درمان

مرجانه زندی

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز
افتخار این را دارم که سال ۸۳ دوره مقدماتی را با شما گذراندم ، همان زمان کمی قبل تر دوره ریکی را تا مستری گذراندم بعد از آن سالها ریکی کار کردم البته اکثر مواقع از پاکسازی عمومی استفاده میکردم و اغلب اشخاص اظهار تعجب میکردن که چقدر سریع حالشون عوض شد یا دردشون خوب شد،و الان افتخار این را داشتم که با استاد آرام عزیز دوره پیشرفته را کار کنم بعد از سالها تجربه درمان های موفق باید به جرات بگم درمان با رنگ بینظیر هست من فقط دو شب بروی چشم دوستم که ورم داشت و آبریزش و بیناییش کم شده بود پاکسازی کردم و انرژی دادم دیشب میگفت معجزه شده
.باید بگم ۳ ساعتی که با استاد در کلاس آنلاین هستم بی اغراق برای من زمان متوقفه و اونقدر نشاط و هیجان دارم که برای خودمم جالبه
ممنون استاد عزیز و خوشحالم که همچنان در محضر شما شاگردم 🙏 زبان قاصره
در نورو عشق باشید استاد بی همتا💫💖🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم زندی عزیز
بسیار خوشحالم که بعد از مدت‌ها دوباره توانستیم در خدمت شما باشیم و از این آشنایی با شما بسیار خوشبخت و خوشحالم
آرزوی بهترین‌ها را برای شما دوست عزیزم دارم

مرجانه زندی

کاربر ویژه
درود بر خانم زندی عزیز
بسیار خوشحالم که بعد از مدت‌ها دوباره توانستیم در خدمت شما باشیم و از این آشنایی با شما بسیار خوشبخت و خوشحالم
آرزوی بهترین‌ها را برای شما دوست عزیزم دارم
ممنون استاد بزرگوار باعث افتخارمه دوباره در محضر شما هستم 🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا