درمان

سودابه زمردي

کاربر ویژه
چقدر حس درمان و كم كردن درد ديگران عالي و ناب هست.
من عادت به اشتراك گذاري كارهام ندارم معمولا، اما گفتم شايد استاد فكر كنن من درمان نميكنم
و ميخوام بگم درمان سردرد، كمردرد، پاي بيقرار، فيبروم رو روي چند نفر انجام دادم و نتايج خيلي خوبي ديدم و حس و حال خوبي رو با اين متد و روش تجربه ميكنم😍
خيلي اسكن ميكنم تا دستهام قوي تر و حساس تر بشن🙏😍

Dr.Aram

تیم مدیریت
چقدر حس درمان و كم كردن درد ديگران عالي و ناب هست.
من عادت به اشتراك گذاري كارهام ندارم معمولا، اما گفتم شايد استاد فكر كنن من درمان نميكنم
و ميخوام بگم درمان سردرد، كمردرد، پاي بيقرار، فيبروم رو روي چند نفر انجام دادم و نتايج خيلي خوبي ديدم و حس و حال خوبي رو با اين متد و روش تجربه ميكنم😍
خيلي اسكن ميكنم تا دستهام قوي تر و حساس تر بشن🙏😍
درود بر خانم زمردی عزیز
کاملا درک می‌کنم که بعضی مواقع دوست نداریم که کاری که انجام داده‌ایم و مفید بوده است را عنوان کنیم.
ولی همه افرادی که در این انجمن هستند کسانی هستند که درمان‌های انرژی درمانی انجام می‌دهند و تجربیات خود را با دیگران در میان می‌گذارند و بیان کردن تجربیات و در میان گذاشتن تجربی
باعث می‌شود که دانش ما در این زمینه افزایش پیدا کند.
و مطمئناً دنبال این نیستیم که منی نشان دهیم
بلکه دنبال این هستیم که دانش خودمان را با دیگران به اشتراک بگذاریم پس در این زمینه دست و دلباز باشید و هر تجربه‌ای که دارید را با جزئیات برای ما بنویسید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا