درمان یائسگی

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
درود مژده عزیز
کتاب پیشرفته
پروتکل
نامنظم‌بودن قاعدگی و قطع قاعدگی
سلام خانم هاشمی عزیز
من رو یه بیمار 43 دارم درمان نازایی رو انجام میدم و به گفته ی خودشون چن ماهی هست که دوره ی قاعدگی شون کوتاه شده. دکترم که رفتن، گفتن این نرماله چون سن شون داره میره بالا. اگه کنار نازایی درمان قطع قاعدگی رو برای پیشگیری از یائسگی انجام بدم مشکلی پیش نمیاد؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر بیمارتان قاعده نشود که احتمال بارداری او به شدت کاهش پیدا می‌شود
پس شما باید ابتدا در مورد قاعدگی بیمار کار کنید و در کنار اون از ناباروری هم استفاده کنید

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
اگر بیمارتان قاعده نشود که احتمال بارداری او به شدت کاهش پیدا می‌شود
پس شما باید ابتدا در مورد قاعدگی بیمار کار کنید و در کنار اون از ناباروری هم استفاده کنید
پریود میشن هنوز و منظم هم هستش منتهی دوره ی قاعدگی شون کوتاه شده و فقط 2 روز در ماه پریود هستن. با توجه به این موضوع نیازی هست رو قاعدگی شونم کار کنم؟

hashemi

ناظم انجمن
پریود میشن هنوز و منظم هم هستش منتهی دوره ی قاعدگی شون کوتاه شده و فقط 2 روز در ماه پریود هستن. با توجه به این موضوع نیازی هست رو قاعدگی شونم کار کنم؟
درود فرزانه عزیز
یک‌ماه روی مرتب شدن کار کن.
انشاالله با همین پروتکل نتیجه می‌گیری.

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله همونطور که خانم هاشمی فرمودند پس کافی هست که همون درمان ناباروری را برای او انجام دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا