aram

تیم مدیریت
خدا قوت همه چاکراها انرژی دادین یا فقط چاکرا خورشیدی
هر چاکرایی که پاکسازی می‌کنیم باید بعد از آن به آن انرژی هم بدهیم
هرچند در پروتکل نیامده باشد
اگر مورد استثنا باشد در پروتکل می‌گوید که فقط آن را پاکسازی کنید

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
ممنون استاد در پروتکل درمان خواب مزمن که نوشته جارو کردن موضعی در چاکرا خورشیدی و قاعده ای انجام بشه همگی باید به گلو فکر کنیم نور سفید وارد میشه بعد جارو کنیم ؟و سپس نوشته در صورت لزوم این ۲ چاکرا با ابی روشن ببندید منظورش از بستن همون انرژی دادن هست؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
زمانی که میگه چاکرای خورشیدی را پاکسازی کنید
چون خورشیدی در ناحیه حساس هست
با سبز و بنفش آن را پاکسازی می‌کنیم
و چون قاعده‌ای در ناحیه غیر حساس است
سبز و نارنجی آن را پاکسازی می‌کنیم
منظور از اینکه با آبی آن را ببندید یعنی همزمان که به آن آبی می‌دهید آن را کوچک کنید تا چاکرا بسته و کوچک شود

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
زمانی که میگه چاکرای خورشیدی را پاکسازی کنید
چون خورشیدی در ناحیه حساس هست
با سبز و بنفش آن را پاکسازی می‌کنیم
و چون قاعده‌ای در ناحیه غیر حساس است
سبز و نارنجی آن را پاکسازی می‌کنیم
منظور از اینکه با آبی آن را ببندید یعنی همزمان که به آن آبی می‌دهید آن را کوچک کنید تا چاکرا بسته و کوچک شود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا